Евровизия (Тема 30) Malmö - United By Music

• 18 002
  • 435
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцето на един мъж...
Марко a.k.a. Бейби Лазаня има нова песен:

Много ми хареса Simple Smile И предната беше готина Simple Smile

# 286
Андрия от Грузия спечели Детската Евровизия 2024 с песента To My Mom.

Линк към пълното шоу, което се проведе вчера в Мадрид.

# 287
Вчера се провел националният финал на Черна гора. Победител е групата NeonoeN с песента CLICKBAIT.

# 288
Защо толкова рано Joy
Иначе е слабичка песента

# 289
Няма да видим NeonoeN на сцената на Евровизия обаче, защото групата се отказва от участие. Причината за това е, че се оказва, че те са изпълнявали песента на живо на фестивал през 2023 г. Според правилата на черногорската национална селекция и на Евровизия песента не може да е официално публикувана преди 1 септември 2024 г.
Очаква се завършилата на второ място в националната селекция Нина Жижич да бъде представителят на Черна гора, но още няма нищо официално.

# 290
  • София
Песен, която няма да прескочи полуфиналите. Не е много лоша, но само толкова.

# 291
Черна гора, откакто е самостоятелна държава, се е класирала само два пъти за финал, така че нямаше да е шок Joy но ми харесва как започнахме сезона със скандали. Как винаги е държава от Източна Европа Head Band

# 292
Днес официално потвърдиха, че Нина Жижич ще представи Черна гора с песента Dobrodošli.

# 293
Аз искам да се подобри рекордът отпреди 15 години с 43 държави. Ама... надали ще стане скоро, половината са се отказали за дълго време, най-вече Турция и Босна. А Андора не ги виждам да се навият скоро, след като нито веднъж не стигнаха до финалите. Само плащат таксата, а си остават на полуфиналите.

# 294
От отказалите се ми липсват Турция и Северна Македония, тъкмо се бяха засилили последните.
Има някакви разкрития покрай избора в Полша 2023, когато на финал отиде полубългарката Бланка (Бейба Grinning ). Публикувал се е вотът на публиката и Jann печели с 41%, май ще се разбере и вотът на журито. Тогава имаше огромен скандал, защото Jann имаше супер силна песен*, а остана втори и феновете спекулираха, че е политическа намеса, защото изпълнителят е да кажем нестандартен за консервативна Полша.
*Песента му е много готина студийно, но не звучеше особено добре на живо.

# 295
Спомням си го този Ян, пълен кошмар беше изпълнението му на живо, много бездарно, кълчеше се по някаква платформа като риба на сухо с неадекватно на песента поведение.
Полша не е чак пък толкова консервативна, този младеж не представи абсолютно нищо, което поляците не са виждали досега. Имат къде, къде по-провокативни и нестандартни изпълнители. И много по-талантливи.
Според мен трябва да проверят и доколко тези 41% телевот са истински. Такова кошмарно изпълнение, че не мога да повярвам, че има хора със здрав слух, които ще си вдигнат телефона и ще похарчат няколко злоти баш за него.
Скрит текст:
знам, знам, че малолетните му фенки са харчили като луди парите на мама и тати да гласуват.

# 296
  • България
Песента на Ян не е нищо особено, да не кажа, че е пълна боза. Нямаше шанс да избута напред.

# 297
Разкриха сцената и официалния тематичен дизайн на Евровизия 2025

Скрит текст:

Словашкият певец Adonxs ще представи Чехия.

# 298
Сцената изглежда фантастично. Сигурна съм, че Швейцария ще е добър домакин, да видим обаче на какво Simple Smile

# 299
Дуото Shkodra Elektronike спечели Festivali i Këngës и ще представи Албания с песента Zjerm

Общи условия

Активация на акаунт