Любители на кучета - 142

• 28 146
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Съжалявам, Доби 🖤

Тук във всеки дом има поне една животинка. Улични бездомници няма. Има бърза помощ за животни и дежурни клиники нощем, уикенд и официални празници. Това за мен е достатъчно показателно за отношението към животните.

Това е и една от причините ММ да иска, да живеем там. Той ми разказа абсолютно същото.

Браво на Изи 💕

# 631
Да тичка на воля Доби 😢🖤. Тоя момент не знам как се преживява. Сигурно ще умра и аз.
Във вила Спаго на пътя на Бистрица, ресторантът им е с меню за кучета 🥰

# 632
  • София
Съжалявам за загубата, Доби.

Когато е време за ядене Арчи е първа писта. Simple Smile

# 633
Съжалявам за загубата! Дори не искам да си представям колко боли.. Sad

Преди четири години загубих първата си и най-специална за мен котка. Тя ми беше като сянката. И сега е с мен, всеки ден, в сърцето ми и в спомените ми, и така ще бъде докато се съберем пак.
Тази черната има същото поведение, преди ме посрещаше котешка муцуна в процепа на вратата като се прибирам, сега ме посреща черна кучешка муцуна. Heart

# 634
Красавица-звездичка! Съчувствам! И като знам, че Кардю е на 17 год и половина, плаши ме момента, в който ще останем без него.

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 13:18 от cardhu

# 635
Съчувствам за милата душичка- звездичка Cry

# 636
  • Somewhere far away
Какво куче си търсиш?
бостън териер

# 637
  • София

Пишеш "бостън териер лицензиран развъдник" в гугъл и се ориентираш.

# 638
  • Варна

Пишеш "бостън териер лицензиран развъдник" в гугъл и се ориентираш.

Не. Пиши в гугъл “бостън териер клуб” и там ще те насочат хора, които се занимават професионално с точно тази порода. Иначе всеки може да си лепне “развъдник” в името, но това не го прави такъв. Много ферми са се кръстили развъдници, продават си болните кучета като стой, та гледай, и после хората имат лошо мнение за развъдниците.

# 639
  • София
Доби, много съжалявам за загубата.

# 640
Здравейте, любители! От 2 седмици имаме пуделче, уж той, но май ще излезе мини и съм съвсем нова в темата. Пиша ви с молба за съвет, защото кученцето днес е много увиснало, цял ден спи, не се храни и акото е било леко кашкаво. На 24 май му сложихме втора ваксина, на 25 май му дадхме за вътрешно обезпаразитяване, защото се оказа, че има много паразити - излизаха червейчета с акото Sad, някакъв вид тения се оказа, вероятно и глисти. Чудя се дали е от ваксината/паразитното или нещо друго. Жената, от която го купихме, смята, че е вирус и каза да даваме 1мл суметролим 2 пъти на ден. Ще идем и на вет. лекар, но докато стигнем търся съвет. Благодаря ви!

Трябвало е първо да се обезпаразити и тогава ваксина. А и веднага след ваксината обезпаразитяващо, също не е добре, изчаква се повече дни. Не лекувайте кучето по съвети на любителка, която е допуснала домашното й кученце-бебе да е пълно с паразити. Това значи, че и майката е в същото положение, и не е обезпаразитявана. Заведете го на ветеринар! Надявам се, че вече е отведено и кученцето е добре. Heart
Благодаря, че де отзовахте! Да, вече всичко е наред. Пуснахме и изследване за паразити - чист е вече, но продължаваме схемата. И ветеринарят ни обясни, че сме сбъркали с ваксината, явно се предоверихме, но вече си имам обица на ухото.

# 641
Съжалявам за загубата, Доби.

Когато е време за ядене Арчи е първа писта. Simple Smile

Много хубаво куче 😊

# 642
Здравейте,кучолюбци!
Моето момиче Йони вчера стана звездичка!
Беше близо 14 години с нас. Даде ни много любов и много хубави моменти! Липсва ми много,но знам,че е вече на място,където нищо не я боли и може да тича на воля! Broken Heart Pensive
Моите съболезнования  за животинката!!!

# 643
  • Бургас
Доби, прекрасна е била Йони! Трябва да се примирим, че кучетата живеят толкова кратко...Sad

# 644
  • под тепетата
Събирам сили, за да напиша колко много съжалявам за загубата на Йони! Доби, прекрасна е ! Винаги ще е с теб, както  Макс е с мен!

Общи условия

Активация на акаунт