🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 810
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 455
Ами не е като нищо да не е станало и детето на Надежда да не отнесе негативи. И не, не става въпрос за пуритански възгледи. То не е преживяло още тъгата от загубата на цялото семейство. За него може да е травмиращо показването на чувства от родителя към нов партньор. Детето е позитивно свързано и с двамата родители. И такива ситуации може да предизвикат конфликт на лоялност. Да не говорим, че всичко това може да доведе до eмоционални проблеми като гняв, безпокойство, объркване или безсилие, чувство за вина, деструктивно поведение, спад в училищните постижения, нарушения на съня, други здравословни проблеми...

# 1 456
Хора, Валерия получава факсове на някакви моменти от самото начало на предаването, може би заради травмата, която е преживяла. Не може да контролира и управлява емоциите си добре, за това ми се струват тези резки промени в поведението.

# 1 457
Ако е имало кекс между Валя и Алеко още повече ще заговори чувството ѝ за притежание и направо е разочарована от него. Не ме учудва нейното поведение, смятам че за нея и в нея играта приключи. Беше ѝ интересно когато мислеше, че води с нещо  пред другите, а сега...
Ако е имало кекс между тях, щеше да е изгонена досега!

# 1 458
Тук стана като бабешки форум...

За Вал..не търклсете под вола теле и дълбок скрит смисъл. Тя си го каза...блокажи си има, трудно й е да говори за чувства и романгика.
Харесва го, каза го след това на другите моми.
Измисляте си несъществуващи неща, спопед мен, изсмукани силно от пръстите.

# 1 459
Няма ли да се спрете вече с това дете? Много се прекали.

# 1 460
Няма ли да се спрете вече с това дете? Много се прекали.
Абсолютно.

# 1 461
Валерия се засегна от натиска да се опита да възобнови отношенията с баща си. На синхроните е явно, че не иска да си разголва душата пред камери и не уточни причината.

# 1 462
Тете, ако харесваш някой, ще се дърпаш ли така, за да не те докосва? Особено като преди това си демонстрирал страст? Просто Валерия се измори да играе, тя видимо не го харесва.

# 1 463
Абе какво се чудите. Редовният репертоар на Алекс , преди да изгони някоя. Уж се случва нещо неловко между тях на срещата . Чао Вале. Дано срещнеш любовта

# 1 464
Валерия се притесни, което ще действа срещу нея! Аут е! Язък. Тетка Надежда не заслужава повече от нея да остане, но опитът си е опит!

# 1 465
Йоана май и сама не си вярва на нещата, които казва. Изобщо не звучи убедително.

# 1 466
Хареса ми, че Валерия беше директна и ни спести дежурните суперлативи, с които останалите го засипват. Басма ли да му цепи на Алеко, айде стига! Той от няколко седмици има доста тъпи постъпки, хич не е цвете, така че не го съжалявам. Sweat Smile
Най-малко него бих съжалила.

Много се коментира поведението на Надежда. Тя е мега зле! В конкретния случай, афекта на повечето от Вас, се дължи на лягането, с дрехи и в отделни завивки, до мъж, а почти никой не ожали жив детето, че майка му иронизира явно, примигва, злобее, обижда и е пасивно агресивна ?

# 1 467
Много е красива Йоана.

# 1 468
Валерия се самоизгонва. Добре прави. Може би най-зрялото напускане. Останалото са внушения от екипа да замаже нещата, че не може да вербализира чувства. Тя няма такива в случая (вече), че да ги изговори.

# 1 469

от вчера е 100 нагоре, от началото на предаването е 10к надолу, но над 20% от абонатите й са ботове. Подозирам, че ще купува още ботове, за да не стане ясно огромният спад в абонатите й.

Яяяя ко туй сайт? Аз знам за Modash където уж показва колко последователи са фейк, това как се казва?
https://collabstr.com/
това е приложение главно за брандове, където им виждаш и тарифи, и статистики. Насочено е главно към американския пазар, където ти показва и fair price.
Скрит текст:

Modash не е точен, защото в случая на Надежда, тя си е ограничила профила, комантари и тн и сайтът показва 0% фейк профили.

Общи условия

Активация на акаунт