Нужда от съвет

• 10 305
  • 221
  •   1
Отговори
# 150
Повечето явно сте свикнали да ядете шамари и когато мъж се опитва да разбере и подкрепи жена,той е слаб.

Слаб не е мъж, който се опитва да разбере и подкрепи жена, а който, когато няма какво да каже, минава в режим „повечето явно сте свикнали да ядете шамари“. Ами не, не сме свикнали. Даже на много от нас мъжете не се опитват да ни разбират и подкрепят след сума ти години съвместен живот, ами действително го правят – тихомълком, на практика
Защото всеки нормален човек се събира с друг с цел да се подкрепят и разбират, не само да се опитват.
Сто пъти ти се каза – от различни потребители и с различни думи – че когато жена ти говори с теб, ти може да я слушаш, но не я чуваш. Чуваемостта ти липсва най-много. Когато един човек не иска да чуе, дори да му го нарисуваш, пак няма да вдене. Но пък ще изтъква активност – ама аз се опитвам... Ама аз искам да разбера... Ама аз... Аз... Аз...
Сега стана ли ти поне малко от малко ясно, или ще продължиш с този агресивен тон към тези, чиито постове не ти допадат? Все пак не забравяй, че ти си омазал ситуацията, а не ние. Т.е. колкото и да се тръшкаш, никой друг не ти е виновен. Даже ако хипотетично приемем, че вината е изцяло нейна, а ти си бяло, пухкаво зайче, пак ти сам си направил този избор на жена, никой не ти я е докарал насила.
Но човек, който за 7 ли, колко там бяха години, не е предприел дори една стъпка към развитие на връзката и трябва да му се подсказва за пръстен, който не се знае още колко време ще бъде отлаган във времето, въпреки подсказката... Ще ме прощаваш, ама... Късно е, либе, за китка. Да не си блял...

# 151
Не е злоба, а напипване на проблемът и налучкване. Между другото форумът стреля много точно, женска интуиция и повечето пъти са/сме прави. (И то се потвърждава от следващите теми, които пускат авторите).

Ти твърдиш, че проблем няма и изненадващо е всичко. Жените не се депресират от работа, а от живота си извън работата. На мен ми е ясно, че ти не можеш да разбереш нещата, които ти се пишат. Жените около 30-те изпадат в дълбок размисъл къде са, кои са, какво са постигнали, какво е постигнал мъжът до тях, какво могат да очакват още/кое не могат, какво искат от живота още и този до тях ще ходи ли редом, ще я дърпа ли или тя ще го бута.

Това го пиша, ако искаш да знаеш причината и да заформиш разговор около важните неща. Ако само питаш как да я задържиш, няма формула, може и да не можеш.

# 152
  • Washington,USA
Мда, ние във форума сме сега виновните.Хич не съм длъжна да се обяснявам ама тоя ник може да съм си го сложила, защото искам да се развивам в сферата на криминалната психология /криминалистиката и ми е интересно и страст в живота, ма кой да помисли.
Чак ме изнадваш, че знаеш за него. Ядосвай се колкото искаш на съфорумките тук. Не се променя истината.

А затова, че си отделил време да гледаш мои постове отпреди месеци и години не изглеждаш по-малко зловещо.

ПС: Хленченето е за малки деца.

Последна редакция: пн, 06 май 2024, 19:02 от Bundyrose

# 153
Човекът счита, че жените които не са съгласни с него са или неориентирани или злобни. Това прави задачата доста трудна за разрешаване, почти невъзможна Thinking

# 154
За много хора истината,която чуват за себе си и не им е угодна,и е трудна за понасяне.
Нищо, ще се научи...

# 155
  • София
Абе много не се научават. По-лесно е да ти е виновен цял един пол. И много тръгват по пътя на женомразтвото. "Жените сте такива, жените сте онакива" и т.н.

# 156
Много си е готино момчето, просто тази жена не е за него.

# 157
Абе то и онзи с чушките беше много добър, грижовен и амбициозен, а жената манипулирана, депресирана и неориентирана. Пък година по-късно тя е с дете и мъж, пък той пита по форумите, що така не го искат жените.
Ние да помогнем и насочим. Ако не стане, то са си казали хората на кой и Господ не може да помогне...

# 158
На 32 години един мъж трябва да се замисли сериозно за собствен дом, брак и деца, а не да живее скучно и монотонно по неговите думи, ден за ден, че е по лесно. Жените искат сигурност, а не съквартирант, с когото да си делят сметките.

# 159
  • France
Авторе, сега е момента да поискаш заключване на темата.

# 160
  • Washington,USA
Нещо се напъна в последния си коментар той 😂 и изчезна.
Прочетох го с гласа на госпожата ми по математика в пети клас 😆

# 161
  • Paris, France
На 32 години един мъж трябва да се замисли сериозно за собствен дом, брак и деца, а не да живее скучно и монотонно по неговите думи, ден за ден, че е по лесно. Жените искат сигурност, а не съквартирант, с когото да си делят сметките.

Собствен дом, да. С жена ще му е трудно. Средата му е такава. Ето, и приятелите му живеели с депресирани и неискащи секс жени. За дете - ОК, но трябва да приеме, че сексът може и драстично да намалее след детето. Поне 100 такива теми има тук. Готов ли е на жертви?

Познавам много жени, живели със съквартирант и делили сметки като студентки, ама са били лудо влюбени. Повечето още са заедно.

Апартаментът ще е за негово, собствено удобство и сигурност. Жена няма да му намери. Да, ще го направи много по-приемлив като съпруг и баща, но не гарантира брак и деца.

# 162
Бих те посъветвала да се фокусираш върху себе си и собствените си цели на този етап от живота. Приятелката ти също. От някои кризи човек трябва да се изкара сам. Ако след като сте наясно със себе си ви се случи да намерите път един към друг - чак тогава го мисли.

# 163
Нещо се напъна в последния си коментар той 😂 и изчезна.
Прочетох го с гласа на госпожата ми по математика в пети клас 😆
Не се напъвам, не ти се ядосвам. Нито на теб,нито на останалите.Уважавам мнението на всеки,освен ако не е поднесено злобно като теб.Ти дори не каза нищо съществено с първите си 2 коментара, а само, че ника ми е тъп и щом съм тук, значи съм много зле. Отворих профила ти, само за да видя дали ти си "много добре" или и ти си била тук с някакъв въпрос и проблем. Видимо и твоята не е била розова, но ти желая всичко при теб да е наред!
Не знам как стоят тук нещата,но ако може, нека заключат или дори най-добре изтрият темата.
Знам,че каквото и да се случи ще е :
Зарязала те е ? Казахме ти,има друг!
Останала е с теб? Избрала е теб пред другия от жал!
Най-новото е,че ме определихте и за женомразец.
Да,моля заключете или изтрийте темата. Желая щастие на всички!

# 164
  • Далечният изток
Това ли разбра от цялата тема и от цялото това писане, за което напълно непознати отделиха от времето си?! Жалко...

Общи условия

Активация на акаунт