Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 129
  • 613
  •   1
Отговори
# 165
Може, нямам представа. В моите инструкции си пише 10-тина минути и доколкото знам това е достатъчно да се абсорбира прогестерона от капсулите.

# 166
Момичета, при стимулация лятото как сте съхранявали лекарствата до вкъщи. Юли живот и здраве ще започнем стимулация и се чудя дали да не си взема една хладилна чанта. Паркирам в мола, а след това имам към 15 минути път с кола до вкъщи.

# 167
Пътувахме всеки път 150 км и си носех хладилна чанта

# 168
Мисля че щом сте от София  нямате проблем за 15 минутки , ние пътуваме от друг град и си взехме хладилна чанта .
Момичета може би малко глупав въпрос ама горе долу в колко часа слагате Пролутекса и утрогестана .

# 169
  • София
Пролутекс се слага на 12 ч., едно и също време да се спазва, а утрогестан според зависи дозата. Ако е 3 пъти на ден на 8 ч., ако е 2 пъти пак на 12 ч.

# 170
Утрогестана ми е 3х2 , това значи ли да се слага в 8ч. В 16:00 И в 00:00 за да е на 8 часа

# 171
  • София
Така слагам и аз, да. Simple Smile И да има отклонение най-много час, не е проблем. Важно е пролутекс да се слага точно.

# 172
Момичета, при стимулация лятото как сте съхранявали лекарствата до вкъщи. Юли живот и здраве ще започнем стимулация и се чудя дали да не си взема една хладилна чанта. Паркирам в мола, а след това имам към 15 минути път с кола до вкъщи.

За това време не мисля, че ще им стане нещо, но може просто да носиш една бутилка студена вода в торбата, да държи хладно. Аз живея на пешеходно разстояние от клиниката и прибирах лекарствата в термоизолационната чанта, в която си нося обяда в офиса.

# 173
Здравейте! Преди няколко дни обсъждахте СГ, че трябва да се запише час предварително. Нашият първичен преглед е в 13:30 на обяд, имаме СГ, но е на повече от година и със сигурност док ще иска да пуснем нова, но ще изчакам прегледа да каже точно каква. Ако някоя от вас е била в подобна ситуацията, ще можем ли след прегледа (след обед) да оставим материал за СГ? Понеже не сме от София и трябва да знам да предвидя място за нощувка, ако няма да стане в същия ден. 🙂

# 174
Със сигурност е хубаво да пуснете нова спермограма и особено щом е по-стара от 1 година да бъде по-актуална, че понякога нещата бързо се променят. Ако не се лъжа обаче на ММ бяха казали, че само предиобед взимт проби за спермограмите, ама обадете се за всеки случай на регистратура, за да сте сигурни. Иначе много бързо излизат резултатите, в рамките на един ден. Според мен няма какво да чакате Станулов да каже каква спермограма да пуснете, то не е и много в неговата компетенция. Анализа на спермограмите си е работа на ембриолозите. Пуснете задължително разширена с морфология по Крюгер и ако имате финансова възможност добавете днк фрагентация. За начало това е достатъчно. А ако успеете предиобед да я пуснете, тъкмо ще свършите всичко в 1 ден, а и може и да успеят резултатите да излязат до прегледа. Успех!

# 175
Цитонамазка втора група пречи ли за стартиране на процедура? Оказа се че имам и високорисково HPV, някой бил ли е в такава ситуация, може ли да се лекува по време на процедури? Откакто видях резултата съм в тотална паника

# 176
Здравейте! Преди няколко дни обсъждахте СГ, че трябва да се запише час предварително. Нашият първичен преглед е в 13:30 на обяд, имаме СГ, но е на повече от година и със сигурност док ще иска да пуснем нова, но ще изчакам прегледа да каже точно каква. Ако някоя от вас е била в подобна ситуацията, ще можем ли след прегледа (след обед) да оставим материал за СГ? Понеже не сме от София и трябва да знам да предвидя място за нощувка, ако няма да стане в същия ден. 🙂

Здравейте, наскоро пускахме и по телефона ми  казаха от 13 до 15 часа, че  се пускат СГ.

# 177
Цитонамазка втора група пречи ли за стартиране на процедура? Оказа се че имам и високорисково HPV, някой бил ли е в такава ситуация, може ли да се лекува по време на процедури? Откакто видях резултата съм в тотална паника
Здравейте, включвам се тук, само да посъветвам.
Цитонамазка 2 група, ако не е отчетено възпаление, което трябва да се лекува е ок. Относно HPV, за мен тези генетични тестове не са определящи в диагнозите. При 2 група ПАП, чиста колпоскопия, чиста микробиология, няма причина да не стартирате.
Голям процент жени носят определен щам HPV, но той не винаги се активира и дори да се активира, не винаги прави бели. Здрав организъм със стабилен имунитет обикновено се справя с вируса. Правете по-често цитонамазки и това е.
Колпоскопия задължително, според мен.

# 178
Здравейте, включвам се тук, само да посъветвам.
Цитонамазка 2 група, ако не е отчетено възпаление, което трябва да се лекува е ок. Относно HPV, за мен тези генетични тестове не са определящи в диагнозите. При 2 група ПАП, чиста колпоскопия, чиста микробиология, няма причина да не стартирате.
Голям процент жени носят определен щам HPV, но той не винаги се активира и дори да се активира, не винаги прави бели. Здрав организъм със стабилен имунитет обикновено се справя с вируса. Правете по-често цитонамазки и това е.
Колпоскопия задължително, според мен.
Благодаря, микробиологията е чиста, колпоскопия също е направена- становището е че няма нищо притеснително. Изненадах се тъй като от първа е паднала на втора група цитонамазката. Може би вливките интралипид и кортикостероидите са дали отражение за HPV резултатът, дано сега когато не подтискат имунната система организмът се задейства 🙂

# 179
Момичета пак съм аз 😀
Имали ли сте някакви неразположения след утрогестана , аз по принцип съм предразположена към цистити и се притеснявам с този утрогестан вагинално , всеки път си мия по 2 пъти ръцете преди да го сложа , но знаете все пак ноктите са едни от най замърсените . Дали има шанс за някаква инфекция ?

Общи условия

Активация на акаунт