Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 962
  • 611
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, имате ли представа доктора дали и как ще почива през летните месеци? Чакам заповедта от фонда и най- вероятно юли ще може да стартираме стимулация, но тотално изключих да го попитам дали ще отсъства лятото.

# 91
  • Ст Загора
Август почива. По Спомен.

# 92
  • София
Обадете се и питайте колко време. Някъде мернах инфо, че този път може да е целия месец.

# 93
Здравейте, вчера бяхме на първичен преглед при д-р Станулов и сме много доволни. Отхвърли предишните ми диагнози (бяха ми казали, че яйчниците са ми поликистозни и блокирали, че нямам овулация) и каза, че всичко изглежда нормално, имах жълто тяло. Тъй като не сме от София, вместиха мъжа ми за спермограма между другите часове, тя излезе перфектна. Мен ме прати за цветна снимка, АМХ, тромбофилии и Chlamidia IGg, както и на ендокридолог за сваляне на TSH (моето е 4.4, а предишния лекар твърдеше, че е нормално).
Искам да попитам вие при д-р Генов ли си правихте цветна снимка и доволни ли сте? В Интернет чета много негативни коментари.
От кой ендокринолог в София сте доволни?

# 94
  • София
Доволна съм от Генов, болницата е държавна и не е много приятно помещението, но самият лекар е внимателен. Те са двама, които я извършват, не е сам. Дават снимка и разчитат резултатите. Без упойка е при тях.

# 95
Доволна съм от Генов, болницата е държавна и не е много приятно помещението, но самият лекар е внимателен. Те са двама, които я извършват, не е сам. Дават снимка и разчитат резултатите. Без упойка е при тях.
Супер, а имаше ли болка? Каза ми да не взимам никакви обезболяващи и съм малко наплашена.

# 96
Аз цветна снимка съм правила с упойка и не съжалявам. Защото в последствие правих и проверка на тръбите с пяна без упойка и имаше непоносима болка (поради запушена тръба). То не знаеш какво ще е положението при теб, така че да не те стряскам предварително излишно. При доста жени минава без никаква болка, индивидуално е. Но едно обезболяващо няма да навреди, за всеки случай.

# 97
Аз цветна снимка съм правила с упойка и не съжалявам. Защото в последствие правих и проверка на тръбите с пяна без упойка и имаше непоносима болка (поради запушена тръба). То не знаеш какво ще е положението при теб, така че да не те стряскам предварително излишно. При доста жени минава без никаква болка, индивидуално е. Но едно обезболяващо няма да навреди, за всеки случай.
А къде правихте цветната снимка? Д-р Станулов ме насочи към д-р Генов и не знам дали ще има проблем ако избера друг лекар, който предлага упойка.

# 98
  • София
Няма проблем да изберете друг лекар. Мисля, че от препоръчаните от д-р Станулов д-р Дойчиновски прави с упойка във Вита, дано се включи някой с опит да сподели.

Мен ме боля, но ме боля повече след като си тръгнах, така че упойката нямаше да ми свърши работа. Два дни ме мъчи. Така че упойка щеше да е напълно излишна.

Всеки си преценява, аз лично не исках упойка, защото самата процедура е много кратка, а с достатъчно отрови се тъпчем покрай инвитрото. Но аз пък не бих правила хистеро да ме режат без упойка, докато други го правят. Така че е въпрос на личен избор.

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 12:46 от Niya-

# 99
А къде правихте цветната снимка? Д-р Станулов ме насочи към д-р Генов и не знам дали ще има проблем ако избера друг лекар, който предлага упойка.

Правих я в Надежда, при първия репродуктивен лекар, при когото бях. Там масово се прави с упойка, освен ако не пожелаеш изрично да е без.Който искаш лекар може да избереш, но щом ти е препоръчан този от Станулов, бих му се доверила. Просто вземи обезболяващо (нека ти препоръча лекаря) и действай смело. Това е само една малка първа крачка на фона на целия път. Flowers Hibiscus

# 100
Момичета, до коя седмица докторът проследява Б?

# 101
Момичета, до коя седмица докторът проследява Б?

До пулс вече.

# 102
Вика на 2 прегледа, един за установяване на Б и след около седмица на втори за установяване на сърдечна дейност /при мен беше 6+4 г.с./, после ти дава списък със специалисти да си избереш, кой да те следи.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 11:17 от The Black Dog

# 103
Няма проблем да изберете друг лекар. На мен също ми даде контакти на д-р Генов, но аз я направих при д-р Дойчиновски във Вита и не е имало никакъв проблем. Той я прави без упойка обаче.

# 104
Няма проблем да изберете друг лекар, д-р Станулов препоръчва специалисти за наше улеснение. Аз правих снимката при д-р Генов, мина безпроблемно. Процедурата е много кратка, за мен няма смисъл от упойка.

Общи условия

Активация на акаунт