🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 597
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Има си значение последователността. Тази с последната ще се излага в следващия епизод

Искам сезон с Танко , лелята с дроб сармата и някоя и друга тайландка. Ще бъде епично.  Само не знам ако дроб сармата додрапа до финал с какви очи Танко ще я представи на снахата.
Е как с какви, палави.😂
 Мен ме радва, точно това в Надежда, за което я обвинявате. Играе си играта вътре умно, а на синхроните е честна със зрителя. Не, като кака Магда, да се опитва да лъже и маже пред всички и то не особено успешно и на двата фронта.
 Такива играчи харесвам аз.

# 226
  • София
Мммм, мне Stuck Out Tongue
На синхрони се казва каква ти е играта и обясняваш ходовете си.
А не да клепаш по останалите, включително и уж по-близките ти, а иначе пред камерите с останалите да си безмълвен.

# 227
Нани се държи възпитано. Не можеш да дрънкаш всичко, което ти дойде на акъла. От друга страна на синхрон - защо не? Все нещо трябва да каже.

# 228
Те ги въртят на шиш за тия синхрони и е крайно ясно, че ако там не ръсиш пикантерии, бързо ще си ходиш. Нани не е отишла там, за да си ходи бързо. Ако пред другите си мълчиш, просто избягваш кокошкарски ескалиращи скандали. Добра стратегия според мен, особено ако от продукцията не ти дават зор.

# 229
Нани се държи възпитано. Не можеш да дрънкаш всичко, което ти дойде на акъла. От друга страна на синхрон - защо не? Все нещо трябва да каже.
Еееее,Alucard, винаги съм харесвала твойте разсъждения,но този път не съм съгласна,за Петър от Фермата беше безпогрешна 😉🙂

# 230
На мен ми беше много забавно как бяха монтирали коментарите на Надежда по време на готвенето. Добре им се получи.

# 231
Чудя се на този чичак - татко Танко, при двама синове, внучета, снаха, кандидат снаха, съпруга, майка, къща с куче, коте и т.н. що се излага така. На неговата възраст по  би му прилягало сладки снимки с малката и голямата Ети, между синовете,  на празнични трапези и демонстрации на задружно семейство, такова за каквото мама Ети даде заявка в предаването, а то ко излезе, кой на къде му видят очите и гъзарии, съпроводени с меланхолични и изтъркани стихове. Боже, опази!

Еее, много сте лоши! Скъсал човекът най-сетне синджира, след цял живот благоприлично ограничаващо семействане (да не забравяме,  че мама Светла му е съпруга), докопал се под благовиден повод до екзотиката, отприщил вси емоции и мераци, а вие - трапези, снахи, внучета. Съвсем приличен вид си има човекът и гол, и облечен, реди си стихове, лети в облаците най-сетне свободната му душа и тяло, ей на - и физическа активност демонстрира, а тук - Боже, опази!
Дай, Боже, всекиму! - бих казала аз. 😃

# 232
А, като се заговори за образования, Виктор и Евгени имаха ли нещо повече от средно?

# 233
  • софия
Мммм, мне Stuck Out Tongue
На синхрони се казва каква ти е играта и обясняваш ходовете си.
А не да клепаш по останалите, включително и уж по-близките ти, а иначе пред камерите с останалите да си безмълвен.
Тъй де, но това се случва в останалите риалитита. Тук все още не е позволено, като за последно се опитват да пробутат на останалите двама, трима заблудени зрители, че предаването е за льобоф. За това со кротко, со благо и с малко съскане. 😁
 Слагайте перата и перушините, бъркам коктейлите. Приятно гледане!

# 234
Да пиша и аз, че 16 страници изтървах!

Браво на Танко! И деца е отгледам, и семейство, всички са осигурени и щастливи. Малко да поживее и той. Grinning

# 235
  • София
Евгени е завършил нещо музикално и престижно. Нищо че трудно говореше .

# 236
А, като се заговори за образования, Виктор и Евгени имаха ли нещо повече от средно?
Е, нали Генчо някакъв колеж или университет в Лондон беше завършил, та тук, в темата, с това, че е говорил само на английски (мола Ви са), го оправдаваха, че само мучи в предаването. Аз за Алек нищо не знам.
Татко Танко си е супер там сред палмите и поезията! Мен лично страшно ме кефи, че има тази смелост да скъса синджира човечецът!

# 237
За мен се излага. Ама негов си е животът. Wink

# 238
Евгени е изучавал пиано в Royal Academy of Music, а Виктор е учил в НСА.

# 239
Вярно, че имаше нещо такова. Забравила съм. Запомнила съм само, че Евгени едно смислено изречение не можеше да каже. А Виктор казваше само две изречения.
Ето поредното доказателство, че и с повече от средно образование, човек може да бъде пълен гьон.

Общи условия

Активация на акаунт