Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 30 046
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
Задължително дълъг ръкав,но дали къс и отгоре дълъг или два дълги ....😁или един дълъг само😁
В момента е с два дълги....
Мисля че ми бяха към 135 грубо моите макс 140

# 211
Момичета, какъв пулс е нормално да се отчита на тоновете?
В момента съм на записи и гледам монитора, струват ми се доста слабички. Човечето не спи, защото буквално 2 мин преди да ми сложат коланите се премяташе в корема ми. Нещо се напрегнах, а няма никой при мен...
Мен ме въртяха на ляво и аз това им казвах, че мърда. И акушерката каза, че мърдат и като спят. Като дойде някой те ще те завъртят сигурно ама ще трябва да седиш още докато не стане хубав запис

# 212
Около 140+- държи моята на записите.

# 213
Iffsy Първо детенце ли ще ти е? И не те ли подтикват към секцио с коментари от рода на “много е голямо бебето за нормално раждане”..при мен е някаква такава ситуцията и малко ми е криво и объркано дали не трябваше да споря с лекаря и да си държа на естественото раждане… Истината е, че ме е шубе да не станат някакви усложнения Sad Sad Моят АГ се сети да ми каже на финала вече, че май направо съм си била с ГД 😡

От събота ме искат всеки ден на тонове и ако нищо не се случи - ще индуцират следващата седмица, но няма да е при моя АГ. Бебето го измериха 4150, но знаем че тези мерки вече не са много показателни.

# 214
Iffsy Първо детенце ли ще ти е? И не те ли подтикват към секцио с коментари от рода на “много е голямо бебето за нормално раждане”..при мен е някаква такава ситуцията и малко ми е криво и объркано дали не трябваше да споря с лекаря и да си държа на естественото раждане… Истината е, че ме е шубе да не станат някакви усложнения Sad Sad Моят АГ се сети да ми каже на финала вече, че май направо съм си била с ГД 😡

От събота ме искат всеки ден на тонове и ако нищо не се случи - ще индуцират следващата седмица, но няма да е при моя АГ. Бебето го измериха 4150, но знаем че тези мерки вече не са много показателни.

Да, първо детенце е и за мен! Simple Smile
Днес имаше няколко подмятания от рода "ако бяхме планирали секцио, вече да си забравила" и т.н. Но моят АГ знае какво искам и не се опитва директно да ме убеждава. Ако ми беше казал, че няма как да стане или вижда някакъв проблем, щях да го послушам, но той не е споменавал такова нещо. А и аз съм висока и според него тазът ми е достатъчно широк. Въпреки това всеки път не пропуска да коментира колко била голяма главата на бебето и днес директно му казах, че вече по-добре да не знам. Simple Smile

Това не значи, че не си мисля и аз постоянно кой би бил най-добрият вариант за мен и бебка, защото честно казано леко започват да ме притесняват размерите и доколко са реални. Последното, което искам, е да се мъча с часове и накрая да се наложи спешно секцио. Но истината е, че няма как да знам и само се надявам всичко да е наред и тя да реши да се появи преди датата за индукция.

# 215
В София в РЗИ на Гешов ще слагат ваксини на бременни безплатно. Знам, че имаме няколко момичета в по-ранни седмици и ако се интересуват и са тук, да знаят, че има такава опция.

# 216
Мисля, че задължително искат да е с дълъг ръкав (цялото бебе да е покрито - шапка, ританки, ръкавички и т.н.) една приятелка така се оплакваше средата на юли пак в жегите са го навлекли и са ѝ обяснили, че идеята е кожата да не се излага на слънце.
Аз по този повод взех тънко комплектче с дълъг ръкав, като ако е по-студено смятам пелената да е по-дебела.

Аз съм от юнската група, дори съм края на юни, акъла не ми го побира как на 24-26 градуса примерно ще облека дете с толкова слоеве дрехи🤯 и ще го кача в нагрята кола? Струва ми се абсурдно

# 217
Малката я изписаха с боди с къс ръкав и ромпър отгоре, откакто е в нас е по боди с дълъг и ританки постоянно. Ако е за по-топло време аз бих казала само боди с дълъг, т.е. един слой дрехи.

Днес дойде педиатърката, добре мина, но въпреки че бяхме проветрили пак каза, че е топло. Нищо не каза за кучето 😁 То загуби интерес на втория ден, сега като мрънка ходи да я подуши и после си ляга някъде.

# 218
И аз съм от юнската група. Поръчах едно комплектче с къс ръкав и едно с дълъг. Тези от Angel Baby ми се сториха неподходящи за Юни месец. Не, че знам какво ще е времето, но за същите пари взех две комплектчета, вместо едно.

# 219
И аз съм от юнската група. Поръчах едно комплектче с къс ръкав и едно с дълъг. Тези от Angel Baby ми се сториха неподходящи за Юни месец. Не, че знам какво ще е времето, но за същите пари взех две комплектчета, вместо едно.

От къде поръча, ако е удобно да попитам

# 220
  • Пловдив
За дрешките - преди седмица като изписаха Борис беше около 22 градуса. Облякохме го с комплект на Angel Baby - боди с къс ръкав, ромпър и памучна пелена (2 слоя плат). Шапката не му стана, та си беше без нея 😀

Последните дни го извеждам пак с такава пелена и ромпър + памучна шапчица. Първият  ден му бях сложила и една тънка жилетчица, но май му беше топло с нея.
Вкъщи си седи само по ромпър.

# 221

От къде поръча, ако е удобно да попитам

От Бест Сикретс. Ето тези двете. Още не са дошли и не знам как са като качество.

Имам ръкавички и шапки от приятелки, та за сега няма да взимам нови. Не знам дали и ще ми потрябват. Ще взема само и някакво одеалце. Не знам обаче какъв размер ще е достатъчен. Е, с одеалцето ще надхвърли цената на Ейнджъл Бейби, но пък тука ще имам две опции в зависимост от времето. Тия на Ейнджъл Бейби са много сладки, но това ромпърче с дългия ръкав ме притеснява да не й стане много топло с него. Все пак отдолу ще има още една дрешка. Та едното тип гащеризонче повече ми допада  като за юнско бебе 😃

# 222
Имам чувството,че доста ми е паднал корема.Тя е АГ-ми го каза,но и като вървя или изкачвам стълби си удрям бедрата в корема Grinning Незнам как да го обясня,много странно.Обаче пък киселини още ме мъчат.А и тези дни бебо все по малко шава.Сигурно му е тясно вътре,обаче още не иска да излиза телето

# 223
Да, уж киселините спират като ти падне корема, а при мен тепърва се появиха откакто ми падна 🤯 нищо не разбирам

# 224
И при мен не изчезнаха, но бебо обичаше да си протяга краката право нагоре да ми рита стомаха. Вече като съвсем падна в деня на раждането нямах 😀

Общи условия

Активация на акаунт