🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 568
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 430
Нищо чудно Барбара да е минала през руската/украинската школа, кожичките изглеждат много добре. Продуктите им също са много добри, аз ходя в такъв салон и не съм била по-доволна. В повечето български салони, естествено не всички, се набляга повече на визията на нокътя и се забравя за кожичките.

# 2 431
Няма нищо лошо в това една жена да не може (или да не иска) да готви, да чисти, да зашие копче, да се грижи за цвете, да гледа дете, да се гримира.Както няма нищо лошо в това един мъж да не може да забие пирон, да смени крушка, да шофира, да рита топка, да пие бира. Остарели стереотипи.
Дразнещото в Маги не е това, че не може да готви, а това, че лъже за това и за всичко останало. Че даже и си вярва.
Но истината е дефицитна стока в това предаване. Както и любовта, впрочем. Лъжат всички - като се започне от продукцията с измишльотините във визитките и се продължи с монтажите и манипулациите,  след това минем през момите, дето се представЛЯВАТ за какви ли не, и свършим с ергените, дето са в перманентна роля.
"Ергенът" е по-близък до треторазряден сериал, отколкото до реалити.

# 2 432
Нормално, аз щях да съм много учудена, ако всичко е истинско. Какво се очаква да стане накрая? Гледаш някакъв мъж как се изяжда с десетина други мацки пред очите ти, видели сте се 10 пъти за по 15 минути на някаква пейка и един път на индивидуална среща (естествено с камери, завряни в лицата ви) и изведнъж се очаква да сте готови да се отдадете един на друг? Тц… Не става.

# 2 433
Нормално, аз щях да съм много учудена, ако всичко е истинско. Какво се очаква да стане накрая? Гледаш някакъв мъж как се изяжда с десетина други мацки пред очите ти, видели сте се 10 пъти за по 15 минути на някаква пейка и един пър на индивидуална среща (естествено с камери, завряни в лицата ви) и изведнъж се очаква да сте готови да се отдадете един на друг? Тц… Не става.
Очаква се, как, даже ще ти се сърди, че поставяш болката от травмите си пред общото бъдеще. 🌹

# 2 434
Наистина изглежда доста пипнат маникюрът. Само това ме озадачи: РАБОТА С ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РУСКИ МАТЕРИАЛИ💥. Иначе, да, да имаш добра маникюристка е богатство.
Има си висококачествени руски марки, например
Скрит текст:
Spektr.

# 2 435
  • София
Няма нищо лошо в това една жена да не може (или да не иска) да готви, да чисти, да зашие копче, да се грижи за цвете, да гледа дете, да се гримира.Както няма нищо лошо в това един мъж да не може да забие пирон, да смени крушка, да шофира, да рита топка, да пие бира. Остарели стереотипи.
Дразнещото в Маги не е това, че не може да готви, а това, че лъже за това и за всичко останало. Че даже и си вярва.
Но истината е дефицитна стока в това предаване. Както и любовта, впрочем. Лъжат всички - като се започне от продукцията с измишльотините във визитките и се продължи с монтажите и манипулациите,  след това минем през момите, дето се представЛЯВАТ за какви ли не, и свършим с ергените, дето са в перманентна роля.
"Ергенът" е по-близък до треторазряден сериал, отколкото до реалити.

Ефектът на Мьосбауер, научих нещо ново от никнейма ти, но нищо от същността му не разбрах. Иначе съм съгласна с теб, но мисля, че както и в живота има едно "освен ако не ти се случи".

# 2 436
Губите замисъла, ТОВА Е НАЙ-ЖЕЛАНИЯТ ЕРГЕН В ДЪРЖАВАТА!!!!!!!! ТОВА Е МЪЖЪТ!!!! Не случайни "мъже" на улицата, а МЪЖЪТ. "The" man. JoyJoyJoy звучи толко криндж аххаха Трябва да милеете за всяка секунда с него, всеки миг, да победите първа, втора, трета, пета, ДВАДЕСЕТ И ПЕТА!!!!!! За славата и честта да бъдете неговата избранница.

# 2 437
Зачетох се в ревютата на Лавацата. Маги сама си е дала 5 звезди. 😁
Скрит текст:

# 2 438
Оф, това е супер криндж, но някакви странни хора го правят и в нашата фирма. А не сме фирма, на която някой не 'и чете ревютата в гугъл...Grinning Не мога да си го обясня.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 14:11 от savii_

# 2 439
Гледам, затрили са ни веселбата от снощи, а беше поучителна. Нищо.
Сега съм решила малко по-сериозно да си напиша мнението за претендентките.
Сериалът "Сексът и градът" е задължителнен за всяка жена, особено за младите бръмчилки, които идват от друг град в София. Днес си пуснах отново първа серия и си припомних много неща. Едно от тях е, че в един космополитен град, какъвто е София в момента, никак не е лесно да бъдеш бръмчилка като Маги. Мъжете вече не са кавалери, не ти правят път да минеш, онзи ден едно младо момче щеше да ме отнесе на стълбището към WC в един ресторант и въобще не му мигна окото да се извини. В днешно време жени като Маги живеят много активен живот, изпълнен с купони и хубаво вино, може и малко бело тук там. Обикновено попадат в лапите на някой по-възрастен баровец, който ги използва на повикване, а в замяна им дава лукс и сладък живот. Времето минава и изведнъж се оказват на 35, точно времето, в което силата на жената върху мъжете започва да отслабва. Самите мъже си го казват, те знаят това (епизод 1 на сериала). Ето защо Маги наистина гони последните влакове, ако е решила да прави семейство (в което дълбоко се съмнявам). Пак добре, че бившият й любовник й е намерил добра работа, защото жени като нея нямат професионални умения и не са научени да работят.

Алек е млад мъж, перспективен, но истината е, че не е чак толкова млад вече и трябва да си търси жена, за да улегне и да се превърне наистина в успял мъж. За един мъж семейството доказва просперитет. Виждам го, че е омаян от Маги, трудно ще намери лъскава жена като нея. Проблемът е, че тя вече е минала във втората категория бръмчилки и той това тепърва ще го осъзнава, НО ако е решил да използва връзките й, за да пробие някакси в столичния хайлайф (пък дори и от бизнесподбуди), тя е жената за него от наличните вътре.

Надежда...гледана жена, която е намерила мъж, който я е издържал и й е направил подобрения. Нейният проблем е, че се е оказала с тунинг, а е трябвало да си седи дОма с детето и само един мъж да се радва на тези подобрения. Е, каква файда от тях тогава, си е казала Надеждя? Ето защо тя е ритнала спонсорът и баща на детето й и е тръгнала да гони дивото и "да си поживее". Грешката й е, че гърците са много набожни и религиозни и трябва да успее да се пласира добре, защото гъркът едва ли ще я прибере обратно след тези екшъни, които тя прави. Тя това го знае и за това с нокти и зъби драпа да спечели, защото практически път назад за нея няма. Не съм сигурна, че Алек ще избере нея, защото тя няма класата, връзките и стилът на Маги.

Йоана - перспективна млада жена, успешна, с кариера и бъдещо развитие, умна, целеустремена и модерна. Не е нищо особено, както казах назад, средностатистическа, тип ванила. НО, може да даде на Алек истинско семейство ако той има желание за това, което мен лично ме съмнява, защото ако той търсеше такова, а не път към хайлайфа на София, нямаше да остави двете тунинговани каки, а щеше да задържи по-младите и перспективни Надя и Екатерина, а и някои от другите по-млади момичета.

Извод - по мое мнение Маги ще е победителката в този сезон.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 14:38 от Janelle

# 2 440
Губите замисъла, ТОВА Е НАЙ-ЖЕЛАНИЯТ ЕРГЕН В ДЪРЖАВАТА!!!!!!!! ТОВА Е МЪЖЪТ!!!! Не случайни "мъже" на улицата, а МЪЖЪТ. "The" man. JoyJoyJoy звучи толко криндж аххаха Трябва да милеете за всяка секунда с него, всеки миг, да победите първа, втора, трета, пета, ДВАДЕСЕТ И ПЕТА!!!!!! За славата и честта да бъдете неговата избранница.
Не е за мен този Алеко. Аз съм флюбена в следващия ерген. Не знам кой е, но усещам, че няма друг такъв мъж като него. 🥰 Ей сега подавам документи за развод и се записвам за кастинга.

# 2 441
Заведението на Маги да не е пред фалит, та е предприела такива отчаяни мерки?

# 2 442
  • софия
Зачетох се в ревютата на Лавацата. Маги сама си е дала 5 звезди. 😁
Скрит текст:
Хахах, щеше да в странно, ако не си ги беше дала. Нали това гледаме от нея 3 месеца.
 Много интересно това с маникюристката на Надежда. Нали тази жена е работила в този салон, доста преди да стане собственост на Нани. Поне така разбрах от вас в темата. Ако е истина, би трябвало да има негативни мнения и от преди това. Или пък тя рязко да е зазляла.

# 2 443
Алек само на Валери каза относно бъдещето им заедно - при отиването й. Той харесваше единствено Валерия, но пък какво му харесва в нея, не разбрах.....Чак толкова да е хубава, не мисля...., някой да ми подскаже.

# 2 444
Аз полагам много усилия да не проявявам крайни емоции и отношение към никоя, но просто Маги последните епизоди започнах да я усещам, като егоцентричка, която си мисли, че всичко се върти около нея. Конкретно, два примера от последните епизоди - когато хвана ръката на Йоана и й каза "това сега не е от лицемерие, да знаеш" (защото лично аз, ако видя разстроен човек и наистина ми е мъчно за него, никога не бих казала нещо подобно, а бих мислила в посока как да му донеса комфорт в този труден момент, т.е. неестествено ми е да завъртя разговора към себе си) и по време на синхрона, когато Йоана отказа да сподели лична история пред всички, когато ревеше и обясняваше как Йоана я нападала, а сега била отказала да се разкрие и пак завъртя нещата към себе си и това, че е жертва. Но перфектно разбирам, че всички обстоятелства около снимките подхранват нейния егоцентризъм. Мисля, че още от момента, в който са я избрали да участва, е била ясна концепцията около нейната личност и нещата не са се случили по натурален начин.

Общи условия

Активация на акаунт