Слаб не е мъж, който се опитва да разбере и подкрепи жена, а който, когато няма какво да каже, минава в режим „повечето явно сте свикнали да ядете шамари“. Ами не, не сме свикнали. Даже на много от нас мъжете не се опитват да ни разбират и подкрепят след сума ти години съвместен живот, ами действително го правят – тихомълком, на практика
Защото всеки нормален човек се събира с друг с цел да се подкрепят и разбират, не само да се опитват.
Сто пъти ти се каза – от различни потребители и с различни думи – че когато жена ти говори с теб, ти може да я слушаш, но не я чуваш. Чуваемостта ти липсва най-много. Когато един човек не иска да чуе, дори да му го нарисуваш, пак няма да вдене. Но пък ще изтъква активност – ама аз се опитвам... Ама аз искам да разбера... Ама аз... Аз... Аз...
Сега стана ли ти поне малко от малко ясно, или ще продължиш с този агресивен тон към тези, чиито постове не ти допадат? Все пак не забравяй, че ти си омазал ситуацията, а не ние. Т.е. колкото и да се тръшкаш, никой друг не ти е виновен. Даже ако хипотетично приемем, че вината е изцяло нейна, а ти си бяло, пухкаво зайче, пак ти сам си направил този избор на жена, никой не ти я е докарал насила.
Но човек, който за 7 ли, колко там бяха години, не е предприел дори една стъпка към развитие на връзката и трябва да му се подсказва за пръстен, който не се знае още колко време ще бъде отлаган във времето, въпреки подсказката... Ще ме прощаваш, ама... Късно е, либе, за китка. Да не си блял...