Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 30 014
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
Нашата принцеса вече е на бял свят 🌸🩷 Роди се Дея, 2.800, тази сутрин в 8:34 след планувано секции. И двете сме добре, даже аз съм леко изненадана, че се чувствам толкова добре (имам чувството, че още днес мога да стана и да се прибирам вкъщи 😁) Няма по-хубава емоция от това, да си видиш детенцето 🩷🩷🩷

# 181
Ох, това за хлебарките звучи отвратително! Колкото ги мразя, вече ме е страх да отворя мокрите кърпи на Бебо. Sad

Аз минавам да помрънкам малко. Тъкмо се връщам от преглед (2 дни преди термин) и няма абсолютно никакво развитие - нито контракции, нито разкритие, а шийката дори не е омекнала. Тоновете са добри и водите в норма, но малко се отчаях. С всичките проблеми в началото дори не съм си представяла да пренося.
От събота ме искат всеки ден на тонове и ако нищо не се случи - ще индуцират следващата седмица, но няма да е при моя АГ. Бебето го измериха 4150, но знаем че тези мерки вече не са много показателни. Просто това чакане много ми влияе на психиката вече.  

esmer22Честита да е Дея! Светло и прекрасно да е детството й! 🌻 И все по-добре да се чувстваш!

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 11:44 от Iffsy

# 182
  • София
Честита да е Дея! Здрава и безгрижна!

# 183
Честита да е, Дея🥰❤️🍀 да бъде здрава и щастлива! Възстановявай се бързо, че като слушам двете Мими-та не е лек процеса първите дни!

iffsy, и аз така се чувствах след прегледа онзи ден въпреки, че бях точно в 38 седмица. Клеча, движа се, нищо не помага.

# 184
Честито, да е здрава и щастлива Дея! През нощта май се събудих от една по-различна контракция, имам едни неразположения като стомашни по-скоро все едно ще ме хване вирус, някакви прерязвания. Нямам стягания, на някой случвало ли му се е?

# 185
Честита Дея!
Ще изчакам таткото да погледне и той стерилизатора, да не би нещо в мен да е проблемът, но най-вероятно е фабричен Sad изобщо все едно не зацепва бутона.

# 186
Момичета, аз се чудя с какви дрешки изписахте бебоците в това странно време? С лятна пелена или зимна?

Някоя планира ли да ражда в Майчин дом София?
Аз ще раждам там.

# 187
Честита да е Дея! Да е жива и здрава, да е дейна и щастлива Simple Smile леко и бързо възстановяване и скоро вкъщи да си се гушкате Simple Smile

# 188
Честита да е Дея ,нека бъде жива и здрава ,да расте щастливо ♥️

# 189
Heart Честити да са всички бебчета, да бъдат здрави и много щастливи. Бързо възтановяване на мамите, вие сте герои !!

# 190
Честито бебче 🩷🌞🌞
Всяка майка е герой независимо как ражда 🩷

# 191
Честита да е Дея! Бързо възстановяване на мама! 💕💐

Аз се връщам от УНГ, имах ужасно тежка нощ, толкова много ме болеше гърлото, че мислех, че ще умра 😀
С гнойна ангина съм, втрещен беше доктора как е възможно за по-малко от 24 часа да се влоша толкова, изписа ми АБ и вече го започнах.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 12:25 от barbiegirl1998

# 192
Честита да е Дея! Здрава, усмихната и с пълни памперси! Heart
Барби, стискам палци до ден-два да си пушка! Кураж!!

Аз съм със стерилизатор с опция сушене на Авент. Вчера го пуснах - топ е. Днес ще стерилизирам помпата за кърма.

Дрешките за изписване са ми пролетен комплект от angel baby. Във Варна е някак мрачно ама топло. Та от входа на болницата 5 снимки навън и после в колата - ще се справим.

Въпросче - личицето на бебчето с какво да го чистя? Една приятелка ми казва - само вода като го къпеш, друга ми казва Мицеларна вода на Бебо. Нищо не съм купила, а имам седмица до датата…

ПС : имам панически страх от хлебарки (ама като казвам паника, склонна съм да изляза от апартамента и да не вляза повече). И в килера сега имам цял кашон на кърпи Бебо. Ще накарам моя мъж да отвори 5 пакета на терасата и да постоят там за няколко часа.

# 193
esmer22, много да е здрава Дея! Само хубави емоции и щастие 🩷

Емилия с избор или без и в каква стая?

# 194
  • София
Аз вчера стерилизирах шишетата и бибероните. И кутийката за бибките. Моят е HoneyBaby или нещо от сорта. Доволна съм, засега. Нашето комплектче го взехме от Вис Виталис. Пролетно. Не е претенциозно, имаше и по-хубави. Но реших, че няма смисъл. Ще го облече веднъж, най-вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт