🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 543
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 340
Надникнах в темата от любопитство.
Никога не съм гледала съзнателно Ергени, Моми, Капки, Едни за други, чат- пат хващам нещо, прочитам и т.н.
Зачетох се случайно тук, ама с тоз Танко и най- вече коментарите се посмях от сърце.
Мернах момите, докато бяха 6 налични, Екатерина е много красива. От тия, дето сега са още във формата, Йоана ми е много антипатична, Маги поне има някакъв финес и чар. Оназ другата след толкова подобрения има приличен вид.
Ергените и тримата са потрес. Верно чичо Танко е с едни гърди пред тях.😂

# 2 341
  • Варна
Този къмпинг на Мага като '"палатката" на продукцията....фейк, фейк, фейк...

То на Маги всичко й е фейк 🤣🤣

# 2 342
Моето мнение за жена, която е била любовница 10 години и са ѝ изневерявали с други жени(това с официалната не знам дали се брои) и тя е знаела и е прощавала, няма как да е положително.
За вас може да е емпатична, добродушна и т.н, за мен е просто глупава.
За първи път в живота си видях човек на над 20, който не може една салата да нареже.
И какво означава да е добра? Добра за кого? За себе си или за другите?
Тази жена със сигурност не е добра към себе си, не се обича, не се уважава.

На мен ми направи впечатление, че на синхрона, след случката в шатрите, Магдалена не изглеждаше толкова разочарована и наранена, както обикновено. Сигурно е приела, че и тоз е като другите(с изневерите), ама кво толкова нали си е и с нея.....
Коя жена е била любовница 10 години?

Според мен Магдалена се е била разбудила, когато Надежда е ставала, все пак спаха една до друга и знае, че Надежда не е нощувала при него, а се е мушнала сутринта.

за мен тези сцена не беше убедителна, бил е започнал снимачния ден, за да си ги заснемат сцените с Надежда.

# 2 343
  • София
Аз не съм прочела някой да казва че Магдалена не е глупава и е взимала правилни решения, моите симпатии спечели с това че явно несполуките и грешните ѝ избори не са я озлобили и настървили към останалите хора. Рядко срещано е, не само в рамките на предаването.

# 2 344
  • here and now
Е как коя, същата която не може да си намери друга работа и остава да работи при бившия си...

# 2 345
Сцената беше малко изсмукана от пръстите. Постоянно се гледат една друга как се натискат с него по диванчетата, Теа му танцува и му се отърка хубаво пред всички, пък изведнъж това, че се гушкал с Надежда в леглото, било скандално и унизително…

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 22:28 от Lilly_85

# 2 346
Аз не знам защо “готвенето” на Магдалена се обсъжда още. Едва ли неспособността й да готви й пречи с нещо или би пречила на бъдещия й партньор.
Аз се научих да готвя на 40, някои жени готвят, но никога не се научават да го правят вкусно, други пък цял живот не умеят да готвят. Светът не свършва с това и едва ли вкусните гозби са гаранция за безметежен любовен и брачен живот Simple Smile.

Последна редакция: сб, 11 май 2024, 23:12 от waterproof

# 2 347

Милиони жени живеят с мъже, които им изневеряват системно. Аз лично знам за поне десет жени.

И на тия жени дреме ли им или си изневеряват и те?

# 2 348
  • here and now
Скрит текст:
Моето мнение за жена, която е била любовница 10 години и са ѝ изневерявали с други жени(това с официалната не знам дали се брои) и тя е знаела и е прощавала, няма как да е положително.
За вас може да е емпатична, добродушна и т.н, за мен е просто глупава.
За първи път в живота си видях човек на над 20, който не може една салата да нареже.
И какво означава да е добра? Добра за кого? За себе си или за другите?
Тази жена със сигурност не е добра към себе си, не се обича, не се уважава.

На мен ми направи впечатление, че на синхрона, след случката в шатрите, Магдалена не изглеждаше толкова разочарована и наранена, както обикновено. Сигурно е приела, че и тоз е като другите(с изневерите), ама кво толкова нали си е и с нея.....
Много жени не готвят, готвят мъжете или се купува.

Милиони жени живеят с мъже, които им изневеряват системно. Аз лично знам за поне десет жени.
[/quote]
Дори не става въпрос за готвене. Една салата не може да нареже...
Аз също познвам такива жени, но са омъжени и част от тях също изневеряват, а на други им е по-изгодно да се правят, че не забелязват.
Lilly_85, тук в темата Надежда я изкараха все едно е забременяла в национален ефир, а Магдалена за сметка на това, много леко го прие.

# 2 349
  • Вестерос
От къде да знам, що за въпрос. Отчет не са ми давали. Написах го, защото се случва.  Не е нещо невиждано и нечувано.

И като не може да реже салата какво от това? 🤔

# 2 350
Е как коя, същата която не може да си намери друга работа и остава да работи при бившия си...
Откъде знаете кои са й били гаджетата през тези 10 години?
тук досега никога не се е писало подобно нещо, само се спекулира, че заедно с Александра Петканова са били любовници на този Любо.

# 2 351
Не може да борави с ножове, в някои случаи това си е направо плюс JoyJoyJoy Нооо като цяло мъж би стоял до жена си ако може да го глези и с храна.

# 2 352
Нищо между Надежда и Алек не е толкова криндж както като се заяде на Маги за разликата в годините и каза, че "тази една година много й тежи". Аз сигурно и по-тъпо от Маги гледах тогава.
и каза, че е на 34, а не на 35, а постоянно казва за Магдалена, че е на 37.. като знае, че е на 36
В Преди Обед Валерия каза, че Надежда лично й е казала в предаването, че е на 35. Сега вече е на 36.

# 2 353
Валерия много неща каза, откакто излезе, но колко от тях са истина е под въпрос.

# 2 354
Няма как да сме сигурни във фактите. Знаем само, че 10 години е имала връзка и мъжът е изневервявал. Дали е бил женен, разведен, 60 годишен - това са спекулации. Може някои от тях да са истина, но да става въпрос за съвсем различна връзка. Жената е на 36+, надали е имала само 2-ма мъже в живота си.

Общи условия

Активация на акаунт