Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 093
  • 613
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Kalinka92, той не вярва в тях, но не ги намира и за вредни тези с Интралипид, ако си му кажеш, че чувстваш, че трябва да ги направиш, няма да има против. То даже в Афродита правят. Аз правих там наскоро, но веднага след това ми падна имунитета и се наложи да отменим трансфера. Така че си помисли. Към по-сериозните вливки има вече против, защото могат да имат трайни последици.

# 136
Охх направо откачам аз също съм против тези вливки , защото пък и имам позната с последици и  другата приятелка с опити в Турция и там най - добрите доценти също ги отричат и направо не знам , всички дават всичко на 100% , но аз не искам да ги вливам и затова се допитвам до някой със завишение който е успял .

# 137
  • На изток от Ада
Не е против точно за интралипид.  Имам позната имаше вливки интралипид прави си ги и забременя инвитро при Станулов..
Тончев е хематолог.
За вливки трябва имунолог!

# 138
Момичета предстои ми 3 трансфер , оказа се че съм със завишени Нк клетки и доц. Русев ми беше изписал вливки с интралипид , но д- р Станулов е против и като цяло отрича тези вливки , бях при Калчев и при Тончев и те и двмата казаха че вливките нямат отношение към имплантацията . Та сега съм много объркана и не знам какво да правя . Има ли някой с завишени Нк но въпреки това с успешна бременност и имплантация .

Аз съм правила два пъти вливки с интралипид и ми се отразиха ужасно зле. След втората особено се разболях ужасно, така тежко съм карала само ковид, а вливката беше миналият август с 35 градусова жега  Не са били при лечението при д-р Станулов. Русев изписва едно и също на абсолютно всички, не се водете по него. Копи пейст е терапията на всеки, била съм него пациент. Моят съвет е да се доверите на преценката на д-р Станулов.
Освен това ако сте правили кръвно изследване за НК клетки то не е надеждно. Най- адекватно е да се направи биопсия и от този материал да се изследва.

# 139
  • На изток от Ада
Аз съм правила 3 вливки интралипид и нищо ми нямаше.

# 140
Аз имам позната също с много лоши последствия от тези вливки аз съм правила и биопсия и имах лекарство вагинално , ще се доверя на доктора и ще действам без вливки и този път пък дано е успешен ❤

# 141
Аз изследвах НК клетки в началото на годината и д-р Станулов сам ме насочи към имунолог, за да ми ги разчете. И каза, че ако имунологът назначи терапия, той ще се съобрази с нея. Консултирах се с проф. Николова тя ми назначи вливка Интралипид, д-р Станулов нямаше нищо против да я направим, даже самият той ми написа рецептата. Не мога да кажа, че ми е помогнала, но не мога и да кажа (на този етап), че ми е навредила. Вливаха ми я супер бавно, около 6 часа на много бавна капка, в деня преди ЗЕТ, резултатът накрая от трансфера беше биохимична бременност. Предния ми трансфер, свеж, без Интралипид, пак завърши с биохимична. Така че, при мен нямаше никаква разлика дали вливах или не Интралипид.

# 142
Здравейте, местим се от друга клиника. Имам питане за изследванията преди започване на стимулацията. Визирам
Вирусология, цитонамазка, микробиология, мико/уреплазми.
Въпросът ми е свързан с това дали има някое от тези изследвания, които не се правят в клиниката и колко време по рано трябва да отида да ги пусна. Ще бъда благодарна, ако някой, който е минал и има повече информация сподели как стоят нещата

# 143
По същия начин като KanelaKanela съм и аз, няма смисъл да преписвам история едно към едно същата. Само дето при мен я вляха банката за около 30/40 мин.
Опитът с вливките Интерлипит ми е единственият успешен  до 8 г.с., странични ефекти не съм имала. Но за мен беше важно, винаги съм имала "ненормално" висок имунитет, през целия ми живот съм се разоблявала сигурно 4-5 пъти, трябваше да го смъкна това нещо, че да дам шанс за имплантация. Ако някой има усещане, че вливките не биха му помогнали, даже напротив, по-добре да не ги прави, защото и това бодене и закачане на система си е гадна работа.

# 144
Здравейте, дами. Записвам се в темата. След 2 опита в Щерев и един в Турция, се чудим дали да не дадем шанс на Др Станулов. Има ли някоя успяла с ендометриоза при него?

# 145
  • На изток от Ада
Здравейте, дами. Записвам се в темата. След 2 опита в Щерев и един в Турция, се чудим дали да не дадем шанс на Др Станулов. Има ли някоя успяла с ендометриоза при него?
имах позната с ендометриоза, с операция и забременя при Станулов от 2 път .
Първият също но беше биохимична бременност

# 146
Аз съм с ендометриоза, в момента съм бременна с второ дете. Още една от дамите в темата също е с ендометриоза, с нея забременяхме и раждахме по едно и също време.

# 147
Здравейте Момичета,
ще е нахално ли ако помоля за кратък телефонен разговор доктора?
Някой разговарял ли е с него - или само писменната форма е достъпна?

# 148
Здравейте Момичета,
ще е нахално ли ако помоля за кратък телефонен разговор доктора?
Някой разговарял ли е с него - или само писменната форма е достъпна?

Звъннете му. Когато може връща обаждане.

# 149
Ако имам нужда да се чуем, обикновено му пиша по Вайбър, той ми се обажда когато може. Звъняла съм му само 2 или 3 пъти, когато е било нещо спешно.

Общи условия

Активация на акаунт