Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 957
  • 435
  •   1
Отговори
# 105
Тъпа е песента на Йост - не никаква загуба, че няма да участва на финал.

# 106
Изключително красива и ефектно представена песен от Украйна. Жалко, че е в година, в която няма как да отмъстят за ограбената победа на Алина Паш.

# 107
  • Буркина Фасо
егати и извратеняшкото предаване е станала тази визия.
един нормален човек не видях на сцената.

# 108
Испанците с хубава песен, но гнусно представяне.

Израелската хич не е лоша, но твърде много се политизираха нещата. Мои познати български евреи зоват във Фейсбук за гласуване за тяхната песен. Да сме гласували за любовта, против омразата, и т.н. Не знам кой прав и кой крив във военния конфликт, но това е песенен конкурс.

Швеция ми хареса.

Любимците ми засега са Ирландия. Не е сатанинска песента. Преди да им бъде наложено по насилствен начин християнството, там вярата е била паганизъм. Хубаво са се сетили да почетат миналото си.

# 109
Абстрахирайки се напълно от всякакви съображения извън слуха ми, израелската песен си има неоспорими музикални достойнства, и да, няма winner vibe, но за 4-5 място е съвсем подходяща. А хладнокръвието на Идън буди симпатия.

# 110
Абсолютно правдоподно ще бъде да спечели Израелската песньовка- те са и генерален спонсор на конкурса.
Няма хладнокръвие при Еден, тя просто няма избор. Ще стиска зъби и ще се усмихва, нищо че са най-мразената нация в света. Песента й няма никакви достойнства, тя също не може да се похвали с певчески умения, но важното е, че имат пари.
За гласуване за нея в момента текат реклами и на Таймс скуеър в Ню Йорк, всичкото МошЕ се е наредило сега и цъка ли, цъка. Жалка история, но в такива времена живеем.

# 111
  • България
Гъркинята ми бъркаше в слуха.

Йост Клайн трябваше да отпадне рано-рано преди 3 дни и сега на негово място да влезе някоя друга песен, следващата по вот. Песента му дори не е готино меме или тролене. От най-неприятните участници ми е във формата.

Люксембургката беше свежарка. Естонците - фалшиви, пренавити, но вдигнаха публиката. Латвиецът защо се яви сам на сцената без танцьори? Латвия не е отпуснала пари ли? 😭 Добър и школуван певец е.

# 112
Най - красивата песен тази година и най - качественото, което Сърбия е пращала поне от Желко Йоксимович насам. Малко ми напомня и на " Tears getting sober", както и на " Qami Qami " от Детската Евровизия. Жалко, че в тази година с толкова шантави предложения няма никакъв шанс...😢

# 113
  • Буркина Фасо
тъкмо щях да кажа, че само голи не са пяли и ето го един финландец.

# 114
Обаче страхотна сценография и визуални ефекти. Много са впечатляващи.

# 115
  • София
Хърватите са ми фаворит Sunglasses  Можем ли да гласуваме, кой е номерът?
Имаше много як фен в публиката, беше си сложил една дантела на главата..приличаше на призрак JoyJoy

# 116
Ако Хърватия не спечели обмислям да се откажа да гледам Евровизия повече. През последните 15-20 години не е печелил мой фаворит и почва леко да ми омръзва.
Харесват ми също Армения (има нещо много харизматично в девойката), Украйна и Швейцария (първоначално не ми беше фаворит, но с всяко слушане ми допада повече).
Израелската песен ми е пълна боза, нищо не ми харесва, направо ми докара Краси Аврамов vibes.

# 117
  • София
Австрийката определено е за класацията Мис Евровизия 2024!
Песничката е тип летен хит..и ще стане.

# 118
Направо ме беше срам да слушам предварително записаните вокали на Австрия след живото изпълнение на Франция. Заслужава да е най-долу на класацията. Отвратително пеене! Объркала е конкурса…

# 119
Хърватите са ми фаворит Sunglasses  Можем ли да гласуваме, кой е номерът?
Имаше много як фен в публиката, беше си сложил една дантела на главата..приличаше на призрак JoyJoy
Гласува се в мобилното приложение, даже мисля, че и в сайта може. Със смс могат само държавите , които имат представител. Ние тая година сме Rest of the world.

Общи условия

Активация на акаунт