Лидл 184 - Майска пролетно - вдъхновяваща

• 85 075
  • 871
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,мога ли някъде във Варна да намеря наличен в момента уреда за вакумиране silvercrest?

# 376
  • In transit
Здравейте,мога ли някъде във Варна да намеря наличен в момента уреда за вакумиране silvercrest?
Днес ще погледна в нашия филиал и ще пиша дали има, но вчера видях в Кауфланд Бриз, че имаше от техните машини за вакумиране при домашните потреби.

# 377
Ако някой се интересува от продуктите на Рита Ора - в Изток има много комбинирани уреди, преси и четки за изправяне. Ретро преса - понеже видях снимка назад, - нямаше.

Внимавайте с яйцата на 4,99 в дългите кутии - две жени оставиха течащи кутии на касата, явно вътре имаше бая счупени яйца.

Аз отидох за блини, понеже ги похвалихте, да ги опитат моите вкъщи, но нямаше.

Търся силиконови пълнители за пистолета за топло лепене, ако някой е виждал останали по трасето център-Изток-Студентски град-ринг мол или близо до него.

# 378
Те мисля че са стандартни два размера от тези пръчки за пистолетите, навсякъде можеш да си купиш - дори по левчетата има и не са с нищо по-лоши. Та ако не намериш в Лидл, няма да останеш без, не са нещо екзотично.

# 379
Мерси, не знаех, че ги има навсякъде. Също не знаех и че са два размера Grinning

# 380
  • София
Подарявам: валидни само за гр. София магазина на ул. Княжевска 5

# 381
Мерси, не знаех, че ги има навсякъде. Също не знаех и че са два размера Grinning
Виж си на кутията на пистолета трябва да пише дебелината, едните бяха 7мм а другите не помня вече ама мисля че са само две опции там. По принцип и на око е трудно да ги объркаш но да си по-спокойна. И за дължина има различни но теб предполагам това не те бърка особено колко ще стърчи в задния край.
Или в краен случай си сложи в джоба една от твоите и тръгвай с нея Grinning В книжарници, в левчета, ще си намериш със сигурност, ако пазаруваш от китайските сайтове там със сигурност също ще има. Не знам вече ако търсиш някакви по-специфични, по едно време в Лидл имаха някакви цветни, с брокат и незнамсикакво, тях не знам на какви места да ги търсиш но пък питай.

# 382
  • Варна

Вчера в Лидл Аспарухово имаше няколко броя .

# 383
Подарявам: валидни само за гр. София магазина на ул. Княжевска 5
Скрит текст:

Не са само за Княжево

# 384
Цитат на: dodo12345 в вт, 21 май 2024, 09:57

Вчера в Лидл Аспарухово имаше няколко броя

Днес ще погледна в нашия филиал и ще пиша дали има, но вчера видях в Кауфланд Бриз, че имаше от техните машини за вакумиране при домашните потреби.

Благодаря!

# 385
  • In transit
На Мир има 13 броя в момента.

# 386
  • София
И аз имам купон за продуктите на Рита Ора.
Някой да е виждал сешоар по софийските магазини?
Скрит текст:

# 387
На Мир има 13 броя в момента.

Благадаря

# 388
Тези вакуумиращи машини практични ли са, колко ги използвате, от много време им се чудя?

# 389
  • София
Тези вакуумиращи машини практични ли са, колко ги използвате, от много време им се чудя?
Практични са.

Общи условия

Активация на акаунт