Октомври е далече, а в коремчето расте мъничко човече Тема 4

• 36 459
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Драматикова, толкова съжалявам! Cold Sweat Казаха ли ти каква е евентуалната причина? Ще потърсиш ли второ мнение или всичко е сигурно? Пожелавам ти бързо възстановяване и дано отнова забременееш и всичко е успешно до финал! Simple Smile

# 226
Много съжалявам Sad

# 227
За съжаление моята бременност спира тук.
Днес след преглед се установи изтичане на околоплодните води и сега съм приета за аборт.
Пожелавам на всички ви да дочакате и да гушкате малките ви бебенца!
Бъдете здрави!

Съжалявам, дано се възстановиш бързо и кураж❤!

# 228
Dramatikova, много съжалявам за случилото се, дано бързо се възстановиш психически и физически, кураж.

# 229
Съжалявам за развитието, dramatikova!
Прегръдки и бързо възстановяване!

# 230
Много съжалявам, dramatikova! Пожелавам бързо възстановяване и кураж!!!

# 231
Dramatikova, стегна ме под лъжичката като прочетох новината, съжалявам за това, през което преминаваш. Прегръдки 🤗🤗🤗 Надявам се, че си обградена от семейство и приятели 🌹 и получаваш стабилна подкрепа.

# 232
dramatikova Съжалявам да чуя, че преминаваш през това, сигурно се чувстваш ужасно! Кураж, пожелавам ти бързо възстановяване, нова вяра и успех.

# 233
Dramatikova, стегна ме под лъжичката като прочетох новината, съжалявам за това, през което преминаваш. Прегръдки 🤗🤗🤗 Надявам се, че си обградена от семейство и приятели 🌹 и получаваш стабилна подкрепа.
Съжалявам за лошия финал,бързо възстановяване!

# 234
За съжаление моята бременност спира тук.
Днес след преглед се установи изтичане на околоплодните води и сега съм приета за аборт.
Пожелавам на всички ви да дочакате и да гушкате малките ви бебенца!
Бъдете здрави!
Съжалявам много за развитието.Желая ти бързо възстановяване и кураж за справянето със момента.Прегръдки

# 235
Много съжалявам! 😔

# 236
Съжалявам  за случилото се, кураж и бързо възстановяване!

# 237
Много съжалявам. Бързо психическо и физическо възстановяване.

# 238
Много благодаря момичета!
Съжалявам, но от телефона не знам как да сложа текста, като скрит, затова моля момичетата, които не искат да не четат следващите редове, защото в тях ще разкажа малко по-подробно какво точно се случи при мен, защото много момичета ми изпратиха лични съобщения с желание да разкажа какво точно се е случило при мен.

В петък бях на преглед при следващия ме лекар, като всичко в изследванията и ехографски и вагинален преглед беше наред.
Доктора ми измери шийката и каза, че е с необходимата дължина. След което вечерта на два пъти след тоалетна имах бледо розово зацапване, без да имам болки или нещо друго. В съботата след ходене до тоалетна от мен падна нещо с консумация на дроб и голяма около 1 левче, което беше жълтеникаво на цвят.
Чух се с доктора и той ме увери, че след като няма кръв и болки всичко е наред.
В събота вечерта, докато бях права усетих как нещо от мен изтича, като това продължи и през нощта, течността нямаше цвят и мирис и бях сигурна, че не е урина.
Днес сутринта отидох на преглед и гинеколога ми установи, че почти цялата околоплодна течност е изтекла и няма как бременността да продължи.
Издаде ми направление за прием в болница и тук отново бях прегледана от друг доктор, който потвърди диагнозата.
Сега се видях отново с моя гинеколог, който ако всичко е наред утре ще извърши аборта, като той ми сложи някакво хапче, което каза, че по принцип е за язва, но помага за предизвикване на раждането и ми даде още една половинка, която да изпия утре сутрин.
Надявам се утре нещата да се развият бързо и всичко да приключи.

# 239
Драматикова,искрено ти благодаря и се прекланям пред това,че имаш силата да разкажеш толкова подробно какво точно е станало. Всички сме с теб и стискаме палци за бързо възстановяване.
Не се побирам в кожата си, като прочета за доктори, които дават заключения по телефона, особено за нещо толкова сериозно, после защо четем форуми и мнения....
Прегръщам те❤️

Общи условия

Активация на акаунт