🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 600
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 415
Още един отзив за салона на Нанито (който се намира чак в Манастирски ливади, не очаквах):

🥱

# 2 416
  • София
Има ли някъде качени само видеата от участията на излезналите в “Преди обяд”
Направо ми писна да превъртам и да гледам 10 мин реклами 🤪

# 2 417
Кафене, но сервират храна, поне доколкото виждам на снимките. Има я и Маги, но все е седнала на маса…

# 2 418
Надежда ще трябва да се отърве от маникюристката, защото с тази няма да прокопса.

Малко рисково ми се вижда начинанието ѝ. За такъв голям салон трябва много добра фризьорка на първо място. Навсякъде, където съм била, основно фризьорите са водещи завъртат клиентите. Маникюр и козметика са второстепенни.

# 2 419
Интересно, че не съм видяла нито един коментар за грим и прическа, само за маникюрите пишат.

# 2 420
Интересно, че не съм видяла нито един коментар за грим и прическа, само за маникюрите пишат.
В екипа са само маникюристки общо взето.

# 2 421
Тя нали беше наела салона за едно с маникюристката от предишната собственичка? Нанито е гримьор.

За мен маникюрът е най-важен. Много ме дразни, когато си пестят материали.

# 2 422
Не ми вдъхва доверие салонът на Надежда. Абстрахирам се от нея, но просто за тези пари можеш да си подариш много по-приятно преживяване. Grinning Само като гледам как сгънат на 3 трябва да стоиш, докато ти правят педикюр...

# 2 423
Бях загледала на Барбара страничката преди време - изненадващо, но прави много хубави маникюри.

# 2 424
На мен местата за подстригване ми се виждат много неудобни. Дано й потръгне на Надежда, ама за такъв бизнес хората са най-важни. А добрите си работят за себе си.

# 2 425
Бях загледала на Барбара страничката преди време - изненадващо, но прави много хубави маникюри.

Не знаех, че е маникюристка и също има салон. Наистина са ѝ супер маникюрите. И тя черпи идеи от пинтерест (разпознах няколко), но пък не краде снимки, а добре ги претворява и не е и нужно да открива топлата вода.

# 2 426
Верно е добра Барби.

# 2 427
Тя е отворила салона още в края на 2022г. Интересно, че в предаването не го спомена или не съм обърнала внимание.

Преди това няколко години се е учила върху себе си, защото е качвала доста свои маникюри и педикюри и се вижда как си е подобрявала уменията с времето.

# 2 428
  • София
Наистина изглежда доста пипнат маникюрът. Само това ме озадачи: РАБОТА С ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РУСКИ МАТЕРИАЛИ💥. Иначе, да, да имаш добра маникюристка е богатство.

# 2 429
Не знам кои са руските марки, но има една изключително популярна украинска, с която повечето салони работят. И качеството е топ. Дали Нанка не бърка двата щата не знам…

Общи условия

Активация на акаунт