Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 925
  • 823
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, знаете ли дали антифосдолипидните тела променят стойностите си?

# 226
  • София
Да, могат да варират от месец до месец, затова трудно се диагностицират.

Момичета, знаете ли дали антифосдолипидните тела променят стойностите си?

# 227
Ами ще чакам петък... Направихме изключително голяма грешка с партньора ми да махнем дете, мира не ми даваше това. Минах през ада, емоционално и физически. Освен, че с хапчета не стана и малко още трябваше да се изсмуче, минах и през лапароскопия за киста, която беше заради хапчетата. Буквално сме били 2 пъти заедно през този период и си чаках цикъла. Сега ще чакаме да видим какво ще се случи. Дано е шанс да поправим донякъде грешното си решение. При все стрес, угризения и процедури...Да стане пак. За мен си е чудо и писано. Все съм подминавала постове от сорта, не махайте , някои хора едва се сдобиват, ще съжалявате и така нататък. Като типичен инат съм си казвала, че това са лични решения. Е... Наистина съжалявах, макар решението тогава да не дойде съвсем от мен. Можех да се боря, но се уплаших да не остана сама с 2. Ще видим. Още няма да се настройвам много и ще изчакам 2 дни. Изкушавам се да ида днес да се тествам пак, но може би не трябва.
 Имам вече едно на 6, голямо е, предполагам, че това прави малко по-лесна ситуацията. ☺️

# 228
  • София
След 48ч се повтаря теста за ЧХГ-то, иначе може да не покаже вярно, трябва да се удвоява.

# 229
  • Замък сред облаците
Само да вметна - нормата за удвояване е до 72 часа, но средно на 48 часа.

# 230
  • На изток от Ада
Дени днес можеш в ремус

# 231
Дени днес можеш в ремус
Ами то беше 1... А на следващия ден 12 в Лина. Едва ли ще се ориентирам много. Но го обмислям.

# 232
  • На изток от Ада
Дени днес можеш в ремус
Ами то беше 1... А на следващия ден 12 в Лина. Едва ли ще се ориентирам много. Но го обмислям.
Ами рано си го хванала. Някой лаборатории имат различни рефер. Стойностти

# 233
Daninka7, знам как те гложди отвътре, но според мен изчакай и пусни пак в Лина, стойността там е по-подходяща за следене. Дори да пуснеш днес, утре пак ще ходиш вероятно, защото стойността днес все още ще е ниска.
Намери нещо, с което да се разсееш днес и мозъкът ти да не е насочен само в тая посока.

# 234
Много ме тревожи мисълта да не е извънматочна примерно. Иначе...Да, вълнувам се в положителна насока, но ще проявя търпение ☺️

# 235
  • На изток от Ада
Рано е за ИМБ

# 236
Ами абразиото ми беше на 18 април,а лапароскопията на 23 април. Много ми се насъбра тогава. Но си спомням, че бях на преглед на 9 май и ми бяха казали, че има фоликули в другия яйчник, мислех, че всеки момент ще се отделят. Може би малко са закъснели. Не знам, всичко стана на магия. Винаги съм зачевала от въздуха, но износването ми е по-трудно заради генетична мутация, тромбофилия. Заради нея сък губила бебенце, макар не в напреднала бременност, беше ужасно. После се роди малкият, но цяла бременност инжекции и изследвания, да е жив и здрав. Дано всичко е наред.

# 237
  • На изток от Ада
Мн жени са с тромбофия.
Аз нямам,но също ми беше притеснено...

# 238
Да, все си е тревога като си го носиш, после като го родиш пак и така винаги. Вече ми е ясно. Ще изчакам и утре ще споделя ☺️

# 239
  • На изток от Ада
Aз нямам дете. Но да сигурно ще го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт