Какво правят жени в менопауза, когато... 10

• 68 831
  • 775
  •   2
Отговори
# 255
Колаген и желатин не са ли индентични продукти? А сярата с каква цел я пиете?

# 256
  • Sofia
За болки в стави и т.н.
https://www.forlife.bg/metilsulfonilmetan-msm

# 257
Мен желатина ме запича.

# 258
Аз добавям 1 - 2 с.л. телешки желатин (както си е на прах) в сместа за омлет и така си го изяждам Simple Smile

# 259
  • Враца
Благодаря на всички за съветите. В понеделник бях на кожен лекар, видя зачервяване и ми изписа вагинална ХЗТ под формата на гел, който няма да мажа и Бепантен и измиване с бебешки шампоан. Не ми взеха микробиология. След две седмици съм на контролен преглед.
И аз си мисля за тоалетната хартия, явно е комбинация от много фактори, които трябва да изключа.

Усмихнат ден пожелавам

# 260
Аз отдавна използвам неароматизирана.
Ако си взимала ароматизирана, тя доста алергизира.
Пробва ли Линола фет, за който писах преди?

# 261
Много интересна информация, благодаря, че споделихте!

# 262
Здравейте,  имам един въпрос:
Вземам таблетки Менодин /за менопаузата/, от м.март ги пия с прекъсване юни месец за около седмица.  Чувствам се много добре когато ги пия/психически и физически/, та въпросът ми е:  Ако някой ги е пил да сподели колко време без прекъсване ги е вземал? На опаковката пише минимум три месеца,  после при нужда.  Благодаря ви!

# 263
А кои от всички Менодин? Май има 3 различни вида.

# 264
Вземам таблетки Менодин /за менопаузата/, от м.март ги пия с прекъсване юни месец за около седмица.  Чувствам се много добре когато ги пия/психически и физически/, та въпросът ми е:  Ако някой ги е пил да сподели колко време без прекъсване ги е вземал? На опаковката пише минимум три месеца,  после при нужда.  Благодаря ви!

Аз ги пих доста време около 6 мес сигурно, след това от време на време.
Сега не пия нищо, от около 1 година някъде.

# 265

Аз ги пих доста време около 6 мес сигурно, след това от време на време.
Сега не пия нищо, от около 1 година някъде.

Благодаря!

# 266
Имате ли проблеми с храносмилането и как се справяте дами? Моят стомах след менопаузата е доста мързелив и трудно преработва храната, макар че гледам да не ям след 16 часът. Ако пък се изкуша да хапна нещо в по-късните часове, сутрин като стана все още усещам храната в стомахът си.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 17:36 от мама-ени

# 267
Мисля, че не е вследствие на менопаузата това състояние. Мъжът ми също не мигва, ако вечеря. Той пък го е наследил от майка си, която не вечеря от над 20 години, защото просто не храносмила вечер и през нощта. Страда от мъчително безсъние, ако яде след 14 часа. Това пък я прави да е в изключителна форма на 70 и кусур.
Мъжът ми още се изкушава и яде, ако около него се яде, от лакомия. После не спи никак добре.

# 268
Ензими не помагат ли?

# 269
Не съм пробвала ензими, защото не знам какви. В процес на информиране из нета съм, затова попитах дали другите взимат нещо. Към лекар не съм се обръщала, защото ще ме изпрати на изследване на стомаха, а изпитвам панически страх само като си помисля за него.

Общи условия

Активация на акаунт