🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 439
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 535
Понеже все за некадърно сложен силикон се споменава Надежда, със силикон не винаги може да се заличи напълно природно несъвършенство. Ако естествените ѝ гърди са били силно разделечени, импланти могат да оберат луфта, но само до някъде. Има един доста обсъждан в близкото минало във форума доктор, който се беше опитал да реже гръдните мускули, за да премахне луфт и още по-голям сакатлък беше направил, защото V-образният мускул не трябва да се пипа изобщо. Бюст като на Славена Вътова също няма оправяне със силикон. Все е грозен, само гърдите са по-големи.
А какво му е лошото на едни хубави малки и несъвършени гърди? Защо винаги трябва да се променя нещо?

Някъде съм казала, че трябва ли?
Не, просто се хванах за твоя коментар, за да си размишлявам за корекциите на Нани.

# 2 536
Ми за нея самата явно е било необходимо да се променя. За да се преобрази чак до такава степен явно изобщо не се е харесвала,вече друг въпрос е крайният резултат ,но щом тя си е решила да изглежда така.
Аз съм с две ръце ЗА когато някой иска да промени нещо в себе ,за да се стигне до лягане под ножа,значи даденото нещо му е създавало комплекси. Имам приятелка, която от ученичка страда заради малкият си бюст. Аз й завиждах, защото съм в другата крайност ,но тя до такава степен се беше комплексирала, че я беше срам да се съблече по бански. Години наред си събира пари и си сложи силикон, малко и умерено защото е дребничка и много кубици щяха да изглеждат зле. От както си направи операцията е съвсем различен човек,има самочувствие и се държи много по-свободно,затова когато на някой му тежи не виждам нищо лошо да се подложи на каквато и да било операция.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 20:30 от Leona_

# 2 537
За Нани знаем, интересно ми е другите две финалистки какви корекции имат. Някой каза на Маги носът, но дори на снимките ѝ отпреди 18 години си е все така тесен. Не мисля, че е правен. Йоана ми се струва, че нарочно се е окепазила с тази остра брадичка, но не мога да съм сигурна.

# 2 538
Катето е съвършена, голям тъпак…

# 2 539
Магдалена има висше образование. Вече какво и къде... Единствено си мисля, че беше нещо, свързано с маркетинг, но мога и да се бъркам.

# 2 540
Вярно е, но не е само Магдалена. Валерия също е натискана от ранна възраст да моделства (има статии за нея още от 9-10 годишна възраст), нищо че в предаването разправяше, че едва преди година-две е започнала.

# 2 541
  • гр.Пловдив
На мен ще ми е интересно някой по подкасти/телевизионни изяви да разпита Надежда за корекциите, от чисто любопитство. Но досега май никой не е задавал такива въпроси на момичетата. Само Шермин сама беше споделила, че си е разградила всички филъри и единствената й корекция в момента е бюстът.

Чакай де,има време,още не е излязла Надежда ,за да има кастове

# 2 542
  • София
След 4 дни излизат всички. То не остана.

# 2 543
  • Stockholm
Как пък нямаше една подходяща кандидатка за Алеко от 26 Joy Всички, включително и той са влезли там единствено за популярност и евентуални облаги от нея.

# 2 544
Алма е подходяща за Сашко. Познайте защо. 😏

# 2 545
Алма е подходяща за Сашко. Познайте защо. 😏
Майка ѝ не би я пуснала е тоя резил, за да става известна… познайте защо 😂

# 2 546
Упс, грешна тема, извинете.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 21:19 от Janelle

# 2 547
Няколко пъти в последните теми чета, че Сашето имал хубави гени. Предполагам, че се има предвид интелекта, че за физическите данни, ако съдим по мама и тати, гените не са нещо изумително.

# 2 548
Нормален нос, сини очи, съразмерна фигура, нормален ръст, не е плешив (засега). Абсолютно нормален симпатичен мъж, нищо уау.

# 2 549
Няколко пъти в последните теми чета, че Сашето имал хубави гени. Предполагам, че се има предвид интелекта, че за физическите данни, ако съдим по мама и тати, гените не са нещо изумително.
Тати в първия момент го обърках за Ути Бъчваров… 🫣 Да ме прощавате.

Но това не е важното всъщност… Хубави гени… Бля бля. Както е тръгнало, след 20 години всичко живо ще е тунинговано.

Последна редакция: нд, 12 май 2024, 22:18 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт