💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 32 734
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Нали съм ви казвала, че с Къванч няма скука.
От сутринта прехвърлям един архив с кивчета и >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 196
Айре Heart Eyes благодаря ти за прекрасния клип! Kissing Heart Е, много са красиви АсДев, винаги ми пълнят душата Heart
Цитат
голяма сушаааа, мрън Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, така ще е, не може всеки ден да имаме нещо ново за съжаление Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве, няма скука, за щастие Къванч ни е оставил такова богато наследство не само с проектите си и рекламите, а и с многото дейности, с които се занимаваше през годините, с толкова много снимки, че можем сигурно няколко теми да споделяме хубави спомени Heart Eyes Много ти благодаря за прекрасните кивчета! Kissing Heart Добре се посмях с последните от рекламите за Акбанк Smile
Хайде кажете, че тази снимка не е от сега. Не е мръднал, само липсата на татусите показва, че е стара.

Серка също не се е променила Heart

Нещо старо, но много готино!

И нещо за сериала на Серка, което ми хареса:
Цитат
Пет причини, поради които най-новият турски сериал на Netflix, Thank You, Next, е ода за реалностите на запознанствата през 21 век

От: Сафван Азим, американски телевизионен новинарски сайт TVOverMind

Във времена, в които срещата за вечеря е прекалено много за потенциален партньор, турският сериал „Thank U, Next“ е твърде актуален. Запознанствата в 21-ви век са просто кошмар, където романтиката е останала на заден план и търсенето на любов се е превърнало в безкрайна поредица от флиртове наляво и надясно и забравящи се връзки за една нощ. С новата норма на призраци и "хлебни трохи" истинската любов стана невъзможна за постигане, докато хората се носят в море от несигурност и блажена липса на отговорност. Искрените емоции и намерения се губят, докато рицарството се обръща в гроба си, а романтиката дори не е в менюто. Тази статия съдържа спойлери за "Благодаря, следващия“.

"Thank You, Next" е турски сериал на Netflix, който проследява личния живот на главната героиня Лейля Тайлан (Серенай Саръкая), адвокат, която наскоро прекрати седемгодишна връзка, след като приятелят й Йомер (Метин Акдюлгер) и изневери. Зрителите гледат как тя се ориентира в нюансите на това как да изрази себе си и как се ориентира в съвременните срещи по най-добрия начин с подкрепата на приятелите си. Нещата стават объркващи, когато мъжете в живота и използват всички трикове описани в книгите и тя постоянно се обърква относно чувствата си към тях. Премиерата на сериала в Netflix беше на 9 май 2024 г. и изследва реалностите на запознанствата през 21 век. Нека се потопим в него!

1. „Благодаря, следващия“ се отнася до често срещани модели за запознанства като „Призрак“ и "Резервни пейки“.

Със заглавия на епизоди като „situationship“ и „lovebombing“, сюжетната линия „Thank U, Next“ не предлага голяма изненада. Описанието на това как харизматичният готвач Шеяз (Боран Кузум) превръща Лайла в призрак е едновременно разочароващо и впечатляващо. След най-страхотната първа среща, на която той докосна душата и, като я почерпи с апетитни ястия и скъпо вино, зрителите очакваха той да е лейкопластът, който ще излекува раните и. Уви! Само ако беше толкова просто. Главният готвач на f-boy беше видян да флиртува с различни жени едновременно, докато със сладки думи той се върна в живота на Лейла, за да утоли жаждата си в самотните нощи, като поддържаше алтернативни възможности в готовност, ако тя не беше готова за играта, известна още като резервна пейка.

2. Очевидното съществуване на фобия от обвързване предизвиква болезнени асоциации

Настоящият сценарий за запознанства е луда джунгла от хора с фобия на обвързване, които търсят ползите от една връзка, без да обещават нещо смислено в замяна, като Шеяз и Йомер, които играят удобна игра на пинг-понг с Лейла, оставяйки я сама, което е повече отколкото веднъж я доведе до отчаяние. Тя често удавя тъгата си в бутилки вино заради разочароващата бъркотия в любовния и живот, докато кучето и Бъди искрено чака у дома, за да бъде нейното пухкаво рамо, на което да плаче. Въпреки че беше много приятно да видя колегата и приятел на Лейла Сарп (Ахмет Ръфат Шунгар) да се жени за приятелката си при първа възможност - светът има нужда от повече мъже като него!

3. Описанието на разочарованието, с което се сблъскват жените при съвременните запознанства, е изненадващо точно

Дори емисиите в социалните медии вече са постоянно пълни с публикации и TikToks за това как да разберем какво се случва в главата на мъжа, докато жените се борят да разберат какви са техните намерения. Ухажването стана повече като игра на шах, с безмилостна борба за власт, за да се определи кой ще загуби пръв. "Благодаря, следващия“ върши невероятна работа, като подчертава разочарованията, които носи несигурността.

Особено в моментите, когато Лейля разсъждава върху внезапното изчезване на Шеяз или разбира дали Йомер отново и изневерява. Постоянното „гасене“ и „любовно бомбардиране“ от страна на Йомер са особено вбесяващи. Въпреки това, едва когато той стигне до точката да съди Лейла за попечителство над Бади, зрителите искат да се пресегнат през екрана и да го разтърсят добре!

4. Интересът към "Лоши новини Playboy" е леко разочароващ, но в същото време реалистичен

Лоша новина ли е един богат Казанова с три развода зад гърба си? Да. Но това спира ли някой да го намира за невероятно привлекателен? Ни най-малко. Пътищата на Джем Муратан (Хакан Курташ) и Лейла за първи път се пресичат, когато тя действа като адвокат при развода му с третата му съпруга. От самото начало между тях възникна непреодолимо привличане и публиката внезапно започна да подкрепя техния съюз. Въпреки че Джем е смятан за нарцисист, неговото благородство и сексапил го правят най-подходящия ухажор от тримата мъже в живота на Лейла.

Спокойни трогателни диалози, почтително нахлуване в личното пространство и флиртуващи усмивки и може да се сравни с реални срещи с плейбои, което прави Джем дълбоко реалистичен герой. Човек с трите R - брилянтен, богат и лъскав - не е чудно, че адвокатът му е вземал съмнителни решения отново и отново!

5. Фините емоции, които възникват при справянето с изневярата, бяха предадени с вкус.

Докато лозунгът "веднъж измамник, винаги измамник“ е древен в този момент, "Благодаря, следващия“ представя примери, които отварят очите на зрителите за последствията от изневярата на човек. Сериалът показва контрастните начини, по които Лейла и нейната майка реагират на изневярата на партньорите си. Докато Лейла продължава по своя път и напуска партньора си от седем години, майка и решава да остане и да спаси брака си.

В края на краищата е лесно да седиш и да съдиш някого за това, че е простил на изневерил партньор, но сериала  показва различните етапи на скръбта, които разкриват различните гледни точки на засегнатите от това предателство. Зрителите ще научат колко сложни могат да бъдат емоциите и защо някои ситуации не са черни или бели. Разбира се, как мъжете реагират, когато бъдат хванати, също играе важна роля за това как се проявяват последствията от изневярата. Докато бащата на Лейла дълбоко съжаляваше, Йомер започна да се отбранява, което ясно демонстрира разликите между поколенията в начина, по който се възприемат и уважават връзките.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 19:25 от queen_fenka

# 197
Здравейте Благозаря за всичко споделено

# 198
Здравейте! Понеже съм нова в темата се извинявам предварително, ако вече има отговор на въпроса ми.
Искам да попитам някой знае ли къде мога да гледам епизодите на сериала "Семейството" с бг. субтитри или бг. превод, понеже успях да намеря епизодите с бг. субтитри само до 21-ви епизод. Никъде не мога да открия другите епизоди, а много искам да изгледам целия сериал. Благодаря ви предварително!

# 199

Хубав четвъртък!! Purple Heart

Терзи, Диве Hug

който иска да гледа целия сериал с бг. суб, да ми пише на ЛС!

Фенче Kissing Heart, на мен сега Киво ми харесва още повече, пупу Heart Exl

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 11:27 от Airra

# 200
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря ти за кафенцето! Kissing Heart
О, да, и на мен също! От много красив младеж се превърна в умопомрачителен мъж нашия ашкъм Two Hearts
Цитат
на мен сега Киво ми харесва още повече, пупу Heart Exl

Като се замисля, Къванч порасна пред очите ми, не само като актьор, а буквално Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, продължаваме ли с преговора ?

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 201
Фенче Kissing Heart
Цитат
Е, продължаваме ли с преговора ?
аз предлагам малко пауза, може още някой да се поосвободи и да се включи.
но ще се съобразя с вашето желание.

преди 1 год.

# 202
Айре Heart Eyes ОК, както кажеш Hands Plus1
Цитат
аз предлагам малко пауза, може още някой да се поосвободи и да се включи.
Нашето малко слънчице Heart

И къде без голямото Heart

# 203
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Снимката, която толкова много ни зарадва преди една година.❤️ когато беше финала на първия сезон.
Аз така или иначе не можах да се включа за 12 и 13 епизод, та съм съгласна с Айрето за малка пауза. Ако почнат повторението по бТВ story  скоро, можем да го съчетаетеме.
Дани, да сподели и тя, че много хубави анализи прави и още ме е яд, че се появи при нас след края на сериала.
А виждам, че сериала подържа все още интерес.
Но ви предлагам да си направим нещо като обобщение на първия сезон, само нахвърлям, може да допълните.
Например:
Любима песен от първи сезон.
Любима сцена.
Любимо облекло на Аслан и Девин.
Най-романтичен момент.
Най-тъжен момент.
Най-смешен момент.
Любим фрагмент.
И т.н. вие допълнете.

И като по поръчка ми попадна видео за Къванч през годините 😜

И една статия анализ за облеклото на Серенай в новия й сериал, а знаем, че Башак и Дениз са в основата на стайлинга там.

https://www.instagram.com/p/C7dzvBft3Z2/?igsh=bjFvaWFleXA3MDI1

Поправете ме ако греша, но това като че ли е първият сериал, който двете правят за Нетфликс. Толкова много коментари има за стила на облеклото, отново двете се доказваха.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 204
# 205

трябва да има и баня Wink

Пепи,
Цитат
Поправете ме ако греша, но това като че ли е първият сериал, който двете правят за Нетфликс.
не съм сигурна Thinking
Предложението ти за  обобщение на 1 сезон е Hands Plus1

# 206
Пепи, супер предложение си дала! Hands Clap
Терзи, благодаря! Чакаме!
Айре Heart Eyes благодаря за гифчето! Kissing Heart

Цитат
трябва да има и баня Wink
Е, остава и да няма Smile
Ох, нямам търпение! Stuck Out Tongue Winking Eye
Страхотно видео от Еле Нави! Hands Clap
https://vk.com/al_feed.php?z=video-62215399_456244867%2F05929488 … _-62215399_281302

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 21:06 от queen_fenka

# 207
Здравейте 🙂
И аз съм за малко почивка преди втори сезон, въпреки че ни чака всичко това:
https://www.instagram.com/reel/C7g101hAVQz/?igsh=MWwzN2dzeXppOW16

За предложението съм с две ръце ЗА, да обобщим, въпреки че ще е доста трудно. Аз във всеки епизод си имам любими моменти, а пък за играта, отдадеността и безкомпромисното им превъплащение в образите да не говорим.

# 208
чоок гюзел! Heart Eyes

рекламата ще е утре

Дани Hands V

# 209
Една рускиня е написала, че това , което прави Къванч в рекламата е кросфит. Даже не съм сигурна, че правилно го изписвам 😂
Влязох в Уикипедия, за да проверя какво значи 😂😂😂

Значи утре ще има нещо ново.

Радвам се, че ви хареса предложението ми.😍 Дайте и други идеи какво да се включи и... Айре, ти ще обобщиш ли и така през ден, през два да пускаш въпрос. Нещо такова си представям .
Дани, със сигурност ще е трудно, веднага се сещам за две песни, които много ми харесват и сигурно бих избрала според настроението. Но пък за облеклото на Аслан в първи сезон си имам още сега фаворит.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

Последна редакция: пт, 31 май 2024, 00:26 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт