💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 6)

• 43 512
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Аз не мога да разбера на Галена какво толкова й пука за някакви непознати отвън, та й е толкова важно да им се хареса на всяка цена? Нали ще минат 3 месеца и ще бъде забравена, или си мисли, че е нещо по-специална от другите.

И аз не знам какво чак толкова й пука. Май наистина си въобразява, че ще бъде запомнена навеки. Не знам дали се е коменирало тук, но тя дори в два поредни епизода разигра един и същ монолог - през сълзи казваше на Петър, че й направило впечатление как той един път не я упрекнал каквото и да ставало в игрите. Е, първия път можеше и да повярвам, че е искрено, но като го повтори още веднъж със същите думи, вече ми изфалшивя. Но тя явно си е такъв характер - и сватбата си я има за някакво велико събитие, то снимки, то организация, то чудо. Обича показността и иска да впечатлява околните.

# 91
  • До морето
Какво се наострихте всички срещу тая Галена, чак ми е странно. Тя си го каза - мислела Сияна за близка. Едната седмица гласували за приятеля на Петър, на следващата - за нейната приятелка. Сега като гледат епизодите и виждат какви са ги къдрили "приятелката", мъжа й и компанийката им явно са й светнали бая лампи, ама мачът е свирен вече. Няма какво да направи. Опитва се да излезе достойно от ситуацията, ама сама е наясно, че от глупост и наивност е объркала играта на много хора с това гласуване.

# 92
И аз чак се чудя какво толкова се наострих срещу нея. Може би защото беше сладурана в началото и имаше шанс да е едно свежо присъствие, но с опитите си да се прави на стратег придоби комичен вид. Иначе не мога да се насиля да гледам последния епизод. Не ми се слушат мотивите на Галена да гласува за СиС - каквото и да ми говори, нещо не мога да схвана как така щом София схвана колко е лицемерна Сияна, Галена не е успяла и чак после го разбира. Кога е това "после", сега като гледа вече по телевизията ли? Самата игра от неделя ми е абсурдна също - да се опитват да познаят как зрителите отвън са гласували по този или онзи въпрос и на базата на това да се решава съдбата на двойките. Пълна тъпотия са игрите, а като липсват и адекватни двойки, става съвсем негледаемо. По неволя вече харесвам София и Тишо.

# 93
Не мисля, че чак сме скочили срещу Галена, а просто коментираме, че от стремеж да бъде положителен образ се вкара в разни ситуации, с които взе да постига по-скоро обратен ефект.

Освен това мисля, че е редно зрителите и хората в къщата сами да преценят каква е, а не тя да го натъртва.

Всеки човек се смяна за такъв и онакъв, ама дали околните така го виждат е съвсем отделен въпрос.

А пък в едно режисирано предаване като ЕЗД и подобни е абсурдно да очакваш, че всички ще те харесат и разберат що за личност си точно, защото се показват избрани и монтирани моменти, които да трупат рейтинг.

Аз лично адмирирам Галя и Петър, че се държат на положение и не искат да се излагат пред толкова хора, които ги гледат точно, защото нямат контрол върху това, което се излъчва и една изпусната реплика или действие могат да ги вкарат в абсурден сюжет.

Но това е цената да си в прайм Тайм риалити шоу, трябва да се приемеш, че както и в живота на едни ще допаднеш, за други ще си дразнител, на трети - безразличен.

# 94
А някой помни ли Петър с коя фрлъцла беше двойка във "Фермер търси жена"?
Когато не искаш да си признаеш, че си се прецакал в реалити формат се почва с:
1. Не всичко се излъчва
2. Не може да се харесваме на всички (а ми се иска)
3. Всеки вижда каквото иска
4. Не сте го преживели, за да знаете какво е, респ. не го коментирайте
5.  Абе, какви сте такива злобари и завистливци Joy
Галена е на точка 3, дано някой да я посъветва да спре да се обяснява, че бързо ще мине на точка 5.
Много, много точно казано!

# 95
  • София
Благодаря за темата!

Аз пък смятам, че Галя и Пешо направиха стойностен и достоен избор, като подкрепиха Сияна и Светльо. Застанаха зад една от най-силните двойки въпреки че са конкуренти. Най-лесно беше да подкрепят Дени и Петя, хем са приятели, хем те така или иначе нямат шанс за победа. Но постъпиха доблестно и им свалям шапка.

# 96
Още един отговор на Галена към коментар на нейна снимка:
Скрит текст:
Цитат
galena_ivanova9's
Още от самото начало бях най-близка със Сияна, просто не показаха сюжетната линия! След това се сближихме и с Петя и Дани! Едната седмица подкрепихме Петя и Дани, а тази седмица подкрепихме и другата двойка, която мислиХМЕ за близка. И също така Сияна и Светльо се представяха най-добре в игрите, затова решихме да дадем шанс и на тях!
Не разбирам защо Вие го приемате толкова лично?
Имате правото да не ме харесвате и аз уважавам това!
За какви коалиции говорите??? Коалиция имаше и се разби! Ако бях гласувала против Светльо и Сияна, тогава щеше да е друго, че ние правим “нова коалиция” , така че НИКОГА не можеш да угодиш на всички!
Аз съм чиста пред себе си, а това че “ме представят в лоша и двулична страна” - всеки преценява какво да вижда! Каквото носиш в себе си, това и ще избереш да видиш!
Аз съм за справедливостта и ПРОТИВ ШУРОАДЖАНАЩИНАТА В БЪЛГАРИЯ, знам че е много трудно да се разбере от хората, но това сме ние. Всеки има право на мнение и принципи, това са нашите!
Благодаря, че писахте коментар, защото аз наистина уважавам и приемам всяко едно мнение! ♥🙏😊

Галена много се е объркала - шуробаджанащина има по цял свят, не е само в България.
Абе то човек като е решил, че някой му е черен - каквото и да каже, все тая. Къде под ягодите е казала, че САМО И ЕДИНСТВЕНО В БЪЛГАРИЯ има шуробаджанащина? Това, че е казала, че е против това да става в България не  значи автоматично, че другаде няма.  😀
Иначе справедливо е за зрителят отвън, защото виждаме заговорите и разговорите и извън игрите. За тях вътре е било друго и явно справедливо, защото колкото и да не се харесват на зрителите, Сияна и Светльо се справят много по-добре в игрите от Петя и Дилян. Не забравяйте, че те там за разлика от нас не виждат и чуват всичко, което става! Wink Самият факт, че е казала, че са били близки от самото начало и мислиХМЕ(в минало време), че са ни близки говори, че или сега виждат какво е ставало, или че по-напред в играта не са получили подкрепа от тях. Wink

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 21:07 от GattaMatta

# 97
Още на играта на покер си свалиха картите, когато Галена посочи Сияна, че най-бързо си променя мнението. Сияна казала на Галена, че й е най-близкия човек във вилата, а после посочва от жени от коалицията за най-близки. Явно на Сияна такава й е играта, да се сближава с всички за подкрепа в гласуването. Галена уж разбра каква е, а накрая пак гласува за тях.

# 98
Сега изгледах гласуването - не знам Галена какво е мислИЛА и какви сметки си е правИЛА, но ходът й беше много грешен и сега нищо чудно, че се обяснява - предполагам, че е много ядосана. СиС даже като хората не изказаха благодарност към тях. Дори като казаха Галена и Петър, че СиС били силна двойка и не можело при първата грешка да ги изгонят и Светослав подметна саркастично "абе, по принцип може". После Сияна изпадна в разсъждения как те самите не биха постъпили по същия начин - в същата ситуация, щели да гласуват по сърце, не като Галена по справедливост. Михаела изказа благодарност към Галена вместо Сияна. Язък за всички усилия на Галена да развали коалицията, тя сега плю на труда си. Мислела е, че всички ще си кажат "уау, какъв човек, опълчи се срещу шуробаджанащината, гласува по съвест". Е, Михаела го каза, но това нейно уж добро дело ще бъде наказано съвсем скоро. Затова сега не я свърта и се обяснява под всеки пост. Освен себе си, тя прецака и София и Тишо.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 16:22 от Delta_12

# 99
  • Sofia
Скрит текст:
Сега изгледах гласуването - не знам Галена какво е мислИЛА и какви сметки си е правИЛА, но ходът й беше много грешен и сега нищо чудно, че се обяснява - предполагам, че е много ядосана. СиС даже като хората не изказаха благодарност към тях. Дори като казаха Галена и Петър, че СиС били силна двойка и не можело при първата грешка да ги изгонят и Светослав подметна саркастично "абе, по принцип може". После Сияна изпадна в разсъждения как те самите не биха постъпили по същия начин - в същата ситуация, щели да гласуват по сърце, не като Галена по справедливост. Михаела изказа благодарност към Галена вместо Сияна. Язък за всички усилия на Галена да развали коалицията, тя сега плю на труда си. Мислела е, че всички ще си кажат "уау, какъв човек, опълчи се срещу шуробаджанащината, гласува по съвест". Е, Михаела го каза, но това нейно уж добро дело ще бъде наказано съвсем скоро.
Затова сега не я свърта и се обяснява под всеки пост. Освен себе си, тя прецака и София и Тишо.
Абсолютно! Погледът на София, когато Галенка правеше разбора беше показателен и "казваше" всичко. Затова написах, че победителите трябва да благодарят на Галенчето, с този си ход ги направи победители, но съм убедена, че няма да го направят.

# 100
И аз гласувах за Светли и Сияна, макар че се знае кой е победителят.

Стига сте коментирали победителя.Един казва коя двойка няма да е, друг казва друга двойка която няма да е.По този начин все едно направо казвате кои са спечелили.

# 101
Мисля, че Галена направи много глупав избор и стратегическа грешка, която ще им коства победата. Тя в най-скоро време, ще съжали за избола си.

# 102
  • София
Благодаря за новата тема.
Категорично гласувах за двойката хармония - Петър и Галена. От всичките сезони дотук, това е една от най-'един за друг' двойка. Simple Smile Сега остават само игри, а те са слабички в игрите, така че почти нямат шансове, но това не пречи до последно да се надявам да спечелят. Ако ли не, здраве да е. И без това този сезон го броя за нулев. И втори пореден разочароващ сезон. Този сезон е и с най-слабия рейтинг дотук, но за това много допринесе и скандалния минал сезон след който много хора се отказаха да гледат.
Това предаване е време да бъде спряно или да излезе няколко години в почивка, защото се изчерпаха и от сезон на сезон става все по-негледаемо, защото много от двойките не се забавляват както в първите сезони, а играят прекалено стратегически. Това все пак не е Сървайвър, а Един за друг.

Сега за епизода.
Подкрепям решението на Галена и Петър, защото с това си гласуване те бяха себе си. Отстояваха, че са за играта и справедливостта и против коалициите и ето с този си глас потвърдиха всичко това. Колко двойки биха направили подобен ход? 1 от 20 сигурно... Не случайно всички бяха в шок. Категорично отхвърлям ширещото се мнение, че това е стратегически ход на Галена, за да се хареса на всички. Тя щеше да е харесвана и да бе гласувала за Петя и Дани. Ето че Крис и Марго се изказаха много ласкаво за тях, въпреки че не ги подкрепиха миналата неделя. Просто Галена така го е почувствала. И да, има и такива хора които понякога предприемат непопулярни ходове, но остават предани не себе си, вместо да сложат маската и да направят лесния и сигурен ход.
Сиси и Светльо заслужаваха втори шанс. Петя и Дани бе време да си ходят. Жалко само, че си тръгнаха преди Ели и Данчо.
Но жалко, че Криси и Емо, както и Гери и Светльо не получиха този втори шанс в началото на сезона. Две силни и достойни двойки, които си тръгнаха без време.

На играта най-много ми харесаха именно Сиси и Светльо, въпреки че завършиха предпоследни.
Браво на Мишето/Венци и Софи/Тишо.
Логично е това да е топ 3 този сезон, защото са доста по-силни от Ели/Данчо и Галена/Пеши.

# 103
Само да кажа, че Сияна и Светльо са начело в класирането и най-силната двойка не без помощта на коалицията в някои игри. А Сиянка я видяхме колко и е  капацитета.

# 104
Това е игра и Галена направи много глупава грешка , като по този начин отслаби и Софи и Тишо . А празните и кухи думи за шуробаджанащина , при условие че това е и социална игра за изграждане и на взаимоотношения с други двойки , може да остави за  бизнеса и тракторите на мъжа си .
Много пренавита и лигава , но да е жив и здрав Пешето да си я търпи. Галена е доста напориста , независимо от липсата на качества  ( сама потърсила земеделеца звезда ) и тук си беше чиста стратегия да  спечели благоразположението и компанията на така желаните от нея СС , и да обере овациите на драгия зрител за благородство . Но явно общуването на куул двойките навън и реакцията на коментиращите я е убедило в грешния  й ход .

Общи условия

Активация на акаунт