💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Привеет!!

Терзи, Диве Hug
Пепи, и аз видях видеото с химна снощи и много се развълнувах, браво на нашите момичета за големия успех!! Hands Clap
Фенче Kissing Heart Беа искаше да гледа Сблъсък, ама не е идвала скоро....
за мен Бранджелина са си АсДев Wink Heart Eyes
трудно се поддържа тема без нещо актуално.....
да видим каква ще е рекламата.
Пожелавам си много снимки от Бодрум!!
.......................
Ойкю и Неджат, /той какъв е брадясал Neutral Face/
явно се гласят за новия им проект.
https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/o1/v/t16/f1/m78/5B4A9B2 … 34&_nc_sid=6d62aa

изгледах 13 еп, изключително динамичен с емоции в двата полюса.
ще сложа още малко ашк Two Hearts

успешна нова седмица!!

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 13:27 от Airra

# 181
Привет момичета! Hug
Тежко е без новини за любимецът! И нас скоро ни очаква същото, макар че има още неизлъчвани проекти.
Айре, аз също искам да гледам "Сбъсък". Скоро заминавам за Турция за лятото и там ще се опитам да го гледам. Дано този сайт, за който ми даде линк да работи там!

# 182
Привет момичета! Hug
Тежко е без новини за любимецът! И нас скоро ни очаква същото, макар че има още неизлъчвани проекти.
Айре, аз също искам да гледам "Сбъсък". Скоро заминавам за Турция за лятото и там ще се опитам да го гледам. Дано този сайт, за който ми даде линк да работи там!
ако не върви сайта там, ще измисля нещо Hands V
ти ще ни споделяш снимки от Турция Wink
а Чачо не е бил толкова активен от години, късметлийки сте в момента!!

малко архив

Последна редакция: пн, 27 май 2024, 13:29 от Airra

# 183
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Днес нещо ми е нервно, та само да се отбележа 😘

# 184
Дружки, благодаря ви за споделеното! Hug
Нези, така е, трудно е, но да се надяваме, че поне снимки ще имаме. Ти поне имаш какво да чакаш още, а ние тепърва ще чакаме Киво какво ще избере. Ама това е положението. Ей, ще чакам с нетърпение какво ще споделиш за Сблъсък, много се надявам да ти хареса! Hands Plus1
Айре Heart Eyes е, много ясно кои са Бранджелина, официално го споменаха даже Grinning Уникално красива и гореща двойка се получи Heart

Изгледах най- после 13 серия, ура! Stuck Out Tongue Winking Eye Много, много хубава отново, толкова интересна и наситена! Доста интересни неща се случиха, но най-много се радвах на нашите АсДев! Heart
Толкова е красива и нежна Девин/ Серка тук Heart

Толкова сладък и щастлив е Аслан в тази сцена! Heart Докато Девин беше толкова объркана и нещастна ... но, пък  много влюбена! Heart

След предишната сцена, тази ми е най-любимата сцена между АсДев Heart

А края беше потресаващ! Отново ме вбеси мама Хюлия, само заради нея се стигна до тук Rage И отново се питам как Девин и прости ей така всичките и гадости, наистина не разбирам и днес дори. Единствено тази линия на Бономо не ми е реална, ама хайде, ще приема, че беше заради това Аслан да е напълно щастлив. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Да си припомним колко красива бременна беше Башачето Heart

Пепи, съжалявам! Hug Пийни си едно питие и си пусни любима музика или нещо с Киво, ще се успокоиш, гаранция.
Лека вечер, дружки! Hug

# 185
Мина ми 😜😜😜 гушках си малкия и всичко ми мина.

Е, все ще излиза по нещичко. Аз като се присъединих към вас пак беше след Сблъсък, та сега чак по време на Семейството разбрах какво е да има сериал по телевизията, така че все ще има какво да обсъждаме.

Не можех да пиша, но изчетох целия форум 😂 Нези, прочетох при вас интересни разсъждения / "око за око..."с които обаче не съм съгласна/ остане ли ми време може да ти пиша на лични .

И разбира се Бранджелина са си само Асдев 😍

От мен лека, кафето утре от друг 🤗🤗🤗

# 186
Добро утро!
Кафето е от мен тази сутрин.

Aйре, благодаря ти!
А за снимките, няма проблем, както вече разбрахте, това е тихата ми лудост. Grinning
Pe04, много ще ми е интересно и твоето мнение. Можеш спокойно да го напишеш и в темата. И на другите ще им бъде интересно.  Hug
Хубав и успешен ден ви желая,момичета!

# 187

Нези, мерси за кафенцето! Blush
Пепи, и аз това си помислих снощи.... за твоето успокоение Wink
за темата.....зависи от хоратата тук, от желанието ни/им да минават през темата, да си намираме забавни/интересни теми и да излиза поне нещо от КБТ.
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
ще напиша по-късно нещо за 13 еп.

нашия запалянко

ЗейКад....

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 14:08 от Airra

# 188
Привет, дружки Hug
И от мен едно следобедно кафе, ще стигне за всички Grinning Нези, благодаря за твоето! Hug

Пепи, а, това е най-доброто, което си направила! Hands Plus1 Не се сетих, че си имаш вкъщи най-доброто лекарство Heart
В тази връзка, приятелят на Киво Берк Октай също е станал татко! Честита му дъщеричка! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Много мила снимка е споделил Two Hearts

Айре Heart Eyes така е, винаги има какво да се сподели при желание. Ще чакам да споделиш за 13 серия. От мен малко любими гифчета от сериала ни.

Хубав следобед! Hug

# 189
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Мислех, че вече са в Бодрум 🤔 но Йозге е качила тези снимки сега. В някаква ферма за кози са, намира се в Истанбул.
Башак изглежда много привързана към дъщеричката на Йозге.

И Дамла има рожден ден.

Сетих се, че миналата година съвпадна с края на снимките на първия сезон на Семейството.

# 190
Пепи, ммм имаме си нови снимки!! Blush

Много сладки Башак и Мерджан!
ЧРД на Дамла!!! Много е близка с КБТ и най вече с Башак Heart
..........................
моите акценти от 13 еп.
Джихан молейки брат си да остане този път в семейството и да не отваря кутията на Пандора.

но Аслан я полуотвори.
следващата стъпка беше на Иляс, който изпрати видеото на Джихан за истината за родителите му, като го съкруши тотално.

Юсуф все пак е живял с угризения на съвестта, явно това е била и причината да има после такъв живот и да се самоубие на финала.
въпреки парите и властта, които е получил....

Джихан изкара гнева си в/у Девин в кабинета й и накрая в/у Аслан.
И аз не разбрах защо беше този силен гняв от страна на Аслан, като разбра за сеансите, може би освен да задържи Девин само за себе си и за това, че го е лъгала/сякаш той не я лъжеше/
Но и гневът на Джихан във финалната сцена не беше много оправдан  Аслан нямаше вина за това, което се е случило, той нямаше и представа, винаги е живял с мисълта за по-големия си истински брат.
И двамата бяха жертви на отровната, лъжовна, престъпна семейна атмосфера, в която са живяли.
Хюлия също нямаше вина, за това, че убиха родителите на Дж. нормално да иска да се запази тайната за осиновеното бебе.
но тя използва последния си коз за да раздели Аслан и Девин, като каза за сеансите.
а и разруши щастието на Ямур, но с тоя страхливец Еко, по-добре, че стана така.
за АсДев- Дани го е написала много хубаво! Heartpulse
но никой не вярваше, че така ще свърши 1 сезон....

Фенче Kissing Heart.много харесвам Берк Октай с новата му жена като двойка и се радвам за това, че си имат бебенце!!

Nature Stars

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 23:14 от Airra

# 191
Пепи, благодаря за новите снимки, прекрасни са! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното по 13 серия! Kiss
Гневът на Аслан си го обяснявам, знаейки какъв самарянин е бил Джихан с бившите му, Айсел дори чакаше дете от него, защо да не помисли, че е хвърлил око и на жена му ? Пък и на Джихан малко му трябваше, помним какви сънища сънуваше Smile Навреме осъзна, че Девин не е като останалите. А и Джихан се постара да хвърли още масло в огъня, като му подхвърли колко пъти е бил на сеанс при жена му. На Девин се ядоса, че не му е казала толкова време, въпреки, че я предупреди и то няколко пъти. Та за мен не е чудно защо Аслан беше толкова побеснял.

Разбирам и Джихан защо изпитваше такъв гняв, но не и тази омраза към брат си ? Thinking Когато баба Сехер за малко щеше да издаде тайната,  Аслан искаше да разбере за какво говори, тогава именно Джихан прекъсна този разговор. Сякаш му беше по-удобно да забрави, че и Аслан като него не е знаел нищо Thinking

Ох, а Хюлия дори не ми се обсъжда ... болен мозък, какви само му ги наговори и като змия изплю отровата си на края:  "Хайде сега си градете семейство " Rage

Лекинка! Hug

# 192
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Минавам да ви пожелая хубав ден 🤗🤗🤗

# 193
Привет, дружки Hug

Пепи, благодаря ти за кафенцето и гифчето Kiss
Идвам с две клипчета за настроение! Hug

Имайте хубав ден! Hug

# 194

хубав следобед!! Hug

Фенче Kissing Heart, мерси и за твоя коментар Hands Plus1