Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 922
  • 823
  •   1
Отговори
# 615
Пак съм аз, вече в 6та седмица и няма нито жълтъчно мехурче, нито ембрион… Все се надявах, че това, че съм на 28 поне ще е от полза. Та, чакаме сега… Не съм позитивна

# 616
Пак съм аз, вече в 6та седмица и няма нито жълтъчно мехурче, нито ембрион… Все се надявах, че това, че съм на 28 поне ще е от полза. Та, чакаме сега… Не съм позитивна
Ех, Янчи, дано да се появи!

# 617
  • На изток от Ада
Нашите опити ще отидат на кино май! Не е сигурно но вероятно

# 618
  • Sofia
Нашите опити ще отидат на кино май! Не е сигурно но вероятно
Защо така, Наси?
Не се предавай! Не е късно.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 10:09 от Brin de muguet

# 619
Момичета, здравейте.
Днес бях на рутинен преглед и за съжаление ми съобщиха, че ембриона е спрял развитие преди 4 дни , тогава е бил 9+1.
Отказаха ми МА и направо ме записаха за абразио, понеже сака вече бил голям и много щяло да ме боли. Часа ми за абразио обаче е за след 7 дни, 10 дни мъртъв ембрион не е ли твърде опасно да стои? А през това време няма ли риск организма сам да започне да го изхвърля? Много ми е притеснено!
(Ако има значение изобщо, ин витро е бременноста) .

# 620
За десет дни не би трябвало да е проблем - при мен е стоял и повече.
Иначе за болката не са Ви излъгали: аз днес повръщах от болка, а съм много издържлива и с много висок праг на болката. В девета седмица (8 + 6). Хапчетата се дават до 63-ти ден от началото на последния цикъл. На мен ми дадоха точно на 63-тия ден.
Всичко ще е наред, успех!

# 621
За десет дни не би трябвало да е проблем - при мен е стоял и повече.
Иначе за болката не са Ви излъгали: аз днес повръщах от болка, а съм много издържлива и с много висок праг на болката. В девета седмица (8 + 6). Хапчетата се дават до 63-ти ден от началото на последния цикъл. На мен ми дадоха точно на 63-тия ден.
Всичко ще е наред, успех!

Благодаря, Елиза.
Много съжалявам за това, през което минаваш. Повръщала съм само веднъж през живота от болка, бях с бъбречна криза. 😞

# 622
  • Замък сред облаците
Първият ми А беше 10+ седмица, преживява се болката, макар да не е лека - като менструация беше при мен (но аз пиех аулин тогава при менструация).

Мая, повръщането и от хапчетата може да е.

# 623
Възможно да е и от хапчетата, да.
Аз имах медикаментозен аборт в 11-та седмица, но сакчето беше мъничко. Тогава ме боля по-малко.

# 624
Момичета, здравейте.
Днес бях на рутинен преглед и за съжаление ми съобщиха, че ембриона е спрял развитие преди 4 дни , тогава е бил 9+1.
Отказаха ми МА и направо ме записаха за абразио, понеже сака вече бил голям и много щяло да ме боли. Часа ми за абразио обаче е за след 7 дни, 10 дни мъртъв ембрион не е ли твърде опасно да стои? А през това време няма ли риск организма сам да започне да го изхвърля? Много ми е притеснено!
Не съм предприемала медикаментозен аборт, изхвърли ми го сам организма в по-голяма седмица (сега беше малък сака и не беше толкова болящо)- да, много болеше тогава. И аз повръщах от болки и ми минаха тежки мисли през главата. Сякаш абразиото е по-щадящо в напреднала седмица. За десет дена нищо няма да стане

# 625
Излезоха моите резултати от иследването на аборта. Оказа се тризомия 21. И нищо друго. Докато чакам часа за Д-р имаше ли някой това? Какво да правя?

# 626
Аз имам една бременност със Синдром на Едуард и една с Тризомия 9. Друга съфорумка имаше със Синдром на Даун, но тя предполагам сега не следи темата, защото септември ще ражда. По принцип се считат за случайна грешка хромозомните аномалии, но при нас има три аборта, два заради тризомии. Нас ни насочиха към инвитро с ПИД, предвид историята ни. Най-добре е, според мен, да се направи консултация с генетик.

# 627
  • Sofia
Момичета, здравейте.
Моят ембрион отговаряше на 6 гс и няколко дни. Абразиото беше в 9 гс и няколко дни.
Споко, АГ си преценяват колко могат да изчакат.

А ако тръгне само, ще е по-щадящо за организма от абразиото. За психиката вече не знам...

# 628
  • Пловдив
Здравейте, мили момичета! В края на февруари правих вакуум аборт в 8-ма седмица. Оттогава имам проблеми с цикъла. Свършва ми и след 2-3 дни пак ми идва. За 4 месеца ми дойде 6 пъти Sad В понеделник ще запиша час за гинеколог, но докато дойде часа ще се побъркам от притеснение. Случвало ли се е на някоя от Вас? На какво може да се дължи? Много ме е страх 🥲

# 629
  • Sofia
Оттогава имам проблеми с цикъла. Свършва ми и след 2-3 дни пак ми идва. За 4 месеца ми дойде 6 пъти Sad В понеделник ще запиша час за гинеколог, но докато дойде часа ще се побъркам от притеснение. Случвало ли се е на някоя от Вас? На какво може да се дължи?
Моят цикъл стана такъв след второто секцио. Образувало се е истмоцеле. Но едва ли може да стане след аборт, защото няма рязане на матката.
Аг ми е казвала, че подобни симптоми може да се дължат и на полип и на ендометриоза.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 11:07 от Brin de muguet

Общи условия

Активация на акаунт