Какво правят жени в менопауза, когато... 10

• 68 703
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
Нещо да ми препоръчате за лицевото окосмяване? 😥
Откакто съм в МП,ми се появяват все повече косъмчета на шията,брадичката,над горната устна…преди съм нямала или ми бяха по-светли 🫤
Доли, и това идва с годините за жалост. Veet имат лепенки със студена кола маска точно за лицевата област. Аз пробвах на мустака (който при мен е рус и много къс) и така се изринах, че после една седмица имах "мустак" от подутини и ситни пъпки. Повече няма да повторя. Та и аз търся решение като теб.

# 511
  • Русе, у дома
Нещо да ми препоръчате за лицевото окосмяване? 😥
Откакто съм в МП,ми се появяват все повече косъмчета на шията,брадичката,над горната устна…преди съм нямала или ми бяха по-светли 🫤
Лазерна епилация. При мен страхотен ефект. Ходя на александрит, по-малко болезнен ми е, за лице. За тялото - диоден.

# 512
Подутите глезени може да имат връзка с проблеми с бъбреците. Проверете си урина и на ехограф.
Вечер салата не мога да си позволя. Това не е никак лека храна за преработване. Подува ми се стомахът. Ако ям вечер - само месо или яйца. Иначе за спане - спи се идеално без вечеря.

# 513
За горна устна ползвам лепенки от Кауфланд за лице отскоро, много съм доволна, мъхчето е леко и досега не бях го третирала. Много дълго изкарва, преди пак да се появят единични полупрозрачни косъмчета.
Аз също съм ходила на съдов х-г за болки в прасците и прозиращи вени, преписа ми Детралекс табл., но аз не си взех.
Пия Вено Макс от Витаголд и ги мажа с гел от червени лозови листа пак оттам за уморени крака - доволна съм. Веднага попива и облекчава. Също магнезий пия.

# 514
  • волно калдъръмче
Лепенките премахват роговия слой и се появява "кафяв мустак" от слънцето.

# 515
Лепенките премахват роговия слой и се появява "кафяв мустак" от слънцето.

Имах, ужасно е!!! Само изчезна, не знаех, че са лепенките. Толкова беше ужасно - нямам косми, а като хайдутин изглеждах.

# 516
Waterproof, разсмя ме!

# 517
Аз страдах, беше ужасно Sad

Mimileta - 🌷

# 518
Тоест лепенките са различни от коломаска? Аз ги махам в къщи с течна коломаска, че почти не боли така.

# 519
Тоест лепенките са различни от коломаска? Аз ги махам в къщи с течна коломаска, че почти не боли така.
Готова или приготвена?
Лепенките, които взех имат в средата слой като коломаска. Засега нямам ефект на мустак, но откскоро ги ползвам.

# 520
Тази.
Скрит текст:

# 521
Мустакът често се появява сам, и аз имах, а не ползвам лентички над горна устан.Махна се без да правя нещо специално.По това време ми се появи и мелазмата на скулите((около 35-6-7г), така че смятам, че беше хормонално.На скулите не се маха, само избледнява.

# 522
  • волно калдъръмче
Мустакът често се появява сам, и аз имах, а не ползвам лентички над горна устан.Махна се без да правя нещо специално.По това време ми се появи и мелазмата на скулите((около 35-6-7г), така че смятам, че беше хормонално.На скулите не се маха, само избледнява.
И това го има, не е задължително да е от коламаската или лентичките. Ама вие си имайте едно на ум.

# 523
  • Бургас
Аз веднъж си направих на козметик и веднага стана петно. Затова само с пинсета скубя, но трябва всеки ден, защото все някое излиза.2-3 дена ако не се погледна, вече има нарасли. Не мога да намеря епилация с електрическа игла, не знам съществува ли това нещо още.

# 524
А с лазер не става ли?

Между другото, последните два пъти като епилирах горната устна ми се появиха пъпчици, които изчезнаха след седмица. Същото ми се е случвало и в козметичен салон. Каква може да е причината, според вас?

Общи условия

Активация на акаунт