🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 649
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 160
Мен пък ме притеснява процентът жени, които се уповават на астрология, тарология врачкология... чак ме докарва до гастроентерология като почнат да говорят за асценденти, натални карти и тн.

Относно, че Валерия била необразована, ми тя  тепърва ще завършва. Като за 21годишна, повечето изцепки са и простени. Още не е пораснала.

# 2 161
Валка наистина изглежда далеч по-миловидна последните епизоди, ни вдига тон, ни влиза в конфронтации, стои свита, съобразява се. И верно се е наляла малко, друса голямо ремарке сега Heart EyesJoy

# 2 162
Не се учудвам за Елена. Изглеждаше без настроение, вяла и измъчена последните месеци. Не искам да спекулирам, но по време на коментарните видеа на Ергена, често се случваше въпросният Асен да е в дома им, по нейни думи. Те си говорят, той излиза нанякъде. Може да му е дошло в повече това нищене. Не знам, но все си мисля, че не й направи добра услуга Камелия, въвличайки я в тези подкастове. Елена, вместо да си гледа гаджето, дрънка с приятелка с часове за ергена.

# 2 163
Аз не намирам Елена за грозна ,но и ми е далеч от красива. Малко ме натоварват високопарните и думи,  тарото и прочие.

Маги ми харесва много повече визуално, много хубави крака.
Аз бях тийм Елена, но съм съгласна с всяка дума. Жалко, че се е разделила с приятеля си, много хубава двойка бяха. Маги и на мен ми е красива, много висока и нежна.

# 2 164
Уж всичко изчетох последните страници, но не разбирам, кой величае Валерия? Аз такова нещо не видях. Отнесе един-два комплимента, задето скръцна със зъби на Алек и това е. Има травми (писна ми тази дума вече) и хората разбират, че ѝ е тежко, но това не значи, че я оправдават.

Елена не е грозна, най-нормална жена си е.
Имах предвид и под видеото на НадкасТ.
Извинявай, реших, че говориш за тук. В YouTube май си е практика да оставят само положителните коментари. Дори за Теа имаше много хвалби.

Кукушев е пуснал видео - приятно гледане.

# 2 165
Избутах до 55 минута в Надкаст и то с много зор. Безинтересно, трудно сякаш се случват нещата, тя сякаш хем споделя нещо, хем спестява много. Сега за интелигентност няма да говоря, тя е и малка още, има време да натрупа опит, да обогати речника, да и се променят гледните точки. То кой на 30+ мисли всичко така, както го е мислил на 20? 
Абе жива и здрава да е. Каза някои неизлъчени неща, опита се да обясни защо е реагирала Еди как си. Става за фон епизода де, меки гласове имат двамата - да си вършиш нещо и те да си мърморят отзад е супер.

Понеже сега наваксвам с коментарите. Според мен към Валерия има повече съпричастност, отколкото към Йоана, защото втората е изключително нападателна от самото начало. Да не забравяме, че Йо и Надя също бяха в “шуши груп”, та са една ракия трите 😀. Валерия напоследък малко по-леко го дава, приятелството с по-харесваните и даде малко положителна светлина (ако приемем, че Надя и Йо са по-нехаресваните от зрителя), докато Йоана от началото досега не е спряла. Отделно дълбае някакви много елементарни теми като чантата ти, обувките ти, Дубай, дрехите ти, палатката, палаткаааа..

Последно: Има нещо, което не разбирам и то е защо хората смятат, че като си с един родител то задължително трябва да си ангел на земята, най-добрият самарянин, не можеш да имаш отрицателни черти едва ли не. Да си с един или без родители се отразява различно за всички и далеч не прави един човек имунизиран към определени човешки качества. Имате някакви нечовешки очаквания, честно. В крайна сметка са си хора и като такива си носят своите положителни и отрицателни черти. Аз и двете ги разбирам, защото съм го преживяла и това винаги ми е било странно, как хората очакват от теб да си по-мека от хляба, по-сладка от мед, винаги мега положителна и мила.. Еми that’s not how that works!

# 2 166
Чудя се дали случайно не съм попаднала в миналогодишна тема. Защо пак се нищи Елена, че даже била ли хубава… 😂

# 2 167
Не се учудвам за Елена. Изглеждаше без настроение, вяла и измъчена последните месеци. Не искам да спекулирам, но по време на коментарните видеа на Ергена, често се случваше въпросният Асен да е в дома им, по нейни думи. Те си говорят, той излиза нанякъде. Може да му е дошло в повече това нищене. Не знам, но все си мисля, че не й направи добра услуга Камелия, въвличайки я в тези подкастове. Елена, вместо да си гледа гаджето, дрънка с приятелка с часове за ергена.
Ами нашите мъже, дето трябва да търпят предаването. Досега да са ни зарязали. Да не се ядосва Елен, ще си намери по-подходящ за нея. Simple Smile

# 2 168
Чух нещо мъж обсъждате..
Кат чух мъж, и веднагически ми изникна образа на татко ви Танко...що тей, не знам Joy

Валерия продукцията я пазеше накрая спорид мен. Не я вкарваха в скандали....за туй излезе с ореол леко...

# 2 169
Високият стандарт е различен за всеки.
Само като се сетя как обсъждаха Надя и Йоана коя била фалшива ,коя каква била , поне те лъснаха като естествено злобни.
Не виждам как обсъждане на някакво предаване може да е причина за раздяла .

# 2 170
Чух нещо мъж обсъждате..
Кат чух мъж, и веднагически ми изникна образа на татко ви Танко...що тей, не знам Joy

Валерия продукцията я пазеше накрая спорид мен. Не я вкарваха в скандали....за туй излезе с ореол леко...
Обсъждайки Елена, честно е да преминем малко и към другия лагер - видяхте ли, че татко Танко е пуснал нова любовна поема?

# 2 171
Аз се чудя дали “новината” за тази раздяла съвсем случайно ни се поднася сега… Лично за мен е все тая, но странно съвпадение

# 2 172
Ами нашите мъже, дето трябва да търпят предаването. Досега да са ни зарязали. Да не се ядосва Елен, ще си намери по-подходящ за нея. Simple Smile
Аз не гледам с мъжа си. Камо ли с прясно гадже и после още няколко часа да коментирам на глас.

# 2 173
Ако я е зарязал, защото коментира “Ергенът”, то тя се е отървала.

# 2 174
Според мен пък Валерия е по-одобряваният персонаж, защото научихме много за нейния личен живот и така по-лесно зрителят изгражда някаква връзка с човека, създава се усещането, че са по-близки. Както в ежедневието - имаме много приятели и познати, чиито действия не харесваме/одобряваме, но започваме да ги разбираме с времето и проявяваме емпатия.
Докато за Надя и Йоана до последния епизод не се знае почти нищо. Остана едно усещане за студенина, отчуждение...

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 15:17 от Meddyy

Общи условия

Активация на акаунт