Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 960
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, аз се чудя с какви дрешки изписахте бебоците в това странно време? С лятна пелена или зимна?

Някоя планира ли да ражда в Майчин дом София?

# 166
Момичета, аз се чудя с какви дрешки изписахте бебоците в това странно време? С лятна пелена или зимна?

Някоя планира ли да ражда в Майчин дом София?
Живи и здрави аз ще раждам там. Не се следя там, но лекаря ми изражда в майчин дом. Аз вече се надявам да се случва ама нещо няма такива изгледи 😂 има тема тук, ако нещо те интересува можеш да пишеш, веднага отговарят женичките раждали там

# 167
Аз вчера привечер за малко да ида до спешното един бодеж отдолу имах та чак до корема и не можех да мръдна като ме прободе а с баткото е трудно да не мърдам Simple Smile и + това често ми се случва вече някъде малко над дупето получавам схващане на сухожилие ли и аз не знам какво но половината крак така ми се схваща че ми се плаче като стане така и то ми се случва често :/ Нямам търпение вече да дойде моментът и да родя ако може естествено без индукция.. Много се радвам на вече родилите мами, всяко нещо минава и се забравя, за това поне мога да гарантирам. Сега повече ме е страх от реакциите на баткото въпреки че има бебе племенница и е доста мил с нея но я вижда понякога за няколко часа … не знам стрес голям, миналия път не бях така Simple Smile

# 168
Темата се пълни всеки ден с бебоци 💕 Честити да са всички. Да са много здрави и да имат страхотно детство. Бързо и леко възстановяване, момичета. 🍀

Аз идвам да се оплача и да потърся съвет. Бях във вторник на преглед и тонове. Тоновете бяха добре, но на прегледа отново се започна с психологическите атаки, че бебето не наддавало достатъчно, че можело да стане нещо лошо накрая. Измери го 2700, като преди 2 седмици беше 2500. Чета за доста по-малки бебенца, родени без проблеми.
Иска да отида другата седмица за индукция, като думите му бяха "Имай предвид, че може да свършиш в операционната..."
Това е най-големият ми страх, имам едно нормално раждане и не ми се иска да се стига до индуциране без никаква започнала родова дейност, а още по-малко да се наложи секцио. Умирам от страх само при мисълта. От друга страна се притеснявам за бебето и дали това, което ми говори лекаря е реален проблем или просто му е по-лесно да си планира графика. Според вас, би ли ме чакал седмица ако съществуваше реална опасност и риск за детето?
Търсих друг АГ за второ мнение, но никой не може да ме приеме до края на седмицата...

# 169
Много зависи какво е времето в деня на изписване, много е променливо последния месец. Аз си взех повече видове дрешки за изписването и прецених на деня с какво да бъде.
kdm081, честит да е Стефан, да расте здрав, голям и силен!

# 170
Аз го изписах с дълъг ръкав и памучна пелена, тя е доста голяма и при нужда може да се завие на 4 ката, но ако сте само от болницата до колата и вкъщи. Реално няма значение.
Denittsa, за график ми звучи. А не може ли да идеш до спешен кабинет да ти премерят бебчето? По принцип, ако шийката и матката са готови за раждане индукцията обикновено е успешна.

# 171
Снощи се наспах най сетне даже бях се обърнала настрани както обичам 😁днес мърдам доста даже помагам на съседката по легло 🌞е боли някак ниско долу.
Гери дойде 😁засега спи🩷леко мърда стиска очи,вдига вежди 😁

Като цяло мисля че вчера втория ден е най-тежък.
Облечена е с боди с дълъг ръкав и цяло ромпърче чак до стъпалата,памперс Молфикс 2 гледам.
И аз се чудя за дрехи за изписването за нея

# 172
Втори ден ходенето е ужасно просто и ставането ,едва се завъртам на страни,но не мога напълно ,както ми е удобно и цялата вече се схванах
Бебка я сложих на гърда ,засука ,и до там ,почна да плаче,пищи ,още нямам много коластра ,а тя си иска детето повече от това,и също не и е удобно ,а аз съм зле и не мога да се намествам към нея  и да се нагласим😕Общо взето първият опит беше кофти и е на адаптирано мляко ,а аз имам чувството,че съм скована и нз утре дали ще бъде по-добре и дали ще мога да се завъртам вече
Не съм отделила и газове и още не съм яла нищо ,не съм пила и вода,но пък не съм жадна заради системите,само съм ужасно гладна,но това е положението
Наистина втори ден си е мъка малко Мими...

# 173
Да така е втория ден.🫥😣😰😰😰...не искам да си спомням и всеки те юрка ставай,ставай....
Газове аз вчера сутринта тоест на втори ден и снощи доста пак някъде там втори срещу трети ден ....а е важно казаха и ходене по голяма нужда трябва и това свърших днес 🫢сутринта.Пак малко обяснения 🫢

# 174
Да така е втория ден.🫥😣😰😰😰...не искам да си спомням и всеки те юрка ставай,ставай....
Газове аз вчера сутринта тоест на втори ден и снощи доста пак някъде там втори срещу трети ден ....а е важно казаха и ходене по голяма нужда трябва и това свърших днес 🫢сутринта.Пак малко обяснения 🫢
При мен йок мн зле ,нищо не се случва към напредък за сега освен,че насила с мъки се вдигам на крака
Всеки ти казва мърдай ,върти се ,движи се ,а те много боли
Слагат ни инжекции за матката и след тях почва да се контрахира и да ме боли като силна менструация
Чувам бебе цяла нощ да плаче и се будя и се услушвам да не е Мици...
Дано утре е по -добре наистина и при мен

# 175
Ееее, Мими, машина си 💪
Връща ми се надеждата, че може и по-рано да се гушна с мъника 😊

# 176
При нас ги носят през няколко часа за гушкане за по половин час и ги взимат обратно ,но искам да е до мен постоянно и ще гледам максимално бързо да се възстановя🙏Като я видя и спирам да мисля за болките 🥹

# 177
Да дано успееш по-рано момичето с мен към 9 на втория ден още го махна,аз към 15 ч.втория ден

# 178
Съжалявам, че пак ще спомена, ама жива хлебарка!??
Май ще го изхвърлям и ще взема на друга марка.
Някоя да е взела стерилизатор на philips? Аз си взех този https://www.philips-eshop.bg/elektricheski-paren-sterilizator-ph … -avent-scf291-00/ и днес да го включа за първи път - Ами не тръгва.. гледах клип, копчето само леко го натискат и тръгва, аз как ли не го мъчих и не ще..

# 179
Аз взех такъв с опция за сушене. Първо сипваш водичката долу, после нагласящ програмата и наистина леко съвсем натискаш бутона и тръгва. Освен това на бутона на моя поне има светеща лента. Почти веднага почва да издава шум. Така че огледай го пак, ако не тръгва, звънкай на сервиз или връщай, може да е фабрично нещо не наред.
Съжалявам, че пак ще спомена, ама жива хлебарка!??
Май ще го изхвърлям и ще взема на друга марка.
Някоя да е взела стерилизатор на philips? Аз си взех този https://www.philips-eshop.bg/elektricheski-paren-sterilizator-ph … -avent-scf291-00/ и днес да го включа за първи път - Ами не тръгва.. гледах клип, копчето само леко го натискат и тръгва, аз как ли не го мъчих и не ще..

Общи условия

Активация на акаунт