💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 6)

• 43 353
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Ама това много тъпо - всички с тениски миша и венци...
От ме имат не, голямо НЕ!
Вече не съм убедена, че искам да гледам.
Аз също.
Дори представянето им сега е тенденциозно. Защо не дават как Мишето крещи по Венци например?
После искат гледаемост и рейтинг.
Ами няма да има.
Всичко е нагласено.
Жалко, че си губя времето.
Жалко за СиТ и ДиЕ. Заради отношението към тях от страна на продукцията и на коалицията.

# 616
  • София
Агитката на Тишови е равна на агитката на Мишонови....Кое ви се струва нередно???
Дилянови, Светлозарови, Галенови, Ивайло и Ивана и другия Ивайло са за тях.
Сиянови,  Маргови,  Руменови, Денисови и Емилиянови  са за Мишонови... 5 на 5 са..
Кое е тъпото?

# 617
Агитката на Тишови е равна на агитката на Мишонови....Кое ви се струва нередно???
Сиянови,  Маргови,  Руменови, Денисови и Емилиянови  са за Мишонови... 5 на 5 са..
Кое е тъпо?
Отношението.
Колкото и да не харесваш някого, винаги можеш да се усмихнеш. В случая, когато ги представиха и поканиха, същите от другата агитка седяха като темерути и нямаше грам реакция. Никой не иска от тях изкуствено да ги харесват, а от човешка гледна точка и макар минимално уважение, просто да се усмихнат. Например..
не знам така си мисля аз.

# 618
Кое е тъпо?
Да, само за Данчо и Ели няма никой, което е кофти.

# 619
  • София
Даваха най-добрите им моменти, нормално да не дават как се карат, имаше леко загатнато, както и за другите двойки. Нищо нагласено не виждам до момента.

# 620
Вие суигурни ли сте, че тази вечер е финала? То не останА време.
Като пред тАлАвизора ли ще се прощаваме с колектива?
До момента е голяма глупост, ще пусна към 21.55ч, да пишете кой е!

# 621
С този глас Петя подари 10 к на Михаелови Joy

# 622
Кое е тъпото?

Отношението е тъпото според мен. Когато Михаела и Венци влязоха в студиото всички ги посрещнаха с аплодисменти/усмивки без значение кого подкрепят.
Когато влязоха София и Тихомир - “коалицията” демонстративно стоя безизразно. Не мисля че е готино просто.

Ох, не трябваше така да си разпокъсват гласовете. Защо Ивана и Ивайло подкрепят Венци и Михаела, близки ли си бяха, че пропуснах аргументацията?

# 623
Въпреки че победителите са ясни, се надявам Данчо и Ели поне да са втори.
E ти като написа това, то стана ясно, че тези двамата НЕ СА победители. То от 3 възможни двойки не остана голям избор, хаха. И това е един вид спойлер, ама карай.

# 624
Кое е тъпото?
Ми аз не видях на Тишови тениски, но да речем, че съм кьорава.
Ме че има зн.
Да

# 625
  • Пловдив
Цял сезон гледахме глупостите на коалицията и на финала пак, неуважителното им отношение. Яд ме е ,че харесвах Денис и Дарина, а те кога станаха такива дружки с коалицията?

# 626
Ее продукцията не се спря тази година с интригите. Викнали ги всички и ги карат да гласуват и пак да има разделение между хората. После защо има коалиции всичко си е от сценария. Ето не играят и най-добрият да победи, а предаването мина в клюки и говорене зад гърба едни за други. Повтарям се знам, но тези "иновации" не смятам, че генерират повече рейтинг.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 22:08 от *Амбър*

# 627
Аз умишлено не съм ровила за да не знам кои са победителите
Ти не си ровила, аз също. Но просто като си скролвах, ми се появи заглавие кои са победителите... от някакъв клюкарски сайт...  ХотАрена, Блиц и т.н., които НЕ следвам, разбира се, но заради алгоритмите, според търсенията ми... ми изкарва заглавия на публикации, свързани с няколкото риалитита, които следя. Така че.. развалиха ми кефа още преди месец.

# 628
Къв е тоя финал без игра ?!
И каква е тая награда от 10 Хил , какво става с парите от генералното класиране ?!?!

# 629
  • София
Къв е тоя финал без игра ?!
И каква е тая награда от 10 Хил , какво става с парите от генералното класиране ?!?!
10 е наградата за социалната игра. Основната сега започва.

Кое е тъпото?
Ми аз не видях на Тишови тениски, но да речем, че съм кьорава.
Ме че има зн.
Да
Да бяха се сетили и другите да си направят, никой не ги е спрял. Явно не са чак такива фенове на Тишови и гласуват за тях от немай-къде.

Общи условия

Активация на акаунт