Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 242
  • 613
  •   1
Отговори
# 270
И аз направо си пуснах документите в Афродита, иначе трябва веднъж да се подадат документи за одобрение през другата клиника и после да се пусне молба за смяна на клиниката.

# 271
Аз бях подала документите в старата клиника, защото докато чаках първичен преглед при д-р Станулов исках да не губя време, но наистина е повече мотаене, а мислех, че нещата ще се случат по бързо. По добре направо в новата да си ги подадете.

# 272
Има ли възможност за допълнителна селекция на сперматозоидите- като например макс метод или нещо подобно ?

# 273
Има ли възможност за допълнителна селекция на сперматозоидите- като например макс метод или нещо подобно ?

Има селекция с микрочип.

# 274
Здравейте, дами. Утре ще пускат кръвен тест след първи ЗЕТ. Бих искала да попитам, тъй като слагам Утрогестан вагинално, някоя от Вас имала ли е сърбеж от него Sad

# 275
Здравейте, дами. Утре ще пускат кръвен тест след първи ЗЕТ. Бих искала да попитам, тъй като слагам Утрогестан вагинално, някоя от Вас имала ли е сърбеж от него Sad

Пишете на доктора. Може да е алергична реакция или инфекция. Пишете му може да ви го замени

# 276
По принцип има и МАКС и микрочип, но трябва да има достатъчно количество сперматозоиди, за да се приложат.

# 277
Момичета не знам дали въпроса ми е за тук . Някой който е бил в начална бременност и отлепен плоден сак ? Ходих вече при Станулов и с него се разбрахме да отида при д- р Вецев да ме погледне и той и ако се наложи хоспитализация , нямам кървене беше веднъж само зацапване кафяво и някакви нишки на розово . Моля за съвет 🙏

# 278
  • София
Бях така с леко отлепване, още в края на 5та седмица. И аз нямах първите дни нищо по-различно от много леко кафяво и розово, но после прокървях.
Всичко се оправя с лежане и никакво натоварване. Мен си ме хоспитализираха, доктор Станулов настоя. Сега съм в 9ти месец, така че се преодолява като се спазват препоръки. Успех ти желая! 🩷

# 279
При мен доктора не настоя за хоспитализация , но пък аз настоях ако ще е по добре и ме изпрати да ме види д-р Вецев , вие къде бяхте хоспитализарана ? Аз от няколко дни нямам никакво зацапване , но пък доктора каза че си имам сериозно отлепяне и да лежа, не знам защо не настоя за хоспитализация

# 280
  • София
Шейново, там ме прати.

# 281
И на мен каза Шейново , при вас след прокървяването ли настоя за хоспитализация? Ние видяхме и пулс на прегледа при него .

# 282
  • София
Ами мисля, че да. За мен е най-добър вариант да се полежи в болница.

# 283
Да ако се наложи и аз предпочитам болница , а там продължихте ли с лечението на Станулов - пролутекса продължавахте ли го ?

# 284
  • София
Да, задължително. При прием разпитват подробно.

Общи условия

Активация на акаунт