Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 30 000
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Моя багаж е в колата от вчера 🤣 не че има индикации ама ММ много се е притеснил да не го забравим 😅🤣
За къде бързате, има ужасно много време...
😂😂😂

# 136
Мими,напротив.На мен ми хареса историята ти,както и на всички мами,които са споделили тук раждането си.Гадно,не гадно,това е.Това са нашите деца и няма място за стряскане.Има притеснение наистина,но така сме създадени жените,трябва да го минем тоя момент.

# 137
Най-гадния момент ми се вижда този със седенето чисто гола пред всички в залата 😂
Шегата настрана, важното е бебоците ни да са здрави, накрая ще останат само хубавите спомени ❤️

# 138
И аз мислих да сложа моя багаж в колата 😀 щом и Лин го е направила, значи и аз събирам кураж 😀

Абсолютно всеки разказ е мега полезен! Срам, страх нямат място при едно раждане Simple Smile тия доктори всичко са видели, така че … 😀

# 139
Най-гадния момент ми се вижда този със седенето чисто гола пред всички в залата 😂

Освен този да си гол и разчекнат като пиле на грил пред всички 😂 Но това им е работата на хората, аз не знам някои мъже как се навиват да присъстват. Аз не бих си гледала раждането отстрани 😁

# 140

Освен този да си гол и разчекнат като пиле на грил пред всички 😂 Но това им е работата на хората, аз не знам някои мъже как се навиват да присъстват. Аз не бих си гледала раждането отстрани 😁
Сега виждам една полза от това, мъжа ми да присъства - малко да ме позакрива поне 😁 😬

# 141
  • София
Честит да е Стефан! Много хубаво име! И моят мъж е Стефан. Simple Smile
Моят багаж също е в колата. Не че бих го забравила, но ММ иска да е там. За всеки случай. Smiley

# 142
Моят багаж е в колата от понеделник още! Grinning Това беше отчаяният ми опит да предизвикам съдбата, ама нещо не се получи...

И на мен ми е полезно, че споделяте и неприятните преживявания от раждането, а не само хубавото. Това с голотата звучи като доста кофти преживяване. Не трябва ли по време на секцио все пак да те покрият с нещо и да не виждаш какво се случва? Open Mouth

Честит да е и Стефан! Да бъде много здрав! Blush

# 143
Паули 🤣🤣🤣  Мама е скандална, ама какво да я правя  🤣

Мими, ти как се движиш има ли смъкване на корема, индикации, нещо? На мен вчера на прегледа ми каза, че ще чакаме до термина и ако не си тръгне само ще го мислим след това. В понеделник отново съм на преглед и тонове. Пак леко ме наплаши с това, че естественото раждане не е леко.

Чета всичко споделено за всяко раждане, независимо дали е секцио или естествено, взимам си по нещичко и се подготвям психически.

Вече започвам да си мисля, че ще пренося.

# 144
Да като легнете слагат платна нищо не се вижда от вас към корема

# 145
На мен също лекцията за раждането ми я каза. Тя си мисли май, че съм лигла и ме е страх от раждането, а аз не съм лигла, просто съм страшен паникьор 😀 близки са, но са различен вид лудост.
Аз имам 1,5 см разкритие и имах две хаотични леки контракции. Насрочи ми час за другата седмица и повече друго не коментирахме. Каза че е застанал добре като за раждане.
Питах я да ям ли фурми и ананаси и каза да, но че надали има голям смисъл. Ама аз си хапнах днес 😀

# 146
Честит да бъде Стефан! Много здрав и силен!

Аз раждах в Шейново на 30/04, ако някоя девойка има нужда от информация може да ми пише 😊

# 147
Пето ставане така се радвам 😁иначе ходя като бабичка
Ама няма как вече няма катетър,а тоалетна

# 148
Честит, Стефан! Да носи много радост и щастие!

И моят сак е готов. И аз си хапнах ананас 🍍 пък дали ще подейства...

# 149
Честит да бъде малкия Стефан! 🩵💙

Моят багаж е готов и ММ постоянно ме натиска да го качим в колата, но за мен е безмислено само да го возим наляво надясно 😅

Да се оплача, ММ от 2 дни не се чувства добре, имаше леки болки в гърлото, които отминаха, но не спира да киха и да си говори на носа. Познайте кой от тази вечер е с болки в гърлото и имаше лека температура 😭 уж се изолирахме в две различни стаи, но явно е било твърде късно… пия чайове, след малко лимон и мед ще си направя, но моля, давайте идеи с какво друго да забързам възстановяването 🥲 биозин мама приемах един път дневно, от както ММ се разболя ги увеличих на 2.

Общи условия

Активация на акаунт