Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 914
  • 823
  •   1
Отговори
# 195
Човекът, правил тия фетални…сертифициран, доказан специалист ли е или просто някой с ехограф?! И аз съм с късна загуба.. Съжалявам много! Адово е, нямам думи!

Ами ще излъжа, ако кажа, че знам дали е сертифициран...
Третата фетална, вече беше при доказан специалист в София, който категорично постави диагнозата. Каза ми, че има случаи, когато до определен момент няма признаци и е възможно да се хване чак към 24-26 г.с.. Погледна и изследванията от БХС и ранната фетална, където потвърди, че наистина на база това което вижда като резултати, не би заключил тази диагноза. Вече на документите от феталната в 22ра е започнало да има много леки отклонения.

# 196
  • Замък сред облаците
Много съжалявам, че се е стигнало до там…

# 197
Nedelina много съжалявам за случилото се! Разказа е ужасяващ... Кореж и скоро всичко да е зад гърба ти с живо и здраво бебенце!

# 198
Много съжалявам за загубите и пожелавам на всички здрав и пухкав финал.
Имам въпрос, правят ни изследвания на работа и като че преглеждаха с ехограф дамата каза, че имам киста на щитовидната жлеза после каза, то може няма нищо не се притеснявай. Пускала съм си изследване само за ТСХ и беше в норма. Имам два аборта( лесно забременяване от първи и втори месец) кухо яйце и спряла сърдечна дейност 9г.с (синдром на Търнър) дали щитовидната жлеза може да има значение за загубите.
Също съм решила да си пусна всички изследвания за щитовидната жлеза, но съм в цикъл това дали има значение и дали има изисквания за това изследване.

# 199
  • Замък сред облаците
На чист ден най-добре. Кистата не е проблем обичайно. Няма отношение към функцията на жлезата. Няма и как да е причина за синдром на Търнър. За КЯ може да е повлияла жлезата, ако си в хипо- или хиперфункция,, тогава това влияе на качеството на яйцеклетките. Не стига ТСХ да е под 2, трябва фТ4 да е между 17-20пмол, а конверсията Т4:Т3 да е около 3:1.

# 200
Аз ще продължа да се възползвам от вас, мили дами, като ви попитам има ли значение къде и кога да се пуснат изследвания за MTFR и другата спомената мутация? (Всяка лаборатория или?)
И втория въпрос, по време на  "процедурата" бях с епидурална упойка. Вече три месеца по-късно имам болки в кръста. Последно време се засили по целия гръбнак, спирайки в тила и води до постоянно главоболие. Права ли съм да смятам, че това може да е от упойката и какъв лекар би било удачно да посетя?

Благодаря за милото отношение на всички!

# 201
Благодаря много, поуспокои ме ❤
На чист ден най-добре. Кистата не е проблем обичайно. Няма отношение към функцията на жлезата. Няма и как да е причина за синдром на Търнър. За КЯ може да е повлияла жлезата, ако си в хипо- или хиперфункция,, тогава това влияе на качеството на яйцеклетките. Не стига ТСХ да е под 2, трябва фТ4 да е между 17-20пмол, а конверсията Т4:Т3 да е около 3:1.

# 202
Аз ще продължа да се възползвам от вас, мили дами, като ви попитам има ли значение къде и кога да се пуснат изследвания за MTFR и другата спомената мутация? (Всяка лаборатория или?)
И втория въпрос, по време на  "процедурата" бях с епидурална упойка. Вече три месеца по-късно имам болки в кръста. Последно време се засили по целия гръбнак, спирайки в тила и води до постоянно главоболие. Права ли съм да смятам, че това може да е от упойката и какъв лекар би било удачно да посетя?

Благодаря за милото отношение на всички!
Възможно ли е да е обездвижване?
Консултация иначе с невролог може би…

# 203
  • Замък сред облаците
Невролог за гърба, а за лабораторията - Геника най-добре.

# 204
  • Sofia
... има ли значение къде и кога да се пуснат изследвания за MTFR и другата спомената мутация? (Всяка лаборатория или?)
MTHFR (677 и 1298) и MTRR са генетични изследвания, следователно няма никакво значение кога ще ги пуснете.

Като се има предвид, че това са генетични изследвания, е хубаво да се пуснат в генетична лаборатория, а не в обикновена.
Аз моите ги пусках в Геника.

# 205
Здравейте отново.
Днешният резултат на чхг е 129. Предният беше 35.9. Разликата между двата е точно 48 часа ( вторник сутрин и четвъртък сутрин). Това е добре нали? Има ли шанс да се развие в нормална бременност?

# 206
  • На изток от Ада
Здравейте отново.
Днешният резултат на чхг е 129. Предният беше 35.9. Разликата между двата е точно 48 часа ( вторник сутрин и четвъртък сутрин). Това е добре нали? Има ли шанс да се развие в нормална бременност?
има шанс , но само от чгх не може да се каже

# 207
  • Замък сред облаците
Да, стискаме палци всичко да е нормално!

# 208
ГрейСън, стиснати палци и от мен, ЧХГ е супер!
АА, ти как си? Hug
Nedelina Pavlova, много съжалявам за това, през което се е наложило да минеш! Кураж и успешна бременност следващия път!

# 209
  • Замък сред облаците
Добре, нямам притеснения за момента. Умора, жажда, ускорен пулс. Чакам си прегледа другия четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт