🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 586
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 310
Не, нее, изобщо не казвам това. Мнението ми е извадено от контекста на дискусията. И беше във връзка с това, че Надя е била във връзка без оргазми. И това беше коментирано пак във връзка с това къде била тя, къде е Маги...
Идеята е , че Надя която има претенции и се подиграва на чуждия живот , също не е цвете. Вие опонирахте , че Маги е още по зле понеже , е търпяла изневерител. Аз се зачудих , от кога ако в една връзка единият партньор изневерява , другият е лошия и виновния. Ако не съм разбрала правилно , моля за извинение

Категорично не съм категоризирала Маги като лоша и виновна, защото са й изневерявали.

# 2 311
Като гледах Маги как бие кюфтетата се чудех тя като малка не е ли виждала как се спрескват кюфтета у дома? Ако не е правила поне от майка си да е видяла някакви неща
Ох, пак се разхилих, като си спомних пляскането на кюфтетата! Толкова бой изядоха без грам полза!
Ей това е Маги. Много ентусиазъм, голямо желание за всяка дейност и накрая - нищо на лице. Според мен, защото няма навик много да обмисля действията си. Хвърля се емоционално, старае се нещата що-годе да се получат, но няма дълбочина. И с любовника съм убедена, че е влагала чувства. Да, възползвала се е от възможностите му, но не това е било водещото. Тя и да иска, няма да може да манипулира. Липсва ѝ хитрост, словоблудство, смелост, наглост. Предпочита да угоди, вместо да излъже. Истинските държанки след толкова време са осигурени завинаги, защото манипулират и осребряват отношенията ежедневно, докато Маги и в тези отношения е наблегнала на емоциите, на възможностите за блясък и познанства на момента. Никаква визия за бъдеще, никакво усещане за време.
Живей за мига е нейното кредо. Единствено. Утре ще му мислим. Ето и сега се е хванала с двете хлапета и се развява щастливо в нета.
Защо няма домакински умения - живяла е сама на квартира, едва ли си е готвила, с баровеца по ресторанти, през другото време сандвич, салатка в заведение. За подреждането и хигиената никой не повдигна въпрос, а ако имаше проблем, нямаше да пропуснат.

# 2 312
Усмихни ми се това е най- точният коментар за Маги , описващ я идеално (поне това което е показала) . Да не каже някой , че я прехвалваме или светим. Симпатична шматка , но безхитростна
Та по въпросът за кюфтаците , от сто години готвя и също не знаех колко точно трябва да ги пляскам. Изглеждаха си ми добре сплескани. Просто Надежда не пропусна повод , да намекне за некомпетентността на Маги. Но спор няма -културно и с финес

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 20:42 от AuroraBB

# 2 313
Защото докато едната е правила кюфтета на детето си, другата е яла в ресторанти. И това по принцип е ок, ама да не се изкарва жертва Мага.

# 2 314
Хора, сериозно, защо ви харесва Маги? Махнете добротата, това ясно. Какво реално самостоятелно е постигнала? Отделно е била и любовница. Тичала е след богати мъже и сега се изкарва жертва. Тази песен, че е жертва и нейната велика промяна се пее допълнително и от всички известни личности, които познава. Става малко облъчване.
Маги е свободна. Може да си тича след когото си поиска. Питай женените мъже, защо не си гледат жените.
Откъде да знаем дали и високо моралната Нанка не тича като нея? Напуска работата си и влиза безработна. Уж взима "само 200 евро ", което са нищо пари. Излиза от Ергена и си купува салон за красота. Айде моля...

# 2 315
  • Тайланд
Аз за жена бих си взел или Габриела или Барбара - по-високи са, тежат си на мястотото, държат на бой и могат да раждат големи Български бебета!
Щото тва мойто последното излезе хилаво и ситно.

# 2 316
Не го знаят, когато се записват, но после разбират, че им спира дъха.

# 2 317
Не се знае , но кандидатките сме вече лудо Флюбени. Сърцето ми от сутринта прескача , добре каза за кастинга , мислех , че не съм си пила хапчето.

# 2 318
Не са ли и трите моделки? Само Васка липсва.
Васка е приятелка на Надежда, едва ли ще се снима с Маги.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 19:16 от Lilly_85

# 2 319
Има стори на Маги от някаква вила и се вижда, че по телевизията върви формула 1, а нали Алек е голям фен🤔

# 2 320
Не, нее, изобщо не казвам това. Мнението ми е извадено от контекста на дискусията. И беше във връзка с това, че Надя е била във връзка без оргазми. И това беше коментирано пак във връзка с това къде била тя, къде е Маги...
Идеята е , че Надя която има претенции и се подиграва на чуждия живот , също не е цвете. Вие опонирахте , че Маги е още по зле понеже , е търпяла изневерител. Аз се зачудих , от кога ако в една връзка единият партньор изневерява , другият е лошия и виновния. Ако не съм разбрала правилно , моля за извинение
Ех сега, знаем за какво е търпяла изневерите.
Като ѝ писне (или той я отреже за по-млада) събира си марковите дрехи в своя "стар малък автомобил" и търси си "малък апартамент" под наем и започва отначало.
След това се записва в Ергенът.

# 2 321

Маги на къмпинг още през 2020г.

# 2 322
Личното ми усещане за този сезон е, че много от планираните сюжетни линии им се провалиха, в движение са мислили палатки, обувки, чанти и са въздъхвали от облекчение, когато някоя статистка реши да се докаже.

Катето - красива, млада, представителна, първа влезна, първа среща, очаквали са с нея да стане някакъв конфликт млади vs стари, обаче тя се оказа твърде чувствителна, тиха и неуверена.

Габриела и Памела - сторило им се е много забавно две сестри да се борят за един ерген (извинете, 2007 година ли сме?), очаквали са сигурно някакви зрителски вълнения, то едно, че на нас не ни беше интересно, отделно, че Вики им осуети плана.

Теа - за нея бях убедена, че ще стигне топ 10 вместо Киари и Горджъси, беше много колоритна, но прекали с алкохола и си отиде.

Барбара - тя нали беше казала, че полупияна пуснала на майтап кандидатура, дори на повечето места слагала тиренца, а я извикали след два дни? Интересно ми е как решават коя да иде на кастинг, по картинки от Инстаграм ли? Не знам, през цялото време имах чувството, че се очаква нещо от нея, а тя поспи през деня, вечер заплаши някоя с бой и така.

За сметка на тях обаче изпъкнаха Горджъса, Мария, Виктория донякъде с тази вътрешна информация от БФС, Надя и Йоана като че ли сами си отвоюваха топ 5.

Получи им се със Силви, Маги, Нани, може би донякъде Милена и Валерия, другите не ги помня вече. Васка само ние искахме да я видим.

Та така. В интерес на истината с още една потребителка очаквахме като станат по-малко моми, тепърва да става интересно и да има игра на по-високо ниво, но Боже, каква скука. Какви палатки. Наистина ми липсват участнички с колорит, въображение, закачка. Тези, които го умееха, си отидоха.

# 2 323
Далеч съм от мисълта, че Виктория пусна бомбата за Габриела без знанието и одобрението на продукцията. Просто искаха да ги разкарат, нищо интересно не се случваше там, а и тамън да живне шоуто. Имам предвид, че за мен си беше планирана сюжетна линия. За другото съм съгласна.

# 2 324
Добре, защо ще им е да ги гонят тогава, а една Киара примерно беше статистка до последно? Твърде рано си заминаха да кажеш, че в шоуто нищо не се случва вече. А Памела и среща имаше, имаше някакъв колорит и при двете момичета, Габриела си беше като втори лидер на Шуши груп.

Въобще грам не разбирам защо някои се измъкват между капките. Поли миналата година поне беше забавна. 😁

Общи условия

Активация на акаунт