🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 150 385
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 660
Редно е да им изпеят "Палатка" за финал.

# 661
Евала на Маги за жеста към Йоана. Странно, но не мисля, че беше поза състраданието ѝ.

# 662

Нещо играта взе да загрубява! Хм, дано да не е пак буря в чаша вода рекламата на следващия епизод.

# 663
Евала на Маги за жеста към Йоана. Странно, но не мисля, че беше поза състраданието ѝ.
И аз така си мислех до момента, в който не спомена, че не се прави. Защо изобщо ще ѝ дойде на ума да го каже, освен ако не е истина. 😏

# 664

и аз не мисля, че е поза.

Само аз ли чух, че Алек обещава, че последната му целувка за вечерта ще е с Надежда, а после награби Валерия да я целува... За пореден път се показва в кофти светлина.

# 665
Последният месец няма реклама за следващ епизод, в който Магдалена да не циври и да прави театър.. аман вече. Утре ще е сеир с тия палатки. 😂 Най-накрая всички ще отидат заедно да видим кой крив, кой прав.

# 666
Нямам симпатия към никоя , но явно желанието на продукцията да е постави Маги в позицията неразбрана и атакувана сработва при зрителя , но не и при мен Simple Smile
Много ми е празна , безмислена , псевдо патетична . С това фъфлене и подлагане на език  като почне да нарежда как всичко е велико ( гората, Марко, Луната … ) и никого не й се е случвало това . Най-скучната среща и не можа да му импонира на ергена хич Simple Smile В спорове е толкова куха и почва да тъпче на едно място , захапва си нейния аргумент и чуваемост никаква . Единственият и плюс е  че е хубава гримирана, има  прекрасен дълъг крак ,  и вече почвам да допускам , че има и някаква доза  наивитет и не всичко е поза при нея  , но може и да бъркам наивността с несъдържателност т.е природна тъпота.
 Аз не виждам Йоана какво толкова пък и каза и то след настоятелно намилане от Магдалена -че е странно как обичаш нещо , а не си го правил досега. Естествено , че за два месеца са се поопознали , тук в играта го има и  социалният елемент .
Надя позагуби с контрастното си поведение:  от крайната грубост към Маги и категоричността кой избор е лош до инфантилното лигавене към Алек  . Но пък краят наближава и трябва вече да се заяви като избраница .
Валерия освен пошлост и арогантност в погледа  на малка бръмчалка няма какво да покаже.
Алеко на синхроните пак пиян , разбирам го Simple Smile
Всичко върви по план с розите. Надя с широка усмивка си тръгна , няма драми при нея.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 23:17 от gerido

# 667
СБЪРКАХ! Генади, не ти, Сашо е най-долният ерген от всички! Брутално изплюване в лицата на другите три. Магда какво му седи на тоя? Да го залива с уийски и черта. Мамино синче. Двамата инфантилни позьорски на дюшека в палатката. Много ниска летва, много. Тая Надежда наистина стигна Япония с копане.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 00:40 от Kokito87

# 668
Въпреки липсата на химия и интерес един към друг, Надя се задържа дълго. И на мен ми хареса, че Алеко се усмихна и беше мил с нея на изпроводяк. А не както досега - студен и недосегаем. Хареса ми и реакцията на Маги, че отиде да утеши Йоана, въпреки че тя е най-нападателна спрямо нея. Според мен беше истинска реакция; някои хора съумяват да изпитват съчувствие дори и към противниците си.

# 669
  • тук и там
На Маги първата палатка няма да и донесе положителни емоции май..Така или иначе ,няма тя да си ходи.Йоана очаквам да е следващата.Не знам с Валката какво са правили в морето,но тя ще е във финалната тройка.

# 670
Браво на Магдалена!

# 671
Всеки мъж като се напие и се разгонва. Проблемът е, че сексът с много пиян мъж не е готин.
Алеко какво пие, водка ли?
Май коняк - в един от предните епизоди го избъзикаха на тази тема.

# 672
А сега се сетете как Йоана и най-вече Надя реагираха, когато Магда плака за Катя. Станахме свидетели на най-наглият смях от тяхна страна, особено на Надя.

# 673
На Маги първата палатка няма да и донесе положителни емоции май..Така или иначе ,няма тя да си ходи.Йоана очаквам да е следващата.Не знам с Валката какво са правили в морето,но тя ще е във финалната тройка.
не й е първа палатка. В инстаграм има няколко поста със снимки от палатка от къмпинг синева Simple Smile
Може да не са полеви условия, но пак си е къмпинг.

# 674
Надя си тръгна много достойно, признавам ѝ го.
Мисля,че си постигна и целта, за която е влязла - повече абонати и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт