Нашите кухни - тема 97

• 42 245
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Ако сте от София, можете да минете през големия магазин на Техномикс на бул. Сливница (до Джъмбо). Там в мазето има доста мостри, които се продават на по-ниски цени.  Конкретно за този техен магазин говоря, не за други. Магазинът на Мадрид до Подуене бих го избягвала.
Българските магазини по принцип нямат практиката да правят големи отстъпки за чистене на мостри и последни бройки.

От Стара Загора сме и нямаме възможност да пътуваме в момента 😞
Но благодаря за информацията!

# 511
Щом не сте от София или близо до София, значи този вариант отпада.
В сайта на Мобел аутлет видях, че са почнали да внасят и електроуреди, може би там да видите, щом сте от Стара Загора. Laughing

# 512
Щом не сте от София или близо до София, значи този вариант отпада.
В сайта на Мобел аутлет видях, че са почнали да внасят и електроуреди, може би там да видите, щом сте от Стара Загора. Laughing

Ходихме в събота да разгледаме 😅
Имат страхотни печки на Neff за по 700-800лв, но нямат гаранция и обслужване и се отказахме от закупуване.
За сметка на това си взехме страхотен диван и холова масичка!

# 513
Сърдечно благодаря за отговорите свързани с чуденката ми за смесителя!
Свързах се по препоръка с мебелиста, който ни проектира кухнята, ако успеем през него да го вземем с някаква отстъпка, ще направим и компромис с бюджета!
Исках да ви питам и за мнението ви за ето тази фурна:
https://www.pazaruvaj.com/p/beb351110b-pP370367285/#overviews/
Мисля да я поръчам от сайта на техномарт, че никъде в страната не са останали бройки. Има 1- 2 останали мостри по техномаркетите, което ппц не би било толкова голям, защото и преди сме купували мостри без някакви дефекти, но я имат само в цвят инокс.
Вземи си фурна с пиролиза и не се занимавай с измислени методи на почистване. Тази не си струва парите. Особено мостра - не знаеш кой къде и как е бърникал и ръчкал в тях и механизмите, някои купувачи са много изобретателни Simple Smile
Виждала съм раздрънкани врати на фурна (мострена), не мога да си представя какво е още преди да я ползвам, да е скапана.
Да не говорим за прахоляците, които се стелят в такива магазини и се наслагват къде ли не.
По-назад в темата Вилемина многократно е давала много прилични на цена модели на Бош с пиролиза, които си струват всяка стотинка, при това качеството им не отстъпва на високия клас, просто са с по-малко функции и екстри, но разбирам, че такива не се търсят.

# 514
  • Раковски
Да, точно! Интересува ме кое точно ПДЧ най- добре би се вързало. Номер,цвят и производител на пдч- то.
P.s. от фирмата ми предлагат един цвят Магнолия с дървесен фладер, но си мисля че ще стане прекалено претрупано и дървесно, иначе тази магнолия ако няма дървесен фладер ще стои добре.

На показаната кухня корпуса е https://rosi.bg/laminirano-pdch---ekriu-darvesno-ay-1512.html

# 515
Момичета помагайте. Кухнята се сглобява, котлоните ми ще са индукционни. Проблем ли е, че ще има чекмеджета отдолу. Удачно ли е да са ми там приборите?

# 516
Може. Но има минимално отстояние между чекмеджето и плота и отзад. Например тази картинка:

# 517
  • Варна
Не, не е проблем. И аз съм с чекмедже под индукционните котлони с приборите за готвене. Нагряват се, но слабо. Просто са топли като ги държа.

# 518
Здравейте Simple Smile

С риск да доведе до развод с мъжа ми променяме кухнята ( на която нищо и няма но не ми харесва)
Точно се разбрахме за материялите и почнаха разногласия по цветовете 🤪

Мислите ли че на чисто бяла кухня с дървен плот мога да сложа плочки цвят шампанско с картинки или трябва базата им да е най-близко до бялото на шкафовете?

# 519
  • София
Можеш, разбира се. На бяло вс можеш.

# 520
Има някаква вероятност плочките да изглеждат захабени и овехтели. Зависи от дизайна им де ама си е смел експеримент.

# 521
Принципно няма пречка да се съчетават различни нюанси на бялото, но както казва Вятър и мъгла, трябва да се внимава с крайния ефект, който понякога може да се получи. Определи си първо стила на кухнята и оттам - цветове, декор, оформление на вратички (гладки или фрезовани, форма и вид на фрезовката) и т.н.
И налагай всички материали на живо един до друг, така ще елиминираш неподходящите.

# 522
Здравейте Simple Smile

С риск да доведе до развод с мъжа ми променяме кухнята ( на която нищо и няма но не ми харесва)
Точно се разбрахме за материялите и почнаха разногласия по цветовете 🤪

Мислите ли че на чисто бяла кухня с дървен плот мога да сложа плочки цвят шампанско с картинки или трябва базата им да е най-близко до бялото на шкафовете?
Е защо да не може? На бяло баш може всичко.

# 523
Включвам се спешно. Трябва да избера между двата варианта за зоната с тв. Стаята е кухня със всекидневна. Вие кой вариант бихте избрали с или без етажерките при тв.

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 11:48 от mileneira

# 524
Определено "с", винаги ще намериш какво да сложиш

Общи условия

Активация на акаунт