Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 964
  • 611
  •   1
Отговори
# 105
Не е точно така за болките и упойката- аз три пъти съм правила ЦС [едната само преди месец в Турция, а другите преди около 10г. тук в БГ]- и тъй като съм със запушени тръби, не искам да ви плаша,  но ми идваше да умра от болка.
Тези жени, които нямат запушване на тръбите- при тях минава абсолютно без болка. Но при всички, при които има запушване и съм си говорила с тях- те всички са изпитали болка в различна степен.....
И сега да попитам: моята ЦС беше в началото на м.Май. След това ми дойде цикъл, който продължи 10 дни, а аз обикновено имам 5-дневен цикъл.
Сега пък ми закъснява.
Това нормални отклонения ли са след цветна снимка и има ли за какво да се притеснявам?

# 106
Аз правих ЦС при Генов, без упойка, нямаше никаква болка. С 1 запушена тръба бях, другата е отстранена.

# 107
  • София
Аз бях с една запушена, болеше, да, доста, но то е кратко, не е като раждане да мъчи с часове. А и както казах, мен доста ме заболя и след това и имах два дни болки. Така че упойката нямаше да свърши работа.

Не убеждавам никого, всеки си пише своя опит и го прави, както смята, че ще се чувства по-добре.

# 108
Момичета как се действа при ЗЕТ трансфер от вчера съм вече в цикъл и утре съм на първи преглед , колко дни се ходи на прегледи , какви горе долу лекарства има (дали фонда ги покрива) и кога горе долу се очаква трансфер ?

# 109
Зависи дали ще сте с Естрофем или на естествен цикъл. За Естрофем при мен беше следното - в началото преглед, след това на ден 12 за проследяване на лигавицата и изследване на прогестерон. На база на резултатите докторът ви казва от кога да започнете прием на прогестерон и ЗЕТ се прави 5 дни след това, което при мен се падна на 19-ти ден. Ако имате право на ЗЕТ по фонд се плаща само първият преглед и вече всички допълнителни изследвания и лекарства също вие си ги плащате. Желая ви успех! 🍀

# 110
Моята ЦС не беше при Генов. Проходими се оказаха моите, макар лявата да пропусна по-трудно. 3 дни преди снимката започнах профенид два пъти на ден и сутринта преди снимката също. Няма никакви болки нито по време, нито след. Не съм имала проблем с признаването на снимката от доктора.

# 111
А някоя да има случай с перитубарни адхезии? На мен и двете ми тръби пропуснаха (без никаква болка), но после в резултата пишеше, че на едната тръба имам перитубарни адхезии, които доколкото разбрах са някакво срастване извън тръбата. Сега заради това д-р Станулов предпочита да не правим инсеминации, когато овулацията е от страната на тази тръба заради повишен риск от ИБ. Но се чудех дали все пак нещо не може да се направи за тази тръба, за да се подобри...

# 112
Здравей, мен не ме насочи към конкретен лекар за цветна снимка, но след доста проучване и четене на мнения избрах д-р Билчев в Щерев. Наистина и аз отидох наплашена, но процедурата при него е много бърза и безболезнена. Препоръчвам го със сигурност. Аз, лично, бях изпила едно силно обезболяващо и не усетих нищо, само лек дискомфорт в последствие. Не е вярно, че нищо не ви трябва вътре в залата, както казва жената, която приема. Мокри и сухи кърпи и превръзка със сигурност са си нужни. Може част от течността, която вкарват да се върне Wink Пожелавам всичко с проходимостта да е наред! Simple Smile
Здравейте, вчера бяхме на първичен преглед при д-р Станулов и сме много доволни. Отхвърли предишните ми диагнози (бяха ми казали, че яйчниците са ми поликистозни и блокирали, че нямам овулация) и каза, че всичко изглежда нормално, имах жълто тяло. Тъй като не сме от София, вместиха мъжа ми за спермограма между другите часове, тя излезе перфектна. Мен ме прати за цветна снимка, АМХ, тромбофилии и Chlamidia IGg, както и на ендокридолог за сваляне на TSH (моето е 4.4, а предишния лекар твърдеше, че е нормално).
Искам да попитам вие при д-р Генов ли си правихте цветна снимка и доволни ли сте? В Интернет чета много негативни коментари.
От кой ендокринолог в София сте доволни?

# 113
Здравейте,къде нощувахте в района на клиниката ,приемам предложения за апартамент в близост до нея

# 114
Здравейте! Днес бях на преглед при Станулов на 2 ден от МЦ за стартиране на първа инсеминация. Вика ме на 13 юни отново. Бихте ли ми дали инфо какво предстои от тук нататък.

# 115
Привет! На следващия преглед най-вероятно ще Ви определи дата за инсеминацията и после ще отидете директно за процедурата. В някои случаи назначава и инжекция за таймиране на овулацията, но това той ще Ви каже при прегледа.

Здравейте! Днес бях на преглед при Станулов на 2 ден от МЦ за стартиране на първа инсеминация. Вика ме на 13 юни отново. Бихте ли ми дали инфо какво предстои от тук нататък.

# 116
Здравейте! С някои от вас се знаем от другите групи, с други не. Решихме, че ще сменяме клиниката и днес запазих час за Станулов, първи свободен имаше началото на септември.
Аз ще пусна хормони преди това, но и ММ трябва да пусне нова СГ. Има ли вариант в същия ден да я пусне на място в клиниката, понеже пропуснах да попитам? И според вас, дали да си минем прегледа със старата (от 1 година) и вече доктора да каже какво  точно иска да пусне (обикновена или с ДНК)? Не знам как е настроен и как процедира Станулов и ако може малко помощ 🙂

# 117
Здравейте,къде нощувахте в района на клиниката ,приемам предложения за апартамент в близост до нея

Аз нощувах единия път в хптел Легенди, втория в хотел Фешън. От Фешън съм по-доволна, точно до мола е и стаите са супер. А и тогава ми беше успешния трансфер 😁🍀🍀

# 118
Здравейте! С някои от вас се знаем от другите групи, с други не. Решихме, че ще сменяме клиниката и днес запазих час за Станулов, първи свободен имаше началото на септември.
Аз ще пусна хормони преди това, но и ММ трябва да пусне нова СГ. Има ли вариант в същия ден да я пусне на място в клиниката, понеже пропуснах да попитам? И според вас, дали да си минем прегледа със старата (от 1 година) и вече доктора да каже какво  точно иска да пусне (обикновена или с ДНК)? Не знам как е настроен и как процедира Станулов и ако може малко помощ 🙂

За спермограма трябва да запазите час.

# 119
Според мен си изчакайте прегледа преди да пуснете нови изследвания. Носете всички стари такива. А за час ако искате по-ранен може да звъните периодично. Аз така успях да си запиша доста по -ранен час от първоначалният ми даден.

Общи условия

Активация на акаунт