Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 28 992
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Аз сменям памперс преди ядене. Така ми казаха и така правя. За кърма чая на Хип пия, не е лош. Но аз кърмя и дохранвам, че не стига кармата.

# 601
Айде честити близначета! Аз ви казах, че тази седмица бебевалежа ще е чист порой 😃 да са здрави и безгрижни, Nat! 🥰❤️🍀 бързо възстановяване 🍀

Чакам ни с Мишето и Дени, Паули има дата, Ифси май ми се губи нещо, а и тя беше наред. Май не пропускам някой от тези дни в очакване.
Благодаря за стисканите палчета 🍀❤️

# 602
Силна седмица да 😁а не е свършила

# 603
Дадоха ни мостра с един чай на Хипп за кърмене, може да го погледнете и него.
Купих го пия точно него ,ще кажа как действа и при мен🩷

# 604
То май останахме няколко неродили,броим се на пръсти.Повечето бебета излязоха Grinning

# 605
Нямам търпение и ние да си минем по пътя и да гушнем бебетата си в близките дни! Heart
След това ще е ново приключение и ще си даваме съвети за зъбки, захранване и т.н.

# 606
Mariya, ти кога роди? За кърмата мога да кажа, че много влияе и спокойствието, ама наистина много. Успокой се, прави каквото трябва(бебе, помпа, задължително поне веднъж нощна стимулация и мноооого вода) и тя ще дойде. Първия път трябваше да се приберем вкъщи за да тръгне.
За памперса и на мен ми казаха преди ядене, ама то е по скоро за в болницата този съвет, докато са още много успани и за да се събудят. Аз се водя по детето - голямата ми дъщеря беше със запек и при нея сменях,хранех, тя заспиваше и всичко точно. Сега мъничката ака на всяко едно хранене...няма защо да й го сменям предварително.

# 607
Казаха ми и боза за кърмата
Моята се налага след хранене да я сменям и при нея няма смисъл преди това .
След хапване ака

# 608
И аз се надявам вече да родя че много ми натежа, а гърдите ми вече се пълнят с коластра и сега имам още една тежест 😁 Предният път пиех чай на Лактеса и ми беше много вкусен и имах доста кърма не знам дали той има нещо общо. Сега пак ще взема такъв по спомен имаше за оптимално количество и за стимулация на производството Simple Smile

# 609
Аз изброих най много родени-фб групата на 13🍀
Направих си първото излизане до Била с каката еее като бял човек 😁

# 610
При нас като се заредуват хранене и акане, и така няколко часа нонстоп, не е ясно кое след кое е. Малко става като кокошката и яйцето. Grinning
Mariya26, нормално е още да не вадиш нищо с помпата. А и бебетата по-добре дърпат от помпа.

# 611
Аз също доста се боря с кърменето - главно помпа ползвам, най-много кърма имам сутрин до около 100 мл, след това едва едва 30 до 50 мл макс. Пия чая на хип и Buckley, но честно казано не знам дали дават резултат. А като сложа на гърда направо заспива, засмуква няколко пъти и се отказва, това е при положение, че ползвам протектори, а без съвсем не иск да засуче. Имам голямо желание да кърмя, но цялата тази ситуация ме депресира и отказва ..

# 612
Мерси за съветите,
Момичета! Чаят е лактеса. Това ми дадоха тук от болницата. Щи пробвам и през нощта с помпата или с него, щом казвате.

Аз сменям преди хранене, защо обикновено го будя да храна, а той спи. Тоест си водите от бебето, ако е будно и реве - първо гърда и после памперс, ако спи като моето - първо памперс, после гърда, за да се събуди. Аз така изведох логиката. Това със смяната между двете гърди също ми звучи много логично и правилно, то ще ви покаже кога е най-добре.

# 613
Аз помпя,помпя нищо не слиза първо после започва ...и така от двете към 50мл +-

# 614
Здавейте,
Приятно ми е да съм тук 🙂.
Аз още съм в очакване… Терминът ми е 26.05. Ако всичко е наред, нормално раждане. Как е положението при тези от вас, които още не са родили?

Общи условия

Активация на акаунт