🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 507
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 195
Миналата година не са обирали нито синхрони, нито вени на победителката. Нито пък агресията на победителката от първи сезон.
И да искат не могат да оберат тези ситуации, но сихрони спокойно могат да орязват.
Валерия беше показана като положителен образ все пак.
Капитонова беше победителка про форма да не забравяме.
Даже Александра в Чакалкаст каза, че Виктор й е казал , че ще избере нея.

# 196
Изпуснах ви и сега не мога да разбера шегите за татко Танко и стиховете. Може ли бързо резюме, моля?

# 197
Изпуснах ви и сега не мога да разбера шегите за татко Танко и стиховете. Може ли бързо резюме, моля?
Просто трябва да му разгледаш инстаграма и веднага ще разберещ всички шеги:)

# 198
Не, фейсбука е по-впечатляващ.

# 199
Скрит текст:
Миналата година не са обирали нито синхрони, нито вени на победителката. Нито пък агресията на победителката от първи сезон.
Валерия беше показана като положителен образ все пак.

JoyJoyJoy От най-положителните Joy

# 200
Аз не мога да разбера какъв е смисълът да не избере никоя, много глупаво ми се вижда. Те не го задължават да се жени за нея, след предаването казва, че е имало непреодолими различия и толкова...Сигурно са искали Маги да се дехидратира от рев.

# 201
Благодаря за новата тема, да се включа в нея и аз.

# 202

TuЛи, една девойка снощи сподели, че на Евгени баща му развива бурна дейност във ФБ профила си. Уж рекламира бизнес и къщи в Тайланд, а като ходихме да го посетим виртуално, картината друга.
Извън зоркото око на мама Светла татко Танко е вече друга личност.
Гердани, мердани, коктейли и палми,... гер ап У цялата ситуация. И селфита, и поезия в изобилие, ама любовна и еротична . Нямаше индикации музата да е жена му. Особено в една рима, където щял да и отвори всички гънки.
И фенки на килограм, от плахи въпроси до покани за софра с яре и телефон. Танко обаче загадъчен , не отговаря директно на въпроса разведен ли е. Дипломатичен спрямо Светла, но и романтичен спрямо лелите, които били жадни за подобна поезия.
И активен, преактивен...лежи в джакузита, държи чаши, катери въжета вертикални, демонстрира добра форма широкоспектърно. Неговата активност прехвърлихме в темата и се позабавлявахме.

Целият надслов от видяното е поучителен - не правете като него и не причинявайте това на децата си на тази уж зряла възраст.

# 203

TuЛи, една девойка снощи сподели, че на Евгени баща му развива бурна дейност във ФБ профила си. Уж рекламира бизнес и къщи в Тайланд, а като ходихме да го посетим виртуално, картината друга.
Извън зоркото око на мама Светла татко Танко е вече друга личност.
Гердани, мердани, коктейли и палми,... гер ап У цялата ситуация. И селфита, и поезия в изобилие, ама любовна и еротична . Нямаше индикации музата да е жена му. Особено в една рима, където щял да и отвори всички гънки.
И фенки на килограм, от плахи въпроси до покани за софра с яре и телефон. Танко обаче загадъчен , не отговаря директно на въпроса разведен ли е. Дипломатичен спрямо Светла, но и романтичен спрямо лелите, които били жадни за подобна поезия.
И активен, преактивен...лежи в джакузита, държи чаши, катери въжета вертикални, демонстрира добра форма широкоспектърно. Неговата активност прехвърлихме в темата и се позабавлявахме.

Целият надслов от видяното е поучителен - не правете като него и не причинявайте това на децата си на тази уж зряла възраст.

Хаахахахахахахахахахаахахахааха, браво за този пост, шапка свалям!

# 204
  • тук и там
Благодаря за новата тема. Сезонът ми е скучен, анкетата не попълних, защото смятам че с никоя не си подхожда Алеко,нямам и фаворитка-та ми е все тази коя ще спечели. Иначе добре се посмях с татко Танко , благодаря че споделихте.

# 205
Уфф,хора и аз си причиних ФБ на Тинко 👀 ! Ами,какво да кажа...😂😂😂 !? По-потресена съм от фенките му🫣🤭 Ако някой ден изтрещя така, ви позволявам с чиста съвест да ме гръмнете !!!

# 206

ferencliszt, в доста меланхолично настроение е изпаднал този мъж поезия. :/

Ех, жената поезия как щеше да му пасне за снаха Smile
Слава богу, че се отърва от Семейство Адамс! Joy

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 17:54 от Вени Ев

# 207
  • София
Благодаря за новата тема, преди малко с голяма мъка и на няколко пъти изгледах последния епизод от миналия четвъртък. Ох, кога ще свършва тази мъка?

За анкетата:
Жалко, че няма отговори, 'Никоя' и 'Никоя'
Защото това щяха да са ми отговорите.

Отчетох се с:
1) Йоана
2) Надежда

Честно казано се изненадах, че мисля като мнозинството, особено на 1-ия въпрос за Йоанка дълбоките сини очи.

# 208
Чудя се на този чичак - татко Танко, при двама синове, внучета, снаха, кандидат снаха, съпруга, майка, къща с куче, коте и т.н. що се излага така. На неговата възраст по  би му прилягало сладки снимки с малката и голямата Ети, между синовете,  на празнични трапези и демонстрации на задружно семейство, такова за каквото мама Ети даде заявка в предаването, а то ко излезе, кой на къде му видят очите и гъзарии, съпроводени с меланхолични и изтъркани стихове. Боже, опази!

# 209
Хахаха, Прокси, Танко здраве да ти дава!!! 🤗🤣😜
Това същият собственик на логистичната “компания” ли?

Инак, мисля, че Сашко може и в компанията на food гурото, а.к.а. най- добрият му приятел да осъмне. Че Наумката едва ли жена му ще го е пуснала да нощува на палатка, пък било то и по мъжки. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт