Нужда от съвет

• 10 303
  • 221
  •   1
Отговори
# 135
Тази връзка за нея е неудовлетворяваща и изчерпана. Съжалявам, че преживявяш това, но кой не е в даден момент. По- лошото е,че сте загубили 7 години.
Такива неща се решават най- много за година, две.
Не си губят хората времето с години, в безсперспективни отношения. Поне аз съм била така.

# 136
Аз какво обяснявам вече толкова пъти. Не и е удобно на жената да го изгони, защото няма къде да отиде. Това е драмата, виновна се чувства, лее сълзи.

Абсолютно същата ситуация като онази тема с другия момък - "докато съм на почивка си отиди при вашите", сълзи, сополи лееше жената, щото той си настоява и се прави на не разбрал.

# 137
То пък голямата трагедия да си намери едностаен апартамент някъде (под наем на първо време). В първият пост писа, че работи.
На мястото на автора бързичко бих си оформила документите и изнасянето, че да не се окажа на улицата.
Нищо чудно и да живеят в апартамент на родителите й и след като уклончиво е споделила проблемите си с майка й задружно да са решили да го изгонят. Ако автора има поне малко себеуважение сам би се махнал, а няма да чака принудително изхвърляне от чужда собственост.

# 138
Може да не може да си го позволи.
Разговорите са той някъде да ходи, не се обсъжда тя да си пуска отпуска и да си седи при техните да мисли. Явно при нея жилищният и финансовият въпрос не са проблем.

Накрая ще се окаже най-баналното - авторът да изкарва малко пари, да няма развитие и след влошаването на сексуалният живот да е преценила, че не и трябва.
Мисля, че и е неудобно да му каже истината в очите.

# 139
За да не се пита след десет години авторът дали липсата на жилище пречи на романтичните връзки, да тегли един ипотечен кредит и да си купи жилище, вместо да се чуди как да се нанесе отново при бившата.

# 140
На сам мъж вероятно с не особено голяма заплата направо го виждам как са му дали ипотечен кредит.
Под наем на първо време. После като се издигне в кариерата си може да кандидатства. На първо време обаче жилище под наем.

# 141
Леко съжалих,че отворих тук тема, даже смятам повече да не я следя.. Пълно е с неадекватни и злобни хора. Не знам по-добре ли се чувстсвате,когато говорите толкова убедено глупости, без да имате грам представа?
Жилището е квартира,защото и двамата сме от един и същ малък град. Отдохме в големия, защото възможностите са по-големи. Тя беше съгласна и да останем в малкият,но сметнахме,че така ще е по-добре и за двама ни. За пари никога,никога не е имало скандали, никой не е правил сметка! Първите години особено главно аз съм плащал всичко,но нито за секунда не съм я карал да се чувства неудобно от това. Сега и двамата взимаме не-лоши пари , пари,къщи и имоти никога не са били най-важното за нас! Сега ще кажете,че това се случва,защото е по-независима. Не и това не е проблема, не е била с мен от изгода, а и е доста красиво момиче,което може да си хване и друг с парички.
Не знам,кой какви чушки пълни, не не съм този човек.
Няма нужда и да кроят план,как да ме изгонят, достатъчно е просто да ми каже,че вече не ме желае!
Явно тук всички жени са много сексуални,но когато съм говорил с приятели 9/10 казват,че  жените им не са и са имали проблеми,подобни на моя, както със секса така и с депресивни състояния.

П.П господин/госпожо с ник на сериен изнасилвач и убиец,седнал/а да ми казва,че ника ми е тъп и щом съм стигнал до тук,значи съм много зле? Този,който е пуснал тема тук за съмнения,че има деменция? Наистина ли? Защо тази злоба,пак питам?

Последна редакция: пн, 06 май 2024, 17:55 от onelove1

# 142
Тя ти го е казала, че не те желае - ти обаче продължаваш да се натискаш.
Достойство нямаш ли?
Не знам кой мъж би се поставил доброволно в позиция на изтривалка, защото тя точно това прави в момента.
Хем боли, хем сърби - като в това време може и вече да е с друг.

# 143
Тя ти го е казала, че не те желае - ти обаче продължаваш да се натискаш.
Достойство нямаш ли?
Не знам кой мъж би се поставил доброволно в позиция на изтривалка, защото тя точно това прави в момента.
Хем боли, хем сърби - като в това време може и вече да е с друг.
Не,не ми е казала директно,че не ме желае. Каза,че не е щастлива, не е щастлива дори със себе си. Не знае от къде идва проблема, твърди ,че няма и друг. Иска да ходи на психолози всеки ден.Защо са и психолози,ако всичко е цирк? Ок, глупав съм, но човек с любовник, не би ли бил някак по-щастлив поне със себе си? Щом е решила, една дума е нужна за да я оставя?
И разбира се,че в момента е с друг,няма какво да е друго просто,иска още седмица за да счупи още 2-3 ...и , нали? .. но и това не е , знам къде е, при роднини.
За вас мъж, който се бори за жена си е изтривалка. Повечето явно сте свикнали да ядете шамари и когато мъж се опитва да разбере и подкрепи жена,той е слаб.

# 144
Бро (опитвам да съм емпат), не си го слагай толкова.
Това е форум.
Може би жена ти просто е бърнаутнала и не знае какво става. Остави я на мира! Това ще е най-доброто, което можеш да направиш за себе си и за нея. Така си като досадно жужащо насекомо.
В любовта борби няма. Тя е доброволна и избирателна.

# 145
Виж какво пич. Тоя цирк съм го гледала. Била съм в твоите обувки и много добре знам какво преживяваш, но кучето е заровено. Не те обича. Бори се щом искаш. Но докато се занимаваш с нейните кризи и простотии може да изпуснеш жената, с която наистина да си щастлив.

# 146
И като й досаждаш (защото това правиш) какво очакваш да постигнеш?

# 147
  • София

Тази седмица ще станат 2. Винаги мога да измисля вариант при приятел, но как да преценя колко време е достатъчно? И през това време , тя свиква да живее без мен или ще осъзнае, че и липсвам и ме иска обратно? Много ми е объркано и на мен. Знам че най-правилното може би в момента е да си събера багажа , за да усети , че наистина ме губи. Тогава истински да осъзнае, дали ме иска или е по-добре така. Но в момента не мисля адекватно .. Винаги съм смятал,че ако човек изпитва и малко съмнение дали ме иска, зарязвам и продължавам напред , но когато изпаднах в такава ситуация , нещата не са толкова прости за мен..

Да, това е. Но предполагам те е страх, че ще разбере, че й е по-добре без теб. Алтернативата обаче е да удължиш агонията. Така няма да си я върнеш. Изобщо не трябва да мислиш как можеш да я задържиш. Приеми, че не зависи от теб това, вече не. Събери си достойнстото, защото няма как да спечелиш, губейки него. Не е лесно да пуснеш, но вместо да мислиш за това, мисли, има ли смисъл да държиш? Ама наистина? Защото това, което държиш в момента, изобщо не е това, което си имал преди.

# 148
Не ти е казала, че не те желае, но ти е казала, че не изпитва удоволствие от секса с теб. За мен двете неща са едно и също. За какво да остава с теб, за да си бъдете съквартиранти?

# 149
  • Paris, France
Скрит текст:
Леко съжалих,че отворих тук тема, даже смятам повече да не я следя.. Пълно е с неадекватни и злобни хора. Не знам по-добре ли се чувстсвате,когато говорите толкова убедено глупости, без да имате грам представа?
Жилището е квартира,защото и двамата сме от един и същ малък град. Отдохме в големия, защото възможностите са по-големи. Тя беше съгласна и да останем в малкият,но сметнахме,че така ще е по-добре и за двама ни. За пари никога,никога не е имало скандали, никой не е правил сметка! Първите години особено главно аз съм плащал всичко,но нито за секунда не съм я карал да се чувства неудобно от това. Сега и двамата взимаме не-лоши пари , пари,къщи и имоти никога не са били най-важното за нас! Сега ще кажете,че това се случва,защото е по-независима. Не и това не е проблема, не е била с мен от изгода, а и е доста красиво момиче,което може да си хване и друг с парички.
Не знам,кой какви чушки пълни, не не съм този човек.
Няма нужда и да кроят план,как да ме изгонят, достатъчно е просто да ми каже,че вече не ме желае!
Явно тук всички жени са много сексуални,но когато съм говорил с приятели 9/10 казват,че  жените им не са и са имали проблеми,подобни на моя, както със секса така и с депресивни състояния.

П.П господин/госпожо с ник на сериен изнасилвач и убиец,седнал/а да ми казва,че ника ми е тъп и щом съм стигнал до тук,значи съм много зле? Този,който е пуснал тема тук за съмнения,че има деменция? Наистина ли? Защо тази злоба,пак питам?

Няма злоба. Всеки ти пише какво мисли. Повечето сме жени, все пак.

Аз няма как да съм сексуална, защото вече съм менопозална и не съм на хормон. Отказвала съм секс като млада когато:

1. Разлюбила съм мъжа и вече няма страст.

2. Разминаване се във визия за бъдещето, а настоящето с него не ми е приятно.

3. Променил е отношението си към мене.

Нищо друго. Ако в началото на връзка видя, че има огромни разминавания в либидо, ще остана с човека, но и той ще трябва да понамали, хм, там каквото му се иска непрекъснато. На всички мъже съм казвала, че мога толкоз - 3-4, хайде 5 пъти седмично и само извън цикъл. Като искат повече, нямам против да си го намерят другаде.

Днешното поколение жени имат по-ниско либидо от нас, като нашето беше по-ниска от това на родителите ни.

След като приятелите ти живеят с такива жени, искай от тях съвет! Питай ги и доволни ли са!

Хубаво не са важни къщите и имотите за вас. И за нас като млади не бяха, но е добре да се замислите за покупка на жилище ако искате деца. Утре ще ви изгони хазаина, къде ще се тътруцкате с бебе??? То и аз никога не съм правила скандали за пари, но ако живеещ на квартира ми заговори за бебета, пращах у лево.

Замисли се за ипотека! Много е права Василиса. Жените идваме и си тръгваме, но апартаментът остава твой.

Преди да мислиш за пръстени и бебета - ипотека. Казваме "бащината къща". Няма лошо да живееш на квартира, но си купи нещо твое!

Общи условия

Активация на акаунт