Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 97

• 31 877
  • 823
  •   1
Отговори
# 120
  • На изток от Ада
Мел. 6м важат. Вече може и да сa ok и да бе трябва вливки.

# 121

Някак са се блокирали личните съобщения, сега ги отблокирах.
Последно изследвах НК клетки ноември. Не мисля да изследвам скоро пак, така или иначе няма да отида да си правя вливания, дори и да са завишени. Не мисля, че ми помогнаха, а и предишната бременност си стана и без вливания. Ще отида веднага, щом видя положителен тест, но за момента това съм го оставила.

Имахте ли странични ефекти от вливките, някакви усещания?
Моите преди година бяха завишени, но не съм правила вливки. Получи се бременност, но за кратко.
Много ми писна от лекари, лекарства, добавки и всичко останало.... 😔

# 122
  • София
Зависи от вливките, интралипид е безопасно, докато други не са и много жени се оплакват след това. Каква ще е вливката се определя от имунолог спрямо резултатите от изследванията.

Аз правих преди 2 дни с Интралипид, в понедленик ми е трансферът. Дано е успешен, при положителен тест ще имам нова вливка.

# 123
Някой знае ли как се коригира дисбиоза при мъжете? Пуснахме профил "андрофлор" в геника и излезна, че има дисбиоза, но сега какво?

# 124
При мен бяха изчислили при самото изследване от каква доза интралипид се повлияват.
Аз забелязах след 2 вливания косопад и акне. Не знам дали има връзка, но като прескочих, нещата се нормализираха. А и малко взех да се филмирам да потискам клетките за по-продължителен период от време, защото ние опитваме естествено. Изписаха ми ги през месец до настъпване на забременяване, ама то може и след година да стане и се притеснявам. Все пак с някаква причина са завишени и ме е страх да не си наруша някакви процеси в организма.
Niya, в твоя случай си е напълно оправдано. Стискам палци да е успешен трансфера! Simple Smile

Ddayyynna тук ще срещнеш много с твоя случай, дори и по няколко пъти при някои жени. Неприятно е, но са нещата от живота и в никакъв случай не си ти виновна, няма как да го контролираш. Направила си каквото зависи от теб.
Вярвам, че следващия път ще в успешен! Simple Smile

Здравейте,
С моя съпруг решихме, че е време нашето семейство да се увеличи. Казано накратко забременях фев. месец тази година, но тази радост не продължи дълго понеже април месец направих мисед аборт, пиех една торба лекарства за задържане , но уви не успяхме да задържим плода. Получих 2 пъти кървене през този период като последното беше много обилно и падаха буквално парчета от мен, март месец ми дойде цикъл и по препоръка на лекър ни казаха да се пазим известно време , така или иначе съпруга ми вмомента е в чужбина и живот и здраве юни месец ще пробваме отново.. Въпроса ми е има ли жени минали през това което ми се случи на мен, лесно ли забремянхте отново? Как протече самата бременност и на какво се дължи това, понеже се чувствам някак си виновна , че не успях да задържа това така искано дете..

Зависи от вливките, интралипид е безопасно, докато други не са и много жени се оплакват след това. Каква ще е вливката се определя от имунолог спрямо резултатите от изследванията.

Аз правих преди 2 дни с Интралипид, в понедленик ми е трансферът. Дано е успешен, при положителен тест ще имам нова вливка.

# 125
Скрит текст:
Здравейте,
С моя съпруг решихме, че е време нашето семейство да се увеличи. Казано накратко забременях фев. месец тази година, но тази радост не продължи дълго понеже април месец направих мисед аборт, пиех една торба лекарства за задържане , но уви не успяхме да задържим плода. Получих 2 пъти кървене през този период като последното беше много обилно и падаха буквално парчета от мен, март месец ми дойде цикъл и по препоръка на лекър ни казаха да се пазим известно време , така или иначе съпруга ми вмомента е в чужбина и живот и здраве юни месец ще пробваме отново..
Въпроса ми е има ли жени минали през това което ми се случи на мен, лесно ли забремянхте отново?
Скрит текст:
Как протече самата бременност и на какво се дължи това, понеже се чувствам някак си виновна , че не успях да задържа това така искано дете..
Съжалявам, че се записваш при нас. Да, има много жени преминали през това. Всички тук сме. Някои по веднъж, други по два, трети по три, а някои по повече пъти. Някои от нас имат деца, други нямаме все още. Причините на които може да се дължи аборта са много и различни. На първа страница има много препоръки какво да изследвате с мъжа ти.

# 126
  • София
Интралипидът е соево масло, не е някакво лекарство и все пак не бих вливала всеки месец. От другите тип имуновенин има жени със сериозни проблеми после, рядко е, но се случва.

Според моето АГ са безсмислени и се отричали на запад вече, но ми каза, ако искам да действам с интралипида поне няма да имам последици. Разбира се, консултирах се с имунолог и ми назначи дозата, но мнението ѝ спрямо резултатите ми беше, че не е това причината за абортите. Само това не съм пробвала, та реших да действам.

# 127
Я ми разяснете набързо и на смилаем език - изследването на НК клетки касае общите в организма или тези в ендометриума?

# 128
  • На изток от Ада
Я ми разяснете набързо и на смилаем език - изследването на НК клетки касае общите в организма или тези в ендометриума?
Има 2 изследвания, кръвни за общите в организма и имунологична биопсия за ендометриума..

# 129
  • София
Кръвните също имат отношение. Аз съм пускала пакет Репродуктивен имунофенотип в Токуда. Много жени с инвитро пускат при Михайлова, тя обръща много повече внимание, обаче човек трябва да мисли и дали би изпълнил препоръките. Защото Михайлова съм чела, че изписва зарзио, програф, медикаменти, които аз не бих използвала. Тези неща с имунната система са нож с две остриета и човек трябва да си помисли какво точно би пробвал.

# 130
Здравейте,
С моя съпруг решихме, че е време нашето семейство да се увеличи. Казано накратко забременях фев. месец тази година, но тази радост не продължи дълго понеже април месец направих мисед аборт, пиех една торба лекарства за задържане , но уви не успяхме да задържим плода. Получих 2 пъти кървене през този период като последното беше много обилно и падаха буквално парчета от мен, март месец ми дойде цикъл и по препоръка на лекър ни казаха да се пазим известно време , така или иначе съпруга ми вмомента е в чужбина и живот и здраве юни месец ще пробваме отново.. Въпроса ми е има ли жени минали през това което ми се случи на мен, лесно ли забремянхте отново? Как протече самата бременност и на какво се дължи това, понеже се чувствам някак си виновна , че не успях да задържа това така искано дете..

Както и останалите момичета преди мен са ти писали, за съжаление има и то не малко. И аз февруари забременях, края на март - мисед. Имам една успешна абсолютно безпроблемна бременност. Но както и доста от момичетата писаха - някак и аз имах усещането, че нещо не е както трябва. Дори мъжът ми забеляза, че съм доста по-притеснена, отколкото с баткото. Напрегнати гърди, но не чак толкова. Не ми се гадеше почти.. само 1-2 пъти и то понеже бях прегладняла. Придърпвания, които с предната бременност ги нямаше.. Леко зацапване преди прегледа и на прегледа се оказа, че няма пулс. Така и не прокървих до последно.
 Няма за какво да се чувстваш виновна - често се случва, колкото и да е неприятно. Дано следващия път е до финал!

След 42 дни дълго чакане, най-накрая ми дойде. Вече бях започнала леко да се притеснявам и да си мисля, как, ако не ми дойде до 2-3 дни ще трябва пак да кисна пред кабинета на АГто. Толкова не съм се радвала на лелката от дооста време и се надявам всичко да е наред, за да може следващите 1-2 цикъла да подновим опитите.

# 131
Сега се зачетох, световната наука още спори по темата има ли връзка, няма ли.

# 132
Здравейте,

Както и останалите момичета преди мен са ти писали, за съжаление има и то не малко. И аз февруари забременях, края на март - мисед. Имам една успешна абсолютно безпроблемна бременност. Но както и доста от момичетата писаха - някак и аз имах усещането, че нещо не е както трябва. Дори мъжът ми забеляза, че съм доста по-притеснена, отколкото с баткото. Напрегнати гърди, но не чак толкова. Не ми се гадеше почти.. само 1-2 пъти и то понеже бях прегладняла. Придърпвания, които с предната бременност ги нямаше.. Леко зацапване преди прегледа и на прегледа се оказа, че няма пулс. Така и не прокървих до последно.
 Няма за какво да се чувстваш виновна - често се случва, колкото и да е неприятно. Дано следващия път е до финал!

След 42 дни дълго чакане, най-накрая ми дойде. Вече бях започнала леко да се притеснявам и да си мисля, как, ако не ми дойде до 2-3 дни ще трябва пак да кисна пред кабинета на АГто. Толкова не съм се радвала на лелката от дооста време и се надявам всичко да е наред, за да може следващите 1-2 цикъла да подновим опитите.

Ох и аз бях много щастлива, че ми дойде.. При мен също имаше едно опъване даже бих казала долу в корема, 2,3 пъти ми се е гадело и все така на тръни бях , че нещо ще се случи… Дано в най-скоро време всички имаме радостни новини🍀

# 133
  • На изток от Ада
Кръвните също имат отношение. Аз съм пускала пакет Репродуктивен имунофенотип в Токуда. Много жени с инвитро пускат при Михайлова, тя обръща много повече внимание, обаче човек трябва да мисли и дали би изпълнил препоръките. Защото Михайлова съм чела, че изписва зарзио, програф, медикаменти, които аз не бих използвала. Тези неща с имунната система са нож с две остриета и човек трябва да си помисли какво точно би пробвал.
Ми при две съфорумки при нея , няма зарзио и параграф май.

# 134
  • София
В групата на клиниката има доста, на които е изписала неща, които аз не бих приемала, виждала съм терапиите на доста момичета преди да реша. Първо, че е съмнително колко помагат, второ, че смятам, че детето трябва да има здрава майка и достатъчно се тъпча с неща заради инвитрото. Някои от препаратите неслучайно са забранени в други държави. Нищо лошо не казвам за Михайлова, даже може и някога да опра до нея, но засега не го чувствам, че искам да стигам до нещо различно от Интралипид.

Не искам да убеждавам никого в нищо, то има жени, които и на инвитро не биха се подложили. Всеки сам си определя границите.

Имунологията, имунологичните и други биопсии също са тема, за която лекарите имат много противоречиви мнения и човек трябва да си помисли дали би предприел нещо и докъде, за да знае има ли смисъл да ги прави. Не са като другите неща, които обсъждаме тук, от рода на витамини, спорт, храна, тромбофилия.

Общи условия

Активация на акаунт