💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори - тема 115

• 33 053
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Айре, благодаря, че ме подсети за Bir Baskadir . Нези, горещо ти го препоръчвам. Но имай предвид, че аз си падам и по -малко по нестандартни филми и сериали. Което ме подсети, че не споменах сериала на Онур Сайлак, който той засне като режисьор Yasalar.

За Дениз..и на мен всички модели не ми харесват, имах предвид това, че имат свои почерк, което ги прави разпознаваеми.

Минахме 25 страница и новина не се появи 😭 Вчера забравих, та днес да сложа това, което беше публикувано, но хич не го вярвам.

Не я знам тази актриса. Всъщност с коя партньорка бихте искали да видите Къванч в следващ проект?

# 376
Добро утро, дружки! Hug

Пепче, и аз я видях тази информация , но не и обърнах внимание, защото не вярвам да е истина, единствено ми направи впечатление как само е поднесена  - "Звездата Хилял Алтънбилек заедно с актьора Къванч Татлъту" Stuck Out Tongue Closed Eyes Ти да видиш, значи звездата е в процес на съгласуване, а никому неизвестния актьор я чака да вземе решение, така ми прозвуча на мен Stuck Out Tongue Winking Eye
Само по физиономия ми е позната тази актриса, симпатяга е, макар и с доста корекции, но никога не съм я гледала, а дали наистина се води звезда в турското дизи не ми е известно. Видях, че има зад гърба си 5 роли в сериали, / 4 главни и 1 поддържаща/ и една роля във филм, от 6 награди има една Златна пеперуда и една Златна палма, както и награда от филмовия фестивал в Измир Thinking Ако някоя от вас я е гледала да каже добра ли е, че току виж ни изненадали Smile
След Серенай наистина не зная с коя актриса бих искала да го гледам, но която и да му изберат зная, че няма да сбъркат, поне за сега не се е случвало да не ми харесат избраните му партньорки. Иначе отдавна искам да го гледам с фурията Бурджу Бириджик, но дали изобщо ще се случи някога не зная.
Айре Heart Eyes забравих да ти благодаря за видеата от Езел! Kissing Heart Невероятна роля направи там Къванч, макар и кратка, като гост- актьор.
За настроение отново ви предлагам любими клипове Heart

А от нашето любимо Айле този:
https://www.youtube.com/watch?v=ceI59O_XlJ8
Имайте хубав ден, дружки! Hug
.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 09:13 от queen_fenka

# 377
Günaydın! Hug

Айре, снимката на Къванч с малкия придобива съвсем друго значение сега.
Не знаех,че има още едно дете.
Според мен има спор между двете деца и той се опитва да ги сдобри. Wink
 Ходих да търся в Гугъл като е това "Карнъярък". Ама то било пълнен патладжан! Обожавам го! Правят го страхотно! Е, значи имаме еднакъв вкус със Чачи. Wink
Иначе и на мен ми е много интересно да наблюдавам бита на хората.
Тук  на острова е някаква много интересна смес от модерни и религиозни хора.
До преди няколко години тук не се сервираше никакъв алкохол по заведенията, дори и бира.
Сега не е така, но пак има такива.
На плажа можеш да видиш както модерни жени по бански, така и жени, облечени в едни специални за плаж костюмчета, които покриват всичко, освен дланите и стъпалата.
Те са от някаква специална материя, явно бързо съхнеща, защото влизат с тях в морето.
Много ми е жал като видя такава жена, особено в големите жеги,  а до нея мъжа и си гледа кефа по бански...
Освен това много обичат да ядат на плажа. Идват цели семейства, носят хладилни чанти, кутии с храна, чайници. Ужас! Grinning Много са ми интересни!
Фенче, хич не ми е лесен турския и на мен. Но ми стана интересно, пък и ми е тренировка за ума. Ще видим до къде ще го докарам. Wink
dterziiska, ние се опитваме да вършим някаква работа от тук.
Купили сме си турски карти за телефоните и имаме Интернет. Но, да, разбирам много добре, че три месеца не може всеки да отсъства от работа.
Снощи започнах да гледам Yakamoz S-245. Интересен е.
А "Последно повикване за Истанбул " го гледах още като излезна.
Ще се възползвам и от другите ви предложения! Благодаря на всички!
Хубав ден ви желая!

# 378
Нези, благодаря ти за интересните неща, които споделяш! Kissing Heart Наистина в Турция е пъстър свят, и на мен ми е жал за забулените като прилепи жени, не могат дори на плажа да изпитат като нормалните хора удоволствието от слънцето, морската вода, но такъв избор са си направили. Е, дали доброволно или по задължение са го направили не се знае, де.
Ох, как ми липсва любимото моренце само ... поне на снимки да си го гледам.

Една снимка за теб! Едва ли ще ги видим скоро така, но нищо не се знае.

Днес РД празнува мама Нуртен! Жива и здрава да е дълги години, благодарна съм и, че е родила, отгледала и възпитала такъв качествен човек като нашия красив и талантлив ашкъм Heart

# 379
Здравейте, момичета!

Нямате изчитане! Благодаря ви за всичко споделено!
Разбира се снимките на Киво с малчо е най-красивата гледка, която могат да видят очите на човек.
Толкова са сладки, а малчо е в една от най-сладките възрасти.

Толкова са въздействащи

Хубав ден, момичета!

# 380

Жаки, радвам се, че си наминала!! Blush
Нези, научи нещо ново от мен за Чачо Wink
олеле тия супер облечени жени на плаж си мислех, че се срещат само в арабския свят. Expressionless

Пепи, Хилял Алтънбилек съм я гледала/в Чукурова и Карагюл/, добра актриса е, ама...
според мен Къванч ще снима първо филм.
ще ме изненада ако си хареса някой сценарий и се върне в сериал.
в момента излиза от Бирсен/естествено/ постоянно инфо за нови проекти.
примерно Ойкю ще играе във филм с Бурак Дениз.

Цитат
Всъщност с коя партньорка бихте искали да видите Къванч в следващ проект?
аз искам да го видя с Аслъ Енвер. но тя сега е прясна мама.

Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Секиз беше страхотен!
Да е жива и здрава майката на Къванч!
последната им снимка.

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 20:28 от Airra

# 381
Добро утро, момичета!
Кафенцето от мен!

Мен ме закова за монитора ето този фрагман

Имайте приятен и прохладен ден!

# 382
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Скоро не ми се беше случвало, но вчера просто прегрях на слънцето.

Днес отново да стискаме палци на децата, че математика ги чака. Онзи ден са имали късмет.🍀

Нези, това, което си описала за жените на плажа първоначално действа като културен шок. Аз подобно нещо изживях, когато за първи път ходих в Истанбул. В парка Емирган с милиони лалета попаднахме в ден, когато видяхме около 20 булки да си правят фотосесии. Едните бяха толкова разголени, че дори в моите представи изглеждаха като....., другите опаковани от горе до долу. Този контраст тогава много ме впечатли.

Фени, сетих се коя актриса ще посочиш 😛 но скоро едва ли ще стане. Харесвам  Бурджу Бириджик и Асль Енвер, но ще трябва да почакаме.
Аз много харесах Седа Бекан в Маслиново дърво, те имат обща реклама с Къванч доколкото си спомням. Но всичко зависи разбира се от сценария и героите. И съм съгласна с Фени, че досега нямам разочарование по отношение на партньорките на Къванч, дано така да продължи.

Да ви кажа харесах си една актриса. Една от страниците, която превеждаше по време на онлайна все още я следя и ми излизат разни видеа, та от там я забелязах. Много е младичка, Мина се казва и играе в "Червени пъпки", но не съм много сигурна в името на сериала.

Много ми е сладка и дори от откъси съм впечатлена от нея.

Джаки, добро утро 😍 Застъпихме се.
Точно щях да те питам, знам че си на ти с италианската преса. Нещо за Aile  има ли като информация?

Хубав ден ви желая, момичета 🤗 🤗 🤗

# 383
Пепи, сега проверих, нищо не виждам за Айлето.
В момента дават Черна любов, Присъда, Домът 2-ри сезон, на Керем последният летен сериал, Гюлджемал и май това са всичките, които дават в момента.

# 384
Здравейте Благодаря за споделеното

# 385
Привет момичета!! Hug

Hands Thumbsup Терзи,
радвам се, че е активен в ИГ, ама тия та...та Head Band

Жаки, мерси за кафенцето! Blush
и аз търсих инфо за Айле, но май не е почнал в Италия. по-скоро ще е юли.
У нас, 2 сезон https://tvnovellas.blogspot.com/2024/06/9-btv-story.html?fbclid= … WR1bW15MTZieXRlcw
ЕКСКЛУЗИВНО: "Семейството" се завръща!  
Новият втори сезон стартира на 9 юли (вторник) и ще се излъчва премиерно всеки делник от 21:30 до 22:30 ч. по bTV Story на мястото на "Доброта".

от преди 3 год Hands V /21 юни 2021 г./

# 386
Терзи, благодаря 😍

Честно казано, като че ли почват да ми харесват татусите 😜 Както винаги  Къванч е в страхотна форма 😍

Айре, страхотна новина за втория сезон, точно на време и часа е супер 👍.

Интересна статия за турските сериали и какво предстои в новия сезон.

http://teammy.ru/2024/06/21/104729/

Забравих да ви честитя астрономическото лято 🤗

# 387
Привет, дружки! Hug Честито лято! Nature High Brightness Малко рано ни започна с жегите, но го обичам този сезон.
Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Нези, радвам се, че си загледала Якамоз, и на мен ми беше доста интересен Kissing Heart Жалко, че нищо не се чу за продължение, а имаше добра гледаемост Thinking Той се явява спин - офф на белгийския " В нощта"/ Into the Night, Kъванч имаше две минутна роля на края на 2 му сезон, той завърши именно така, както и Якамоз, говореше се, че ще направят общ сезон, но така си и остана, в нищото ...
Жаки, радвам се да те "видя" джанъм! Kissing Heart
Айре Heart Eyes е, чудесна новина си ни донесла! Kissing Heart Пак ще си го гледаме, въпреки всичко Stuck Out Tongue Winking Eye Ей, най- на края се сетиха да го излъчат, хората забравиха какво са гледали  Stuck Out Tongue Closed Eyes Радвам се, и че няма да е от 19.00 ч. хич не е удобно, особено лятото.
Благодаря за тази снимка, любима ми е Heart

Терзи Kissing Heart Аз вече се обърках тотално с неговите татуси, коя е стара, коя е нова, толкова много станаха Smile Явно докато не се разкраси целия, няма да спре Anguished Ама негова си работа, няма да се ядосвам и за това, но ми е мъчно, че загрозява това страхотно тяло, няма да крия.

Пепи, зная, че всеки татус означава нещо за Къванч, самите рисунки са красиви по принцип, но как ли пък няма да ми харесат върху тялото му, той се оля вече ... Какво е това увлечение на тези години, не го разбирам, като ходеща галерия ми е вече Worried
Цитат
Честно казано, като че ли почват да ми харесват татусите 😜

Пожелавам успех на децата, дано са се справили и днес! Flowers Four Leaf Clover
Хубава вечер, дружки! Hug

# 388
  • au bout du monde
Семейство се връща на екран в края на септември. Надявам се по-късен час да сложат.

# 389
Добро утро, момичета! Coffee

Днес кафенцето от мен! Stuck Out Tongue Winking Eye

Значи новата снимка от Умут Евергин е правена.

Прекрасен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт