Какво правят жени в менопауза, когато... 10

• 68 711
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
А какво е жената според вас? Робот? 8 часа работа, пране, чистене, пазаруване, готвене, гладене, грижа за децата, че и секс въпреки болката? Да се чуди с какво да се маже и какви хапове да пие само и само за да задоволи мъжът си, въпреки че пак я боли?

# 436
Не съм казала точно това. Реагирах на поста ти в стил "той да си гледа работата, за какво ти е да търсиш решение на проблема". А и написах, че има защо проблемът да е и неин, не само негов.

# 437
Аз следя темата и до последния коментар не съм прочела някоя от пишещите да търси облекчение на проблемите си, за да може да задоволява партньора си.

# 438
  • София
Относно правенето на секс, за щастие никога не се е налагало да го правя по задължение Simple Smile . За това да го наречем правене на любов !
Ами и в менопауза пак имам желание и то не по-малко от преди... и опитвам да елиминирам болката. Както се грижа за все по-сухата си кожа и коса, така и за останата част от мен Simple Smile . А и е здравословно, на мен и док ми го е казвал. Отразява се на хормоните и т.н.
Така че, който както се усеща!
Мили момичете всички сме и еднакви и различни.
Хубаво е, че сме тук да се подкрепим, който както може и да обменим опит!
Много сте ми помогнали да се ориентирам в случващото  се и да намеря моя начин!
Благодаря от сърце!

# 439
Аз правих две такива процедури https://derma-act.bg/proceduri/lazerno-vaginalno-podmladyavane-lvr/
Има ефект, малко е болезнено и е скъпичко, но си заслужава.

# 440
FB680797BGM, в какво се изрази подобрението? Как беше преди лазерната процедура?

# 441
  • София
А това с липсата на желание има ли как да се...подобри?
От една година съм в хирургична менопауза и желанието ми за секс е 0. Даже не се и сещам.
Ама е кофти за партньора. Пък и чисто здравословно е добре да се прави....много ме тормози, че нямам никакво желание Unamused

# 442
Аз като понамалих кафетата и цигарите преди лягане, ми се реши проблемът с безсънието и сънят ми се подобри. Ама трябваше да се почувствам много зле, за да се сетя.

При мен със секса е като апетитът с яденето. Мисля, че е въпрос и на цялостна настройка. Вярно, че някои симптоми хич не помагат човек да има ищах, но ако си намирам извинения, съвсем нямам желание. Като реша да угодя на ММ вземе, та ми хареса и стана пък много активна.

# 443
За съня- намалете кафето до 1 на ден и то до обяд, а даже бих го спряла за месец, за да видя влияе ли ми.

# 444
Това за кафето при мен действа. Пушачка съм и винаги пушенето го свързвам с кафе, но вече ограничавам до едно, максимум две, но до обяд. След това не пия кафета.
Проблем имам с косата. Доста оредя и изтъня. Особено над слепоочията. Какво ли не пробвах - пих добавки, купих шампоани, лосиони...Нямам вече косопад, но тези участъци така и не се възстановяват. Някакви тънки, къси косъмчета, които така си остават. Явно от хормоналните промени това е ефекта при мен.

# 445
На мен пък винаги ми е било интересно,как обръщат правенето на любов на спорт. За мен това е нещо,което започва на чисто енергийно и ментално ниво и продължението,на което е с телата . Сега,всички знаем много добре,че фори и да си имал такъв партньор ,клони почти към 0 да си се омъжил за него или да си още с него...(моят такъв например почина отдавна). Всичко друго,с който и да е било след него е един огромен компромис,за съжаление....Та,как точно и от къде да ми дойде желанието,еле пък на 50 години..   Пълен абсурд е. Ей тъй,да се "чеша" за спорта,мерси....

# 446
То ако те разбирам правилно цял живот сексът на масата жени е бил компромис, така ли е??? И не просто компромис, а огромен компромис... Ми за тези, които така чувстват нещата, си  е нормално да зарязват секса при първа възможност

# 447
The_demon, говорим за случаите, в които има жив, здрав и потентен партньор. Съжалявам, че така се е случило с твоя.
 А че, в спорт не бива да се превръща и да е машинало, е ясно, но също като спорта е полезно за организЪма. Най-малкото, кара те да се чувстваш по-млад, жизнен и.тн.

Даже за паметта бил полезен:

https://faktor.bg/seksat-sled-50-te-podobryava-pametta

# 448
  • Бургас
За съня- намалете кафето до 1 на ден и то до обяд, а даже бих го спряла за месец, за да видя влияе ли ми.

И как е? Аз забелязвам че пия кафе следобед и до час почвам да се прозявам. Също и,че ми се прияжда сладко след следобедното кафе. Може и от това да ми се приспива. Май влияе на инсулина.

# 449
Аз правих две такива процедури https://derma-act.bg/proceduri/lazerno-vaginalno-podmladyavane-lvr/
Има ефект, малко е болезнено и е скъпичко, но си заслужава.
Какъв е точно "ефекта"?
Бихте ли споделила повече, моля?
И къде ги правихте?
При кой лекар?

Общи условия

Активация на акаунт