🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 832
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 950
Бърз въпрос - на кой анимационен герой ви прилича Надежда?
Скрит текст:

ПП: Не го казвам с лошо, племенницата ми (на 6 г.) го спомена вчера и много се смях.

# 1 951
  • Тайланд
Аз съм изгледала всички подкасти (с което не се гордея Joy) и всички момичета казват хубави неща за него. Единствено при Мария си личи, че е леко с накърнено его и някои просто казаха, че не са били заинтересувани, но в никакъв случай с негативно отношение.
Да бе, 2 месеца се излагат по тв, крясъци, викове и скандали, оставят някакво момченце да ги бара и лигави, а после не казват, че ги бОли щепссела 🤣
Виктория например - "щях да му откажа 3 рози и последната златна, ама ме изпревари! Обаче ако го видите му кажете да ми звънне едно телефонче 😘"

# 1 952
Викито още ли се подвизава с онзи, който шамари жени и я караше да му носи торбите? Тя си е мазохист - този, после пък Емрах…

# 1 953
Емрах?

# 1 954
Надежда ми се струва, че е от типа хора, които ще държи сметка на партньора си "защо за 3 месеца връзка до сега никога не си пърдял пред мен? НЕ МЕ ЛИ ПОЧУВСТВА БЛИЗКА?. Защо си тъй дистанциран от мен? Край. Късаме."

# 1 955
Надежда ми се струва, че е от типа хора, които ще държи сметка на партньора си "защо за 3 месеца връзка до сега никога не си пърдял пред мен? НЕ МЕ ЛИ ПОЧУВСТВА БЛИЗКА?. Защо си тъй дистанциран от мен? Край. Късаме."
Нищо чудно. Тя в момента ни държи сметка, защото хората намериха, че представя маникюри от интернет като свои. Какво ще се извинява или дава обяснения, ние сме й длъжни.

# 1 956
Точно, поне има някакво елементарно възпитание и такт.
Дори Алеко като я попита кой я е накарал да се чувства виновна, че не била на палатка досега, смени темата и не използва момента да се оплаче, за което евала.
Почнах и с облизването да ѝ свиквам, не ме дразни вече Laughing

Движението с устните е заради брекетите, когато ги махне ще престане да го прави.

# 1 957
Един път беше в публиката на танцувалното предаване и почна да обяснява колко харесва и подкрепя Емрах, бил най-добрия и т.н. Първо, че Емрах си е дърво, второ че това беше докато още се вихреше скандала с него. Партньорката му в танците го обвини, че постоянно се държи неприлично с нея - дори я целуна пред камерите и пред очите на приятеля ѝ. Мацката беше бясна. Ама Вики си го подкрепя, какво ѝ пречи. Явно си има слабост към гаменчета.

# 1 958
Маги, Катето и Валерия добре се забавляват в ИГ.
Останалите са жалки с колективната им злоба към Миглена. В основата на всичко е завистта към нея защото се откроява и никога в изказа си не слиза на тяхното махленско ниво. Алек не е мъжът за нея, категорично. Сигурна съм че след финала тя ще си намери нейният човек. Има добро сърце и е красива, натрупа популярност и ще има доста кандидати.

# 1 959
В Надкаст гостува Валерия. Надя явно не желае повече известност....🙂

# 1 960
Това със завистта е толкова заучено и невярно. С това се успокояват, когато някой не ги харесва. Нито Маги има нещо за завиждане, нито пък другите в предаването.

# 1 961
Ама Вики си го подкрепя, какво ѝ пречи. Явно си има слабост към гаменчета.
Американците имат един израз, male-identified woman, жена, която винаги избира мъжката страна и принизява собствения си пол (и често прави коментари как всички жени са зли, змии, само с мъже се разбира и тн, защото тя е много специална, видиш ли), без значение от ситуацията и кой е прав и кой е крив - нали е мъж. Виктория ми дава такъв вайб, щом дори за мъж с обвинения за насилие, търговия с наркотици, че и гонен от предаване заради посягане на жена, ще обяснява колко е "чист и добър", а ние сме хейтъри и сигурно злобни женици в нейните очи. 🥱

Маги в сравнение си е girl's girl, малко ми е смешно как всеки ден пуска 50 сторита с коментари от фенки, но факт е, че умее да се харесва и да комуникира с жени, което е добре за предимно женската аудитория на това предаване.

# 1 962
Ще дойдат роднините другата седмица и ще разберем :Д
Надежда циганка ли е? Изключително много ми прилича на този етнос, но нямам спомен да го е признавала

# 1 963
  • София
Довечера в "Аз обичам България" в отбора на Сашо  ще бъде Евгени.

# 1 964
  • Тайланд
Браво, Пам, ултра феминистка, нали беше... 🙄🙄🙄
Разбира се, че Сашко бил джентълмен и не бил виновен, че не върнал Нани. Доообре. Винаги оправдавайте мъжете. Винаги!

Пам, може би не е случайно, че някои жени са мачкани от мъжете. 😏😉
Пам само дрънка глупости, псевдо-интелектуалка е, не мога да разбера защо ни я пробутват.

Феминизмът трябваше да възпита силни, самостоятелни и креативни жени, беше добра идея. Но тук в Америка се изроди и получават само страхливи и озлобени мъжемразки, на които винаги някой йм е виновен. С жената учим щерките да стоят настрани от хора, които съдят другите по външни белези, а не характера им.

Проверете спора man or bear (мъж или мечка) да видите до каква степен са промити мозъците на хората. И модерният феминизъм е просто чуждо западно понятие за България, жените имат равни права от 45та и нашата култура е по-напред в това отношение.

А Сашко е тъпо парче и играе роля. Не е говорител за +3 милиарда мъже.

Общи условия

Активация на акаунт