Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 105
  • 613
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Момичета,
ще е нахално ли ако помоля за кратък телефонен разговор доктора?
Някой разговарял ли е с него - или само писменната форма е достъпна?

Ако не сте негов пациент, по-скоро питайте директно него през формата, която визирате и той ще ви каже. Като цело е доста натоварен, но и много Човек. Нека сам Ви отговори.

# 151
Момичета, тези от вас които са правили Vision test в Клиника Афродита, до колко дни са ви се обадили с резултата?

# 152
На мен ми звъннаха след 4 дни - пуснах теста в понеделник и ми се обадиха в петък.

# 153
Момичета, тези от вас които са правили Vision test в Клиника Афродита, до колко дни са ви се обадили с резултата?

Ние го правихме покрай Коледа и имаше доста почивни дни, но въпреки това получихме резултата за около 4-5 работни дни. Simple Smile Подкрепям с 2 ръце да се прави този тест, в началния стадий на бременността. Simple Smile

# 154
Понеделник пуснахме, петък се обадиха! Всичко ще е наред!

# 155
Благодаря ви момичета 🌸 силно се надявам всичко да е ок 🙏 🥹

# 156
Момичета, вашите мъже пускали ли са СГ в клиниката? Предполагам е необходимо записване на час, но дали има много желаещи рано сутрин?

# 157
  • На изток от Ада
Момичета, вашите мъже пускали ли са СГ в клиниката? Предполагам е необходимо записване на час, но дали има много желаещи рано сутрин?
ММ не е. Носихме стари изследвания

# 158
  • София
Обадете се за час, като си запише няма да чака. Като препоръка мога да дам да си носи телефона. 😁

# 159
Обикновено има свободни часове за сутринта.

# 160
Момичета от понеделник започвам Пролутекс и утрогестан , исках да ви попитам в определени часове ли ги слагате или просто сутрин и вечер . Утрогестана ми е вагинално , след него лежите ли известно време , забравих да питам доктора

# 161
  • София
За Пролутекс, ако е два пъти на ден, се слага през 12 часа. Утрогестан обикновено го изписва три пъти на ден и е хубаво горе-долу да се спазва също, може малко отклонение, при мен се пклйпава 8-7-9 часа, не е до минута. Пролутексът си пази, не е ок и двете да се изместват. След Утрогестан се лежи, препоръчително е 20-30 минути. Със ставането изтича една част, но не е проблем, ако си лежала.

# 162
На мен доктора ми каза, че е достатъчно да полежа 10-15 минути след поставянето на Утрогестана.

# 163
Благодаря ви , значи горе долу ще гледам да спазвам някакви часове 🌸

# 164
  • София
На мен доктора ми каза, че е достатъчно да полежа 10-15 минути след поставянето на Утрогестана.
Странно, на мен ми е казвал 20 минути (в едните документи пишеше дори 30), ставала съм и след  10, но всичко изтича и ми се е случвало да ми пада стойността на прогестерона. Може и затова да ме инструктира повече от вас.

Общи условия

Активация на акаунт