Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 966
  • 435
  •   1
Отговори
# 120
  • България
Кой излъга шведите, че са забавни? Всичките им смешки до тук са пълен криндж.

# 121
  • София
Хърватите са ми фаворит Sunglasses  Можем ли да гласуваме, кой е номерът?
Имаше много як фен в публиката, беше си сложил една дантела на главата..приличаше на призрак JoyJoy
Гласува се в мобилното приложение, даже мисля, че и в сайта може. Със смс могат само държавите , които имат представител. Ние тая година сме Rest of the world.
Благодаря и аз точно сега това видях, но в сайта, не в приложението..

# 122
  • България
АББА си включиха холограмите вместо да се появят самите те. Толкова ли ги е срам от старостта? Най-известната банда да страда от такава мания за отминалата младост е тъжно. Не дават добър пример.

Кончита разцепва с вокали!

# 123
  • в сърцето на един мъж...
Е то може и да не са за гледане вече Simple Smile Но е жалко, че не се появяват лайф

Леле, не мога да повярвам, Германия има вече 41 точки Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 01:09 от Geia

# 124
  • София
Стабилно освиркаха включването от Амстердам и швейцарците приеха техните 12т с игнор и отвращение.
Доста дръпнаха, но вота на публиката, може да обърне нещата..

# 125
  • Там,където се събуждам щастлива.
Само да вметна, че в Нидерландия влезе закон за защита на личното пространство и след като е казал, че не иска да бъде сниман Йост е помислил, че е в страната си и ще бъде уважено решението му. Ние трепери, когато слагаме снимки на мероприятоя, защото не знаем кой може да ни съди.

Ще ми е интересно, ако се установи, че неоснователно е било взето такова решение, какво ще стане.

Иначе.. Този конкурс успя да удари много дъното по отношение на морални ценности.

# 126
  • България
Швейцарецът изглежда много жалък и объркан. Не е за телевизията, а за детската площадка. Какво гласуваха толкова журито за този смешник? Най-много ЛГБТ точки е взел заради ЛГБТ знамето ли?

Радвам се, че поне не гледахме вот за другия побъркан - холандеца.

# 127
  • София
Почти на всяка маса го има ЛГБТ знамето, не е заради това.
пууу...не познах....

# 128
Песен - победител имаха през 2020 - та, но и тази година не е зле.
От 2019 - та взеха насериозно конкурса и ето го резултата.

# 129
  • България
На всяка маса може да има ЛГБТ знаме, но не всеки кандидат е открито ЛГБТ. Хърватия имаше много повече вот от публиката! Нагласено е за пореден път. Хърватинът седеше на пейката и гледаше вече тъжно и примирено, все едно са му казали: не си достатъчно ЛГБТ, държавата ти няма пари да организира ЛГБТвизия.

# 130
Радвам се, че за втора поредна година побеждават силните вокали пред циркаджийските изпълнения. Швейцария не беше моят победител, но определено предпочитам Швейцария пред Хърватия.

# 131
Пореден абсолютен цирк и открадната победа от корумпираните журита.. Хърватия е истинският победител. Отново си пропомних, защо бях захвърлил тази тъпня. Жалко че си изгубих времето тази година.

# 132
Някои хора пак не схващат, че журито се опита да предотврати победа на Израел при очаквания огромен телевот за тях(който се и случи), за да няма ново отдръпване на държави  от конкурса при напрегнатата обстановка.
Хърватия е много далеч от jury friendly песен, но въпреки това получи доста солиден вот от тях.

# 133
Браво на Швейцария! Браво на Хърватия! И браво на Украйна! Напълно заслужено! Франция също страхотно представяне! Радвам се за високото класиране на Армения!

# 134
  • в сърцето на един мъж...
Ох, добре, че гледах само края, за да не ме е яд, че съм се минала. Швейцарската песен, сравнена със Селин Дион, която е била победител за страната е абсолютен булшит Sad Хърватската песен е в пъти по-добра от победителя. Французина също заслужаваше да е между първите.
Радвам се поне, че няма да има подигравки с класирането на Германия Simple Smile 117 точки си е сериозен резултат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт