🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 527
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 555
АХАХАХАХАХА....Надя и Йоана тая вечер и те са се наредили до Надежда и с лопатите - КОП-КОП-КОП! 6 години й трябвали на момата да стигне до извода. Станала е програмист, за да си програмира страст 😁
Валката ме сцепва 🤣🤣🤣 Супер е!

# 556
За първи път Надя ми стана забавна и разговора на тема мъжки дадености.

# 557
Аз я разбирам Надя. Тя е харесвала човекът, просто не е харесвала секса с него. Имала съм подобна връзка и е голяма борба между разум и чувства. Накрая скъсахме, защото колкото и разум да бях вкарала, не ми беше достатъчно да остана с него. Сега, след много години понякога съжалявам, защото колкото повече минава времето, толкова сексът става еднообразен и скучен с годините и един и същи партньор. Сори, факт.

# 558
  • София
Всяка една дума на Маги е фалш. Пред Алек седи с едни притворени очи. Надявам се никога да не спещам толкова фалшиви хора. Отврат

# 559
Йоана днес е Долф Лунгрен.

# 560
Надежда ми отиде от 0 до 100 по противност много бързо.Злобна,инфантилна,лигава. и се сърди,че не й помнят "Нанито". Надка и Йойо-то ги знаем-едно и също всеки път,но тя много гадно избухна и това с "на колене"-те е много долно.
Айде, Надка зачекна за секса и проникването, а Маги го играе срамежлива?
Бас ловя и че някоя ще награби Сашко.
Само магаретата бяха сладки.
П.П. Признавам Валерия за коментара с контрабаса. xDDDD

# 561
Само аз ли си мисля, че Надя щеше да има по-положителен образ, ако не се беше събрала с Палатката?

# 562
Е, могло значи нормално да се разговаря на коктейл и само леки стрелички да прелитат.

# 563
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Евгени тази вечер гостува в 7/8.

Кого го вълнува тоя мухльо 😂
Аз, ако го бях хванала навреме, че гостува щях да го гледам, в пъти ми е по-интересен от ерген 3.
Най-скучния, неатрактивен и безличен досега.

# 564
Само аз ли си мисля, че Надя щеше да има по-положителен образ, ако не се беше събрала с Палатката?
да, но нямаше да го докара до тази част от предаването. Надя щом е плащала на Капитонова, знае, че трябва да седи колкото може повече.

# 565
  • София
Е, казах ви , че ще целуне Надежда. Дайте си ми наградата.

Влюбен е.

# 566
Ох, хора, не мога, Надежда наистина прилича на маймуна на моменти.
И Алек как ѝ облиза мустака Joy

# 567
На Алеко ръцете малеят Grinning Grinning Grinning

# 568
Той харесва Надежда, това е.

# 569
  • София
Полюлея и пречи на Маги да види ония как се натискат.
Ох Маги, Маги Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт