Ех, Канада - бъдещи и настоящи родители - 12

• 18 087
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Честита Баба Марта!!! Бъдете много здрави!!!
Момичета (с Хашимото), при класическата хомеопатия е абсолютно противопоказно да се употребяват препарати, непредписани от хомеопат.
Съгласна, мислех че става въпрос за моно препарати, които предполагам всеки който предпочита хомеопатията ползва и има вкъщи /Belladona,Gelsemium, Aconitum/
Poupon, браво на вашия тати, успех! Тук при нас също ще има събиране по случай 3-и март, хапване и пийване Laughing

# 136
За монопрепарати става дума. Между другото класическите хомеопати отричат предписването на различни хомеопатични препарати едновременно, било като отделни лекарства или смес. Аз между другото понеже се лекувах повече от година с хомеопатия заради Хашимото, така и не помня какви ми предписваше. Като купя един препарат изпивам едно хапче и слагам опаковката в кутията при другите.

# 137

МОМИ4ЕТА 4ЕСТИТА  БАБА МАРТА!

Бьдете, румени, засмени и 4ервени през цялата година!

# 138
  • Canada
Честита Баба Марта, момичета!
Бъдете бели и червени и вечно засмени!

# 139
4естита баба марта!здраве и късмет!
торонтовски или торонтонски мами  из4езнах те ли..
калида,ок ли сте?
 Laughing
снежи,подреди ли си ве4е дома..   bouquet
дано този луд месеец март бъде успешен за вси4ки и с по малко вируси..

# 140
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ.
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВАВИ И ЩАСТЛИВИ.

# 141

Честита Баба Марта на всички! Бъдете живи, здрави и много щастливи! Желая ви приятен ден и спорен месец!!!
Да видим с какво ли ще ни изненада Баба Марта!
Целувки от БГ!!! Heart Eyes

# 142
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ КАТО МАРТЕНИЧКИТЕ И ДАНО БАБА МАРТА БЪДЕ ДОБРА КЪМ ВАС! Simple Smile

апропо мартенички - вие сами ли си ги правите тук? Simple Smile

# 143
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  на всички малки и големи.Да сте много здрави , весели и засмени!

# 144
Честита Баба Марта

Много здраве и щастие

# 145
  • Canada
Честита Баба Марта и от нас!
Да сте здрави, весели, засмени!

heureuse - виждам че си споменала за хомеопатката, при която ходехме. Ами не знам дали е добра, аз не съм имала някакъв огромен проблем, но на мен ми хареса и ми помогна. За тези които се интересуват казва се Gail Corobow тел (514)483-6039. Препоръча ми я приятел - може да използвате неговото име като препоръка Francois Amigues. Прегледа при нея беше 90$ (това беше преди две години - обаче може да се обадите и да проучите, дали има промяна, както и  дали се занимава с лечение на Хашимото) - и както heureuse е споменала, лечението се определя след интервю, продължаващо 1-2 часа. Ами това е от мен.

Весел първомартенски следобед!

# 146
Честита Баба Марта!

Да сме живи, здрави, румени, засмени!

# 147
  • Калгари, Канада
Честита Баба Марта на всички!

Dunn , аз мартениците си ги правих сама от бяла и червена прежда - Пижо и Пенда, разни топчета, гривнички

Даже бебчо е с гривничка на ръката.

Да са ни здрави дечицата, бели и червени, румени, засмени!

# 148
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, момичета!
Да сте бели и червени, весели, засмени. Grinning

# 149
Благодаря много Росист! Записвам си телефона веднага. Едната рускиня хомеопатка, при която съм ходила тук, взимаше по 120 долара на преглед, ама след това държеше лично тя да ти прави капките, за които се плащаше 20 долара, а тя ти сменяше 3 пъти капките между два прегледа:shock: Така че на практика се получаваше по 180 долара на преглед. По принцип хомеопатите сами ти приготвят капките или ти предписват лекарството от аптеката (много по-евтино от 20 долара). На мен в един момент ми писна от нейната обирджиййска система и й казах че предпочитам да си ги купувам лекарствата от аптеката. Е, тя тогава се отказа от мен newsm78
Росист, а този хомеопат по едно лекарство ли предписва, или по много наведнъж?

Честитаа Баба Марта на всички мами и дечицата им!

Общи условия

Активация на акаунт