МАЙСКИ СПАМ по Великденски(01.05.24г. - 31.05.24г.)

• 6 876
  • 162
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Идвай на Софията, Рейче.

Напоследък доста спя, само някакви смахнати сънища сънувам. Не е хубаво така.

Инче, моята драма със заключването отвън продължи 6 месеца 🤣 . Дано вече е свършил тоя период. Много неприятно!

# 136
Дайсче, и аз съм тъй със спането. Особенно тая седмица като бях във Видин. Всеки следобед по няколко часа, то на мен в сън ми мина престоя при мама Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 май 2024, 21:36 от Реа

# 137
прясна мащерка, украси, абе, както си е реда

чичо манчо харесва това

# 138
о, колко е трудно да си жена!
* гримирам се *

# 139
Тук вали и е само за спанье!

# 140
Бубе, да, то са грим, обувки, чанти, дрехи, ужасТ. Stuck Out Tongue Winking Eye Каква е тая женска страст, не знам. Мъжете сякаш не са така. Но те пък имат други страсти. И то съвсем не евтини. Та да не ни придирят. И както се казва да си гледат работата. Joy
Пп Ти що са гримирВаш, на среща ли ще ходиш. Sunglasses Я, го изненадай пича и му кажи тва е най лошото от мен, друго няма.другото е още по убаво. Спечели го. Wink Heart Eyes

Рейче, да, вали. Тихо и напоително. Чудно време за релакс у дома на сухичко.

# 141
Така изкарах миналата седмица чудничко във Видин  при мама - цяла седмица валя, мрачно, но не студено. Вкусна храна, удобно легло, интересна книга, минимални движения, минимални умствени напрягания....кефффффф.

# 142
При мама е най хубаво. Да ти е жива и здрава майчицата, Рейче.
Пп Така да ми липсва моята. И татко също. Оф. Да им светло на кротките душички. Heart

# 143
Джасте,
Скрит текст:
ходих по тъжен повод, правихме 2 години на баща ми, но съм щастлива, че имам мама.

Екзотична вечеря ще правя тази вечер. Супа от пачи крак и охльови с ориз. Обожавам охльови! Трябва да отслабна, ама няма да е скоро!

Бубе, приключи ли с гримирВането? Снимка?

# 144
Рейче, да му е спокойно на душата на татко ти.
Пп Иначе с охлюви ще отслабнеш, но без ориза. Joy

# 145
  • На Марс
Басиякото Simple Smile

# 146
Пп Ти що са гримирВаш, на среща ли ще ходиш. Sunglasses Я, го изненадай пича и му кажи тва е най лошото от мен, друго няма.другото е още по убаво. Спечели го. Wink Heart Eyes

не ща пичове, искам да спечеля само шестица от тотото

отметнахме инициацията на девойката
реално и моята - трябваше да съм изтупана/хубава

# 147
  • София
Наскоро един мъж ми сподели сентенцията, че жените се гримирали и обличали заради женската конкуренция. Мъжете най-много обичали да ни гледат и натурални. Blush

# 148
открил е топлата вода

# 149
Аз обичам да се гримирам за себе си.
Без грим всички ме харесват. Въпросът е с грим да отсеем разбирачите.

Общи условия

Активация на акаунт