🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 260
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 3 030
Да, ама това си е нож с две остриета – ако някоя като Христиана вземе така рокли, младият дизайнер ще се закопае.

# 3 031
  • София
Не мога да си представя Маги да обижда някого, тя е с висока емоционална интелигентност, макар да няма много знания и обща култура, едното няма общо с другото. Нещо, което не мога да кажа за повечето от останалите.

# 3 032

Йоана на последната си снимка от инстаграм е с различен нос. Интересно ми е дали фотошоп или операция?

# 3 033
Да, ама това си е нож с две остриета – ако някоя като Христиана вземе така рокли, младият дизайнер ще се закопае.
Едва ли. Ако роклята е красива и добре направена, хората ще я оценят. Дори тези, които не харесват Маги, признават, че тя носи хубави рокли и питат за марката.

# 3 034
Йоана е неузнаваема. И брадичката е загладена.

# 3 035
  • София
Фейс ап

На мен ми е странно защо Шермин не си е носила нейни рокли, предвид стандарт си на живот едва ли няма, а и като си знае нестандартните пропорции.

# 3 036
Според мен Сашето би си паснал с йогата от миналия сезон, дето се беше къпала в Ганг.
Кротичка, умерена, със страст за приключения.
Хиените, които му оставиха за финал, го правят да изглежда смотан и  недорасъл, а той просто е на грешното място с неподходяща компания. Той е на работа, приел е да се прави на клоун за определени пари, но не му е лесно, вижда се.
Не ми се вярва да си падне по някоя от трите в реала. Може наистина да харесва руси, слаби и високи, но тези тринките са на лов за милионерски син, а Сашето е на тати малкият мечтател.

# 3 037
На мен ми е странно защо Шермин не си е носила нейни рокли, предвид стандарт си на живот едва ли няма, а и като си знае нестандартните пропорции.
Шермин беше като паднала от Марс. Кой знае в какъв лукс си е мислила, че отива - спане до обяд, рокли, гримьори, фризьори, яхти, джакузита. Предвид, че не живее в България и че участието ѝ е било спонтанно решение и най-вероятно не е проучвала, нищо чудно, че не спря да се цупи и си тръгна така бързо.

# 3 038
Е, да, Родос не е Сен Тропе 🙃.

# 3 039
  • София
И бързо се усети че милионер там няма Joy

# 3 040
Честно казано и аз бих била крайно изнервена в такава ситуация. Ставаш в 8, чакаш ред за баня 2 часа, после си правиш грим и прическа. Към 12 почват снимки, игри и т.н. Свършват следобед - хайде пак на грим и прическа (този път вечерен) за коктейла. Ако имаш време хапваш едно кисело зеле от кетъринга, ако нямаш - го караш само на пиене. То и без това си трябва нещо да те сгрее, защото се изтипосваш по рокля без презрамки на 15 градуса октомври месец и снимаш до 2 часа през нощта. А после трябва да стоиш и за синхрони. Дори да минеш първа - докато се разгримираш, измиеш и приготвиш за лягане - стане 4. И в 8 сутринта всичко се повтаря. Към края сигурно им е по-лек графикът (най-малкото чакането не е толкова), но в началото сигурно е ужас.

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 01:40 от Lilly_85

# 3 041
Фейс ап

.
В подкаста каза, че много набързо и в последният момент се е случило участието и и не е имала време. Нещо такова.

# 3 042
По темата с роклите: никой никъде не е казал, че всички рокли на Магдалена са нейни,  или повечето. Вероятно става въпрос за няколко, но, естествено, се преекспонира и изкриви всичко това от останалите ергенки, както и увеличиха годините, както и сложиха диамантена гривна(за 30 лева🤣), и какво ли още не, няма край... А, чакай, четвъртък идвал, но после има и подкасти, и участия, още ще се дъвче всичко това. Някой в инстаграм добре беше казал, че това предаване вече не се казва Ергенът, а Магдаленът🤣🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 06:47 от orbitor

# 3 043
Ми точно шамарчета му би Grinning
Пляс-пляс, предпазливо и с финес. 😁 Чак Валерия зарази, нищо, че се разсмя като я гледаше.

# 3 044
Много скучен сезон, за мен дори от самото начало. Такъв и до края си остана. Ни момите ми харесаха, ни ергена.
Сашко си обича чашката, така поне разбрах, че и не само нея май-май, дори и да не е в предаването. Млад е, здрав е, има си среда и приятели, има си подкрепящо семейство, еми...трябва да си изживее годините , още му е рано за мен да се жени.
Относно момите.
1. Валерия от миналия сезон няма няколко чифта родители. Това пък изобщо ..как го пишете и разпространявате, толкова ли не чухте и разбрахте. Семейството и е близко много с това до тях , израснала е почти и в двете къщи и си ги има много близки, като родители. Както и другото семейство детето им се чувства нейните родители така. Похвално е, че им признава грижите и обичта, ама не са и родители втори чифт.
2. Тя още пишат е с Евгени, но на мен вече ми се струва, че е доста близък с момичето, с което изнася концерти. Малко почва да ми свети червената лампа, да вземе да се освести и дръпне въженцето, че... Танко си се видя, че е палав, весел и подържан мъж. Още преди една дама писа, че семейството е много богато и с доста имоти в София и Пловдив, не само бизнеса, който имат. И някои моми няма начин да не са го знаели. За Евгени беше писала, че е скромен, срамежлив и отдаден на музиката . Самият той не е за парите , оттам и дърпането с Танко, следвал е мечтата си. Друг въпрос е , че не е пробивен и т.н., иначе поне за мен си е наистина добър в професията. За Елена (която не понасях направо) ми е жал. Разделила се с приятеля си, била и булчинска рокля намерила или купила и ..греда. Сега пак търси свое местенце, но поне да не пише за високи тавани и там ...нека бъде естествена , женствена (това си го има) и според мен подходящият ще се намери скоро, но тя е много обсебваща жена за мен, такава е и Нани , аз намирам общо между тях.
3 Момите тук сега Нани и Маги. И двете са ми еднакви. Едната се пропука и се видя каква е по характер лисичка. Другата държи гарда още, но по погледи и реакции ми е същата. А относно дрехи, бижута, обувки и т.н. мъжете не отделят такова значение за марки. Не вярвам и Алек да определя момите там по марките, а по-скоро как им стоят дрехите. Дали е басмена рокличка или някаква марка...то си е до тяло също, както и до това как ти стои.
4 Има нещо което ме човърка. Дали Нани или Маги биха се грижили за детето на мъж, ако се влюбят в него (разбира се порядъчно богат да бъде) Защо все мъжете трябва да се грижат за децата на разведените жени, ако те самите имат деца дали Нани би била добра втора майка или Маги. Или задължително за тях се полагат ергени. На мен ми се вижда, че едната няма вродени чувства за това, рядко срещам такива хора толкова ехидни, безпардонни, никаква емпатия към никой. Маги пък горката и да иска ...освен на шопинг да го заведе...та тя е жена -витрина за мен. Нито умения, нито желание за някакво усили да надгради себе си, не в домакинството, а в интелекта си, работата си, да има да стъпи на нещо и да е самостоятелна за годините на които е. Ако ги няма приятелките и средата, която си е създала (а с времето хората се оттеглят, приятелствата охладняват).. Добре, че едната има брат, а другата сестра. Не са сами в живота , могат да разчитат на някакво рамо в труден момент. Но , ако са сами и трябва да се оправят някак си не ги виждам.
5. Тази незабележима и скучна Йоанна се оказа също скрита лимонка. Оказва се, че стандарта на живот , който има , като дрехи, чанти и т.н. , почивки ...че тя е доста по-напред от Магито. Четох за нея със снимки в профилите и какви чанти носи , къде е почивала, какви места посещавала. С един родител и пари от заплата на стюардеса...не знам как може да си го позволи. Отделно дестинацийте не са от дестинации на авиолиниите , където е, ами си ходи момичето и не вярвам да е било само на тези почивки. Та ..аз например мога да харесам някаква дреха и обувки, ама чак да определя винаги марката, пък за цената да не говорим няма да мога да го направя. Това е човек, който е пазарувал или са му давали такива . Йоана ще излезе най-скритата лимонка там.
Нанито държа фронта, ама...не е железна, като Йоана.
6. Единствената там, която що-годе можеше да бъде до този ерген е Надя за мен. Не, че е идеална и му подхожда, но ...спрямо другите беше единственото възможно попадение.
7. За Валерия 2 той е скучен, еднообразен, а тя пък не му е на нивото. Трябва доста да я шлифова, а ми се вижда мързелив, отделно само секса би го вълнувал. Тя може да стане доста добра партия, единствено тези татуси развалят нещата. То може нещо, ама тя е прекалила. Не мисля, че спекулира с драмата си. Просто е потънала , това и е в главата, не може да се отърси, това и тежи, това споделя. Тя няма приятелки много явно или поне не такива, които да и помогнат и издърпат.

Общи условия

Активация на акаунт