Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 977
  • 611
  •   2
Отговори
# 120
  • Ст Загора
Ние ходихме при Станулов със стари изследвания.

# 121
Благодаря ви момичета! Аз така или иначе трябва да звънна, защото не ми казаха в колко часа да отида на конкретния ден и ще питам за всеки случай. Най-вероятно август са отпуски и затова часът ми е за след 3 месеца.

# 122
Благодаря ви момичета! Аз така или иначе трябва да звънна, защото не ми казаха в колко часа да отида на конкретния ден и ще питам за всеки случай. Най-вероятно август са отпуски и затова часът ми е за след 3 месеца.
Аз звънях ноември и ми дадоха час в края на януари, втория път като се обадих се беше освободил началото на декември. По-принцип часовете вървят 3 месеца напред при първоначален преглед. Пожелавам ви успех! 🌸

# 123
Момичета, да попитам преди цветната снимка пускахте ли си някакви изследвания? Д-р Генов не ми каза, че трябва, а другите лекари, които правят цветна снимка, ми искат изследвания.

# 124
Момичета, да попитам преди цветната снимка пускахте ли си някакви изследвания? Д-р Генов не ми каза, че трябва, а другите лекари, които правят цветна снимка, ми искат изследвания.

На мен ми искаха ПКК и микробиология, не по-стара от 30 дни.

# 125
Момичета, а при първичен преглед какви изследвания е добре да имаме подготвени?
- генетични
- полови хормони
- щитовидни хормони и витамини
- цитонамазка и микробиология
- спермограма

Нещо друго нужно ли е?

# 126
  • Ст Загора
- генетични
- полови хормони
- спермограма

Нещо друго нужно ли е?
на мен ми пусна уреаплазма и пролактин

# 127
- генетични
- полови хормони
- спермограма

Нещо друго нужно ли е?
на мен ми пусна уреаплазма и пролактин
Нас ни питаха какво имаме направено досега и назначиха другите изследвания при самия преглед. При добра спермограма, пращат на цветна снимка. На мен ми назначиха изследване за Вродени тромбофилии, АМХ, Chlamidya IgG, Уреаплазма, Микоплазма, Трихомони, Хламидия.

# 128
  • Ст Загора
Аз мн изследвания имам.  7г борба когато отидох в Афродита

# 129
Аз мн изследвания имам.  7г борба когато отидох в Афродита
Ние правим опити от 8м, имах проблем с Пролактина и не настъпваше овулация.. 🫣 Според д-р Станулов от изследванията всичко е ок, прати ни за естествени опити.

# 130
  • Ст Загора
Той и нас прати за естествена бременност.
Аз имам няколко спонтанни аборти..
Не сме правили опити

# 131
Здравейте, излязоха ми резултати от изследвания, правени в Афродита, сега с д-р Михайлова ли трябва да се свържа за терапия?

# 132
Не е точно така за болките и упойката- аз три пъти съм правила ЦС [едната само преди месец в Турция, а другите преди около 10г. тук в БГ]- и тъй като съм със запушени тръби, не искам да ви плаша,  но ми идваше да умра от болка.
Тези жени, които нямат запушване на тръбите- при тях минава абсолютно без болка. Но при всички, при които има запушване и съм си говорила с тях- те всички са изпитали болка в различна степен.....
И сега да попитам: моята ЦС беше в началото на м.Май. След това ми дойде цикъл, който продължи 10 дни, а аз обикновено имам 5-дневен цикъл.
Сега пък ми закъснява.
Това нормални отклонения ли са след цветна снимка и има ли за какво да се притеснявам?

Индивидуално е, защото аз също съм със запушени тръби и не изпитах болка по време на цветната снимка, нито после. Правих процедурата при д-р Генев без упойка.

# 133
Момичета предстои ми 3 трансфер , оказа се че съм със завишени Нк клетки и доц. Русев ми беше изписал вливки с интралипид , но д- р Станулов е против и като цяло отрича тези вливки , бях при Калчев и при Тончев и те и двмата казаха че вливките нямат отношение към имплантацията . Та сега съм много объркана и не знам какво да правя . Има ли някой с завишени Нк но въпреки това с успешна бременност и имплантация .

# 134
Момичета предстои ми 3 трансфер , оказа се че съм със завишени Нк клетки и доц. Русев ми беше изписал вливки с интралипид , но д- р Станулов е против и като цяло отрича тези вливки , бях при Калчев и при Тончев и те и двмата казаха че вливките нямат отношение към имплантацията . Та сега съм много объркана и не знам какво да правя . Има ли някой с завишени Нк но въпреки това с успешна бременност и имплантация .

Ако слушаш доктор Станулов ще успееш. Само това ще кажа. И трябва да му имаш доверие и да не ходиш при още 5 лекаря. Не се засягай, просто му се довери. Той е човек който няма да каже нещо ако не е сигурен в това.

Общи условия

Активация на акаунт