💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 33 064
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте Благодаря за споделеното Дани много е красиво

https://x.com/tatkvnc/status/1802982238197280792

https://x.com/kivotatlitug_/status/1802846306165035445

# 361
Здравейте, момичета!
Благодаря на всички! Hug
Фенче, как ще ви забравя! Не мога да забравя хора,които се отнасят така добре като вас! А и имаме обща приятелка! Wink
За съжаление не мога да се включа в това предизвикателство, защото от тук не мога да споделям от Utube...
За съжаление и "Сблъсък' не мога да гледам.
Исках и "Фи"със Серенай да гледам, пак не става.
Трябва да се огранича до Нетфликс.
Ако има нещо хубаво, което сте гледали, приемам предложения.
За съжаление не виждам и красотите на Дани...
Ето малко от мен.
(ако ви омръзна, само ми кажете и веднага спирам Wink )
Скрит текст:

# 362
Привет, следобедно!
Терзи, мерси! каква доволна физионимия е направил Киво Wink
KBT Heart

И Берен и Кенан са били на РД.

Дани, на много красиви места ходите и снимките са супер!

Пепи Hands Plus1  и аз щях да слагам този Grinning

Фенче Kissing Heart хубави клипчета!!
Цитат
изобщо не помня тази снимка на Башак с Николас.
нормално, ти не следиш Башак като мен Wink
послучай юбилея на Кенан, да е жив и здрав!!

от мен Езел и Секиз

Нези за теб Wink

a отваряш ли сериите на Айле, в сайта където съм ги качила?
продължавай да споделяш от това красиво място!
много ми е интересно какъв е живота там?
има ли други летуващи като вас?
за предложения, ще ти пиша на ЛС.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 15:34 от Airra

# 363
# 364
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
3:1 - супер мач!!!

Благодаря ви за споделеното!!!
Приятни занимания!!!

# 365
Диве, и аз съм с такива емоции!!
Честито на турците, историческа победа!!
Скрит текст:
първа победа в 1 мач на голямо първенство

# 366
  • Плевен / София
Диве, и аз съм с такива емоции!!
Честито на турците, историческа победа!!
Скрит текст:
първа победа в 1 мач на голямо първенство

Да с 3:1. Страхотен мач.

# 367
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Вие сте на футболна вълна, аз на изпитна и в момента ми е много нервно 😭

Благодаря ви за всичко споделено. Дани, Нези специално за снимките, аз с удоволствие ги разглеждам и ще се радвам да споделяте още. Ако не ви представлява трудност и давате малка информация да за местата, които виждаме, ще ви бъда благодарна.😍
Дани,  снимките с професионален апарат ли ги правиш, обожавам когато има красиво синьо небе. На теб все ти се получават.

Нези, за филми и сериали по Нетфликс аз чак толкова много не съм гледала, но разбира се първо ти препоръчвам тези на Къванч Yakamoz s245,  Празникът на влюбените, Boga boga  и Последно повикване за Истанбул. Иначе съм гледала Полетът на птицата първа част, втората излезе, но така и не мога да стигна до нея, Маслиново дърво, Между мен и света и Ками горещо препоръчваше "От кога бягаме, мамо?".  За други не се сещам. А аз когато бях в Турция се сетих, че ползвах VPN , за да влизам в някои сайтове, опитай може да ти се получи.

Фени, 😘 и моя чадър е винаги в чантата, но и двата пъти бяха от онези десетминутни дъждове, когато небето се изсипва над теб, няма спасение.
ИИ със сигурност има много още да учи 😛 аз затова написах, че когато се отнася за нещо конкретно не може да му се вярва, но пък за много други неща върши чудесна работа и спестява много време. Предлага рецепти на секундата, когато му напишеш какви продукти имаш, чудесни идеи дава за игри, задачки и състезания. Важното е как формулира човек въпросите си. С една дума аз все по често си го използвам 😛

Хубав ден, момичета 🤗 🤗 🤗
И стискайте палци днес.😍

# 368
Добро утро, момичета! Coffee
Вчера не успях да ви прочета, но тази сутрин с кафето, наваксах.

Първо на въпроса на Айра- Айре, не не се отварят. Пише неуспешно отваряне на шифрована връзка или нещо такова...
Казах ви, тука не е толкова лесно!
Благодаря на Дани,че ми показа красивите си снимки! Както казах и на нея, България е прекрасна с тази зеленина!
Радвам се,че снимките ми ви харесват!
Ре, с удоволствие ще разкажа за мястото.
Това е остров Гьокчеада, един от двата турски острова.  Другия е Бождаада и двата са в района на Чанаккале.
Гьокчеада е бил гръцки остров, който след някакво споразумение е бил отстъпен на Турция.
Казвал се е Имброс. Което май на гръцки означава вятър. Тук наистина е много ветровито, затова е и рай за сърфисти и кайтисти.
Ние идваме тук от 2010г и за съжаление мога да кажа,че в последните години турците го преоткриха и започнаха да го превръщат в туристическа дестинация.
Иначе си беше едно спокойно местенце,  провинциален район, с един централен град и няколко селца.
Пак е така, но вече изникнаха много хотели, къщи за гости и става пренаселено на моменти.
Ние в последните години прекарваме разрешените 90 дни с каравана, в къмпинг на плажа.
Не мога да ви опиша каква наслада ми носи това време! Първото и последното нещо, което виждам всеки ден е морето. Изгревите ги проспиваме,но залезите са прекрасни!
Това място ме  учи на достатъчност и
мир.
Заземява ме като нищо друго и ми показва как нямаш нужда от особено много.
Тук не бързаш за нищо и за никъде и се наслаждаваш на малките неща.
Турците са много гостоприемни и добри приятели. Това беше и един от мотивите ми да науча турски, защото вече имам доста приятели след местните хора.
Те също знаят някоя и друга дума на български. Wink
Храната е вкусна, понеже е остров и всичко е местно производство. Направо си е био!
Козичките и овцете си пасат свободно навсякъде.
В неделя има голям пазар на производители, от които си купуваме плодове и зеленчуци.
Стана дълго, ще ви разказвам още, ако ви е интересно.
Нашето момче Чаатай също вече е в Бодрум.  Дай Боже да видим някоя обща  снимка на двамата с Къванч!
Исках още да ви кажа,че снимките на Къванч с малкия много ми харесват! По принцип съм привърженик на идеята за ранното родителство, но Къванч ме опровергава като гледам как се наслаждава на това осъзнато родителство, на една по- зряла възраст и колко много дава това на детето.
Хубав ден от мен, момичета!

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 14:11 от NeZ_9

# 369

Привет!! Blue Heart

Пепи, успех! и аз съм на изпитна вълна...
Скрит текст:
покрай любимия ми племенник, който е в 7 клас, дано да има успех Flowers Four Leaf Clover

Нези, много интересно и хубаво си го описала...и това, което ти носи това летуване там./за благородно завиждане си...Wink пупу/
на мен ми е интересно какво вкусно и по-различно си хапвате?
започна ли да си упражняваш по-добре туркиша, след уроците?
жалко, че не ти се отваря унгарския сайт Видеа, щях да кача там Сблъсък, пробвай с ВПН, както ти предложиха.
Не вярвам много да се появи обща снимка с Киво и Чаатай, но ще се изкефя на такава.
за децата...си е божа работа кога ще срещнеш сродната си душа, кога ще се появят, дали ще стане веднага.

нашия станал много танцувален, пак от РД
https://x.com/KT_Fans/status/1802833938467131551

е прегърнал е и Башак Heart Exl, която пък нямала настроение, щото Берен била там Smirk

и нещо за разнообразие Wink
какво казва/четете в погледа на Къванч?

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 14:09 от Airra

# 370
Айре, турската кухня на мен ми харесва.
Тук си хапваме предимно агнешко месце и на кЬОфте,както тука му казват, и на шишчета,и на пържолки.
Сирената и кашкавалите им са много хубави! И истински!
Тестените изделия не са за пренебрегване,даже са много вкусни ,но ги избягвам,че ще се търкалям като се върна.
Разни пидета, гьозлемета, лахмаджуни, са ми любими.
Ето тук бяхме на едно много приятно място, където тази жена, казва се Оя, прави много вкусни гьозлемета- със сирене, с патладжан и с картофи.

Гевреците им също са душичка!
Много обичаме Кокуреч.(не съм сигурна дали точно така се пише) Не знам дали сте яли, това са дреболийки и чревца, които се пекат на един шиш. После се нарязват и се пълнят в хлебче, с подправки, доматче, чушка и е много вкусно, ако обичате такива неща.
Като ходим следващия път,ще снимам и ще ви покажа.
Много вкусни сърмички с лозов лист правят, разни неща с патладжан, също така пълнени цветя от тиквички с ориз и много особена подправка. Обичам много и техния пилаф и чорба от леща.
За сладкарницата, няма да споменавам,защото и нея я заобикалям.
Има незнам си колко вида баклава и други разни вкусотии.
Виж дондурма (сладолед) си хапвам. Wink
Туркиша продължавам да го уча, но става бавно, защото имам уроци само два часа седмично.
През останалото време пиша домашни,уча думи и сега вече тука се опитвам и да говоря.
Колко ми се получава е друга тема.
В момента съм повече на етап да разбирам, отколкото да се сетя  навреме какво трябва да кажа. Grinning
Но се надявам,че ще напредна малко.
Постоянно слухтя какво си говорят хората около мен. Wink
Ре, ми е набелязала някои неща от Нетфликс, ще си харесам нещо за гледане.
Ре, благодаря ти! Hug
Сега за снимката на Къванч и малкия.
Според мен тук  малкия се е заинатил за   нещо и Къванч се опитва да го убеди търпеливо да не го прави.
Има и въпрос в погледа му, нещо от типа "Защо го правиш точно сега?"
Така мисля аз.
Blush

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 18:09 от NeZ_9

# 371
Нези, дояде ми се 😛😘
Всичко от изброеното обичам плюс компир и кюнефе.
И направо се размечтах за отпуска, но скоро няма да ми се случи 😭😭😭
Щях да питам за гръцкото име на острова , но ти си написала.,  Видях на картата, че е близо до о. Лесбос. Когато обсъждахме за Boga boga  доста четох за този район. Филмът е сниман в Асос.   По тези места има много история.

Програмата на Нетфликс за м.юли 😀
https://www.whats-on-netflix.com/coming-soon/whats-coming-to-net … lix-in-july-2024/

Айре, да им ядат ушите на Берен и Башак. Наистина се убеждавам, че има хора, които се хранят само със злоба.
Но да отбележа и аз тази снимка

Дениз е използвала този път различни цветове и форми на шарките, но те отново се открояват. Има някакъв особен почерк и нейни мотиви имаше върху текстил и в нашия сериал, а видях и в някои откъси в новия сериал на Серенай, който все още не съм гледала .

Айре, на въпроса.... според мен Къванч гледа питащо момиченцето, което не се вижда на снимката, така както е изрязана. Или по скоро като баща на момче е бил изненадан от малката госпожица.😂

Айре, стискам двойно палци за петък, тогава ще е тежкото 🤞🤞🤞

Хубава вечер, момичета 🤗 🤗 🤗

# 372
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Айре Heart Eyes стискам палци на племенника ти! Flowers Four Leaf Clover
Ей, щях да се учудя, ако бяха пропуснали да обсъдят Башак някои Stuck Out Tongue Closed Eyes Както наскоро попитах една тьотка ВК от къв зор му е била на Киво Туба, та така сега и за Берен Stuck Out Tongue Winking Eye
Според мен на тази снимка Киво слуша внимателно малката сладурка какво говори, погледът му е отправен към нея, а Курт Ефе само ги слуша, защото не гледа баща си в очите Thinking

Голям танцьор стана нашия ашкъм, браво!
Нези, много се радвам, че ти е хубаво при нас! Kissing Heart Ама как ще ни омръзне да гледаме тази красота ? Споделяй, споделяй, много ме радваш, че аз от три години никъде не съм ходила, освен миналата година за няколко дни в Лондон, но няма как, няма как да оставя татко. Да ми е жив и здрав, пък много важно. Той и Киво май обичаше да почива на Бождаада, някакви такива спомени имам Thinking
Малеее, какви вкусотийки си споделила, машалла! И на мен ми се доядоха тези гюзлемета Smile Много им е вкусна кухнята на турците, е, имат и някои доста странни за моя вкус манджи, но повечето са страхотни, особено с патладжан са големи майстори, всичко е много, много вкусно. Мисля, че имаме доста общи ястия, ние ли от тях, те ли от нас са ги възприели не зная, но е факт. А пък в сладките си изкушения направо са върха! На мен ми взе акъла ябълковия им чай и лимонадата и сока от портокал, пред нас ги правеха, даже семки попадаха понякога, а не като нашите измислени и пълни с химия "натурални" сокове. И симит много обичам, а сиренето и кашкавала са им върха, а бе истинско им е всичко! И при нас беше така, докато не влязохме в ЕС, това е истината, да им се чудиш на някои държави защо се натискат да ги приемат там ...
А за кукуреча сме чували в Сблъсък, но не знаехме, че с чревца ги пълнят, Кадир искаше по-пикантен. Аз нищо приготвено от субпродукти не обичам, много богато ми е въображението и съм си гнуслива честно казано. И морски дарове не обичам, пробвах от всичко в Испания, за да не си умра проста, но не е моето Stuck Out Tongue Closed Eyes
На мен ми е много труден турския ... за толкова години да знам двайсетина думи Thinking На теб успех с ученето му, щом имаш желание, ще го научиш! Flowers Four Leaf Clover
Пепи, мислим еднакво за снимката Hands Plus1 Ще минат и тези изпити, който е учил няма страшно, който не е ...
Диве, Гости Kissing Heart Аз футбол не гледам, но баща ми ме осведомява кой бил, кой паднал, не пропуска мач той Smile
Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 373
Нези, благодаря за обстойния отговор!
кукуреча го знам от 1 еп на Сблъсък...Worried
Цитат
Като ходим следващия път,ще снимам и ще ви покажа.
това ми е интересно, бита на местните.
от една стара тема на Чаатай съм чела, че любимо ястие му е Карнъярък.
а ти слушай като говорят, че да гледаш после дизитата в оригинал!
като имаш НФ, ти препоръчвам
на Къванч-
Yakamoz S-245, Asiklar Bayrami, Istanbul Için Son Çagri,
 Zeytin Agaci/с Туба, много го хвалят/
Bir Baskadir, този е с една наша любима партньорка/Ойкю Карайел/ гледахме го , много е нестандартен.

Пепи, да благодаря за петъка!!
снимката трябваше да я сложа цялата

за мен има учудванe, интерес, възхита.
на Дениз моделите не са ми уауу, но сигурно са удобни, от новите ми хареса тая рокля
Скрит текст:

Фенче Kissing Heart мерсии за споделеното и за палците!!
е няма как да не бъде обсъдена Башак , където и да се появи, гледат всичко под лупа Mr. Green
ама малката сладурка на какъв език говори, със сигурност не е на турски, а Курт Ефе е разсеян, щото нищо не разбира Grinning

Киво рекламира на Дениз моделите

Последна редакция: ср, 19 юни 2024, 20:06 от Airra

# 374
Здравейте Стисках палци
Нези благородно ти завиждам 3 месеца не мога да избягам от работа Турската кухня е превъзходна

Общи условия

Активация на акаунт