Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 17 969
  • 435
  •   1
Отговори
# 135
  • България
По отношение на добри вокали и нециркаджийски изпълнения французинът постави всички в малкия си джоб, но не се беше облякъл като пиле, знаеше кой пол е, изглеждаше прилично и имаше талант.

# 136
Вотът на журито беше е**** нагласения. Въобще целия вот беше изключително малоумен и нелогичен.

Норвегия последни, а те бяха с най-доброто представяне. Малоумници.

Много се надявам, че догодина няма да направим грешката да се връщаме. То не че има и какво да предложим де.

# 137
  • в сърцето на един мъж...
По отношение на добри вокали и нециркаджийски изпълнения французинът постави всички в малкия си джоб, но не се беше облякъл като пиле, знаеше кой пол е, изглеждаше прилично и имаше талант.

Ей това е огромния проблем, че нормалните и талантливите тук нямат място и шанс. А той има уникален глас.

# 138

И затова беше на второ място след Швейцария. Това с половете и сексуалните ориентации пък е толкова невалиден аргумент. Особено за Европа, и особено за Евровизия. Какви ли няма вече? Не знам как изобщо на някого все още му прави впечатление.

# 139
Ами прави, защото се натрапва нон стоп. Няма как да не направи. Особено на фона на френския певец Simple Smile

# 140

И затова беше на второ място след Швейцария.
Да, впрочем. Ако се обстрахираме от облеклото на швейцареца, да не би да няма талант? Да не би да не пя страхотно? Високи, ниски тонове, всичко си изпя без проблем. И то при положение, че постоянно бягаше и подскачаше по тази платформа. Ако наистина ценим таланта, то облеклото, сексуалната ориентация и цялостната визия на един изпълнител не е това, което трябва да ни кара да отричаме качествата му.

# 141
Ами сори, ама сравнявайки гласови данни, изпълнение, песен - французинът печели с огромна преднина. При това чисто технически. Без да гледаме ориентация и облекло. Като ги погледнем тия неща и дръпна швейцареца.

# 142
Радвам се, че има журита, иначе Израел можеше да спечели.
Страхотен топ 3 и страхотен победител! Радвам се, че Европа е толерантен континент.

П.П.Французинът пя фалшиво на жури шоуто и затова нямаше повече точки. Те не гласуват на живия финал.

# 143
Още малко ще го изкарат музикален инвалид.
Мислех, че ще има облекчение сред феновете, ако Израел не спечели(тогава сигурно щеше да има и гърчове), но пак се намери причина да се плюе.

# 144
  • България
Когато цялото нагласено жури бута най-лгбт кандидата с най-generic pop song, е нагласено. Да гласува за Армения, за Норвегия (жената пя добре). Натряскай 360 точки отгоре на първа песен, втората с 200, и разчитай, че вотът на публиката ще промени победителя. Четеше се в очите на хърватина, а като пееше на сцената беше огън и нахъсан.

Разликата във вота на журито между Франция и Хърватия беше няколко точки. Яд ме е и съм бясна. Евровизията е за псуване. Европейците въобще не разбират от балканска музика - не биха оценили песен с балкански мотиви. Всичко е предначертано още преди да започне.

Значението на песента било, че Немо не знаел кой пол е. Това не е ничий проблем. Предпочитам тема за проблеми с миграцията. Нито има смисъл текстът на победителят, нито хореографията му - интересна.

# 145
  • София
И за мен Хърватия са победители, а  разликата им с първия са има-няма 40т.  Това си е за яд.

Швейцарецът може да има глас, да взима ниски, високи и средни тонове, но просто самата песен не ми харесва. И това обезсмисля неговите данни..за мен.

# 146
И на мен ми се иска да не бяха натикали Сърбия и Норвегия в дъното, ама туйто.

# 147
Тя разликата на швейцареца с хърватина беше 44 точки. Направо е гадно това Sad И като емоции, и като стил, и като изпълнение, и французина, и хърватина бяха по-добре

# 148
  • България
Проблемът е като дадеш голяма преднина на песен фаворит и не дадеш шанс на вота на публиката да има някаква тежест. Швеция все едно беше дала команда на журито.

По същата причина не признавам Лорийн за победител. Нито й помня песента, нито даже заглавието. Абсолютна песен-еднодневка за боклука с нагласена победа.

# 149
На мен много ми харесва песента на Нидерландия. Различни мнения чета по темата какво точно се е случило,но да баннеш изпълнител,пеещ песен с име Юропапа от Евровизия, за мен си е ирония. Песента даже си я припявам, Швейцария не са зле,но просто имам чувството, че се гласува за най-неутралната държава.

Общи условия

Активация на акаунт